- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Igaz tegnap tettem fel a 11.2-es drivert, de a magictunet erre az Oprendszerre ma tettem fel először.. Majd megpróbálom ha uj Oprendszert teszek fel.. Amugy neked milyen van? Nekem Vista HomeBasic X64..
Már sajna most mennem kell de holnap reggel elolvasom..
Jóéjt mindenkinek -
-
jegenye77
addikt
-
lsc
nagyúr
Amennyiben annyi ne gondolkodj, a 6850-ek mennek annyiért, a 6870 meg gyorsabb is az 5850-től. Konkrétan nem ismerem azt a kártyát de a sapphire az egyik legmegbízhatóbb gyártó.
Mod tylerhun : Gigát még ne vegyél, ha visszaolvasol voltak vele gondok. A felsoroltak közül én a sapphire-t venném.
Mod ProdyG: Javaslom a cpu-vga párválasztó tesztet itt a ph-en, abban elég szépen le van írva minden. Magas felbontásnál csökken a cpu limit, de van, vagy inkább a kártyában még marad "kiaknázatlan teljesítmény". Azt neked kell eldönteni hogy megéri-e a csere.
-
///Krisz\\\
senior tag
Legvégső??? Most néztem, meg a HD5850 árakat (már 2 hónapja csak a black screen-re figyelek) és 44e-től indul ráadásul kicsit erősebb is mint a 6850. Szerintem tökéletes alternatíva.
(#4884) rocket: Szerintem nem feltétlenül kell őket elkerülni, mert az tény, hogy nagy gondok vannak a gigabyte kártyáival, de a többi gyártó attól még kiadhat hibátlan kártyákat. De az is igaz, hogy a gigákat érdemes elkerülni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged