Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Winnie The P #27505 üzenetére
Épp ezt írtam, mivel gyárilag húzott így OC-ként van eladva.
(#27506) steewcv65: lehet, hogy vannak egyes példányok de a legtöbbjén tiltva van a fesz állítás. Amúgy én alapfesszel simán tudok 950Mhz-ig is menni. Sapphire márka...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Winnie The P #27503 üzenetére
Mert nem gyári értéken megy a kártya. Már +10Mhz is OC-ként kerül eladásra.
-
sklopp
őstag
válasz
Winnie The P #27270 üzenetére
Az ő lapjánál az egy hosszú - három rövid vga hibát jelent.
-
Joke7773
tag
válasz
Winnie The P #27260 üzenetére
Fura a dolog mert lejebb vettem a felbontást és most nem csinálja eddig ( nem akarom elkiabálni ).Pedig ezzel is próbálkoztam és akkor nem oldotta meg a dolgot .
-
Joke7773
tag
válasz
Winnie The P #27258 üzenetére
Már azzal is próbáltam de semmi,sőt még be is lassította az egészet a játék alapból lagol az első 20-25 másodpercnél a pályákon néha meg begyorsul.Nem tudom miért csak ennél az egy játéknál csinálja.Szemezek egy Sapphire HD 7850-nel lehet februárban meg is rendelem,annál már csaknem csinálja
-
Joke7773
tag
válasz
Winnie The P #27256 üzenetére
Igen eredeti a Ghosts,a procit azért is akarom cserélni majd.Augusztusban sajna az előbbi rendszerben az alaplap beállt mint a szőg (775 Gigabyte).Aztán gyorsba kellet valami új.Az Asrock alaplapot amit vettem már rég kinéztem de akkor még 10k-val drágább volt.Így aztán megvettem a memóriákkal együtt.Procira már nemtelt jobbra ezért is cserélek májusba + tápot is.Utána össze rakok egy Z87 konfigot ez meg a gyerekeké lesz
-
dik
őstag
válasz
Winnie The P #27214 üzenetére
abban van most is
-
jambiyya
őstag
válasz
Winnie The P #27139 üzenetére
Nem eredetiek, először csak próbálni akarom. Egyébként nincsenek nagy reményeim, a united offensive az utolsó, ami ott figyel a polcon, de lassan kihalnak a szerverek.
A rémület abból adódik, hogy két külön játéknál is ugyanaz a fagyástípus jelentkezik. -
zozoz1
aktív tag
válasz
Winnie The P #26630 üzenetére
Az csak akkor baj ha szeretnél váltani. Ha viszont elégedett vagy azzal ami van akkor.....
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Winnie The P #26614 üzenetére
Nem is bánnád meg.....
Beri
Olyat én nem írtam hogy 6870-essel történt.
De a történet valós volt egy 8800GTX-el. -
zozoz1
aktív tag
válasz
Winnie The P #26588 üzenetére
Egy szóval nem mondtam hogy szar az ASUS. Mert nem az....
Ez az ASUS 6870 OC lazán megy 1000-1250Mhz-en minden fesz emelés nélkül.Csak mint tapasztaltuk bios-t nem lehet rajta írni.
No meg ez is 3 év garis...
Amit még szerettem az a HIS....
-
katt777
félisten
válasz
Winnie The P #26590 üzenetére
Vagy a kártyák 99%-a amúgy is tökéletesen működik, nem?
Gigabyte-jaim annyira jók voltak, hogy anno az nV oldalon a gyártók nagy részét érintő TDR-hibát sem tudták reprodukálni. ASUS kártyáim sorra mentek garba (HD4870 Glac), mert pár hónap alatt mindegyiken meghalt a ventilátor motorja. Elsőre kaptam egy ugyanilyen hibával javítottat, az 1 hónapig bírta, majd egy állítólag újat, az 3 hétig, aztán Sapphire-re cseréltem (ja, elsőre a Sapphire elfelejtette a 16X sávszélességet PCI-E2.0 módban, azt cseréltem ASUS G-ra). Mindenesetre azóta nagy ívben elkerülöm az ASUS kártyáit, főleg, hogy a ventilátoraik erősen emlékeztetnek a Glaciatorban működőekre. A motor paramétereit ugyan nem látom, de inkább nem is kockáztatok. Ugyanakkor az ASUS 1950XT a valaha volt egyik legjobb VGA-m volt, a saját meghajtóival semmilyen hiba nem jött vele elő, amilyeneket az ATI meghajtói egyébként azóta is rendszeresen szállítanak. Ezért is furcsálltam zozoz1 esetét az ASUS driverével.
Márkát még sosem hívtak vissza, legfeljebb típust, de az említetteknél ez sem jellemző.
-
katt777
félisten
válasz
Winnie The P #26588 üzenetére
Az ASUS-t akár sorolhatnám is neked
(igaz, nem feltétlenül 6870-eket, mert ált. bizonyos hűtőik motorjaival van gond), pedig alaplapból nem nagyon vennék mást, max. ASRock-ot, ami nem áll azért távol tőle. GB-nál pont fordítva, a VGA-ikról csak jót tudok, az alaplapjaikról már kevésbé.
Hogy bármelyik elromolhat, az tény.
Azért Ferrarit, Lamborghinit, Bugattit még nem nagyon láttam beszarni...Csak óvatosan a "márkától függetlenül" kifejezéssel.
-
xundyingx
tag
válasz
Winnie The P #26502 üzenetére
Ejj, akkor nem tudom, hogy mitévő legyek.
Tegyem fel én is ezt a 12.10-est? -
Johni5
őstag
válasz
Winnie The P #26488 üzenetére
Tapasztaltam.Fél órája szívok.
-
Johni5
őstag
válasz
Winnie The P #26486 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=eUX2n6Bcl2U Bocsi,de a linkelés a ph-n most nem működik.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Winnie The P #26484 üzenetére
Én 3 napja raktam fel kíváncsiságból. Most hogy érdeklődtél ránéztem mert eddig nem volt időm foglalkozni vele.
Bevallom nem jöttem rá hogy hogyan műkszik a naplózás visszanézése, de ez a program anélkül értelmetlen lenne. Engem is érdekelne.... -
bunkomen
aktív tag
válasz
Winnie The P #26316 üzenetére
pl 7850 2gb simán kijön a 2 árából
-
kovsol
titán
válasz
Winnie The P #26088 üzenetére
1920*1080 képpont számra sokkal több. Fc3 nálam max grafikán nem megy jobban miint a C3 sőt sherintem C3 jobban fut.
-
Asbee
veterán
válasz
Winnie The P #26086 üzenetére
Nem izzad a technika alatta?? Toljál rá FullHD-ban max grafikán egy 4x élsimítást.
(már a 2x is elég)
-
keke69
őstag
válasz
Winnie The P #25894 üzenetére
Szia!
Ne haragudj hogy nem válaszoltam de nem voltam gép közelben!Nálam működik rendesen! -
KYZRR
őstag
válasz
Winnie The P #23348 üzenetére
Dokumentumok->My games->PLAGame->Screenshots
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #22087 üzenetére
Megvan működik!
-
Turbolada II
őstag
válasz
Winnie The P #21962 üzenetére
Hál Istennek még működik.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Winnie The P #21959 üzenetére
Örülj neki, hogy még működik.
-
Lmh
őstag
válasz
Winnie The P #21756 üzenetére
Winnie The P Hálás köszönetem, sokat segítettél!
-
Alister71
nagyúr
válasz
Winnie The P #21747 üzenetére
Azon a lapon egy régi nForce chipset van, nem túl szerencsés választás hozzá a 6850-es. HyperTransport 1.0, még egy rendes procit sem szerencsés belerakni, bukovári az egész alaplap.
-
zserbox
őstag
válasz
Winnie The P #21743 üzenetére
lehet koszos a slot így első tippre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest