Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Igaz tegnap tettem fel a 11.2-es drivert, de a magictunet erre az Oprendszerre ma tettem fel először.. Majd megpróbálom ha uj Oprendszert teszek fel.. Amugy neked milyen van? Nekem Vista HomeBasic X64..
Már sajna most mennem kell de holnap reggel elolvasom..
Jóéjt mindenkinek -
-
jegenye77
addikt
-
lsc
nagyúr
Amennyiben annyi ne gondolkodj, a 6850-ek mennek annyiért, a 6870 meg gyorsabb is az 5850-től. Konkrétan nem ismerem azt a kártyát de a sapphire az egyik legmegbízhatóbb gyártó.
Mod tylerhun : Gigát még ne vegyél, ha visszaolvasol voltak vele gondok. A felsoroltak közül én a sapphire-t venném.
Mod ProdyG: Javaslom a cpu-vga párválasztó tesztet itt a ph-en, abban elég szépen le van írva minden. Magas felbontásnál csökken a cpu limit, de van, vagy inkább a kártyában még marad "kiaknázatlan teljesítmény". Azt neked kell eldönteni hogy megéri-e a csere.
-
///Krisz\\\
senior tag
Legvégső??? Most néztem, meg a HD5850 árakat (már 2 hónapja csak a black screen-re figyelek) és 44e-től indul ráadásul kicsit erősebb is mint a 6850. Szerintem tökéletes alternatíva.

(#4884) rocket: Szerintem nem feltétlenül kell őket elkerülni, mert az tény, hogy nagy gondok vannak a gigabyte kártyáival, de a többi gyártó attól még kiadhat hibátlan kártyákat. De az is igaz, hogy a gigákat érdemes elkerülni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megyek is beszerelni.