- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Nekem a Saphhire 5770 Rev 3 volt lehet azért birta
Persze nem mindent csutkára húzva, de ilyen Call of Duty meg autósokat lazán vitte elfogadható fps el
De ha jól rémlik a Crysis 2 vel is Advanced beállitásokkal 35-45fps azért az nem rossz
És még az E8400 proci volt akkor........
-
Pancsermeste
őstag
Talán úgy, hogy nem használok memóriaigényes progikat, virtuális memória le van tiltva, soha nem értem el azt a szintet, hogy kevés legyen a 3GB RAM. Amikor 2GB RAM-om volt, akkor is csak a Warhead zabálta fel. Amúgy többször monitoroztam különböző progiknál, hogy melyiknek mekkora az erőforrás igénye, amiből kiderül, hogy legtöbbször még a 3GB felét se használja. (persze XP-n)
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Na ma végre megérkezett a giga 6850 es kártyám! Üröm, az örömben, hogy 74% teper a ventije...
Visszaolvastam és amit ki birtam venni a vad kétségbeesett keresgélésemben, hogy nekem F2 bios van rajta és lehet ha az F3 bios megoldja a problémát!
Tudtam erről a hibáról de több fórumon megnyugtattak, hogy már ilyet nem lehet kapni, de nekem persze sikerült szereznem))
Naszóval honfitársaim, 3850 et cseréltem erre, de bebizonyosodott nekem nem jön össze ez a relativ jó gépem legyen dolog!)
A gond ott kezdődik:
1. Lefrissítem a biost probléma megszünik eltelik 2 hét másik hiba előjön, de már nincs gari a kártyán!
2. Biost frissítek és egy 3sec es áramszünet lesz a panelban(ez a legvalószínűbb ismerve magamat)
3. Igyhagyom az egészet és örülök, hogy ad képet a kártya
)
A másik meg mi az a black screen? nálam az a hiba is elő fog jönni?
Köszönöm a segitséget előre is!Szebb hétvégét!!!
-
alibaba78
őstag
Egyszerre meg nem, de a cpu linx 20kor stabil, a vga-k pedig 50%-os ventifordulat mellett sem melegednek 55-60C fok fole furmark alatt. Nemsokara kiprobalom....
(#7911) ittakary: Sajnos ninncs lehetosegem, de hamarosan beszerzek egyet.
(#7913) ///Krisz\\\: Olyan merevre fagy, mint a felesegem, mikor kozlom vele, hogy sb-t veszek hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest