- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Ok, akkor ebben egyetértünk, én is így gondolom. Viszont a gép nincs itt, mert a kártyát én attól vettem akinek a többi tétele szerepel a számlán. Igaz, ez mostmár ezek szerint tök mindegy!
Arra esély sincs, hogy mivel egyértelmű a vram hiba, még ma kicseréljék?
Illetve mivel egyértelmű, hogy cserés, akkor arra mi vonatkozik? Azonnali csere? Ezt sajna nem írja le. -
gordonfreemN
addikt
Ez érdekes. Az elején azt írja, hogy a konfigurációt ők szerelték össze, ők látták el matricával és a megbontás garanciavesztést okoz. De lentebb írja, hogy a matrica sérülése a konfigurációs garancia megszünésével jár, ezután az alkatrészre külön érvényesíthető csak a garancia. Akkor most nyert ügyem van? -
MontyCrew
senior tag
Nekem VTX3D ból 5870esem volt, jó áron vettem, meg is szoptam, vadi újként került hozzám, pikkpakk csomagolásban, hozta a futár, beraktam a kártyát, működött minden faszán, DE a kép szemcsézett össze vissza, főleg winfosban látszódott, játékokban annyira nem, de akkor is észrevehető volt, zöld pixelek jelentek mindenhol, így sajna az én szavazatom is NEM, fizessük meg a minőséget!
-
csucsbicep
nagyúr
Én csak a fórumra támaszkodok. Mondjuk a tesztekből az lejött, hogy a hűtésük picivel gyengébb és hangosabb, mint a hasonló asus, msi, giga stb kártyáké. De mondjuk ez betudható annak is, hogy az olcsóbb réteget képviselik.
Rossz terméket meg szinte bármelyik szériából kifoghatunk.
-
jambiyya
őstag
Igen, nekem is ezen jár az agyam. A windforce-os cucc nem néz ki rosszul. Az MSI twinfrzr meg talán még jobb, mert 80 helyett 92 centis ventik vannak rajta. Az asusnak is van "jobbféle" hűtővel szerelt kártyája.
Teszteket hiába nézegetem, csak nem jövök rá, melyik a leghalkabb. -
-
jambiyya
őstag
Egyetértek, de nem akarok rögtön hűtőt is, csak a lehetőséget, hogy ha kell, akkor lehalkíthassam a VGA-t. Passzív kártyám volt (3870 powercolor scs3), így most félek mindenféle ventis megoldástól.
Most alaplapit használok, ami sajna elég karcsú. Még egy szimpla video lejátszás is kihívást tud neki okozni.
5770-ben, majd 5830-ban, végül 6850-ben gondolkoztam. Most a 6870 tetszik. Jó lenne megállni 40k-nál. -
jambiyya
őstag
Nincs még meg a kártya, ezért is kérdeztem, hátha valaki próbálkozott már ezzel a kombinációval.
A vtx-ről írta valaki korábban, hogy a powercolor pcs+ biosával lehet gyorsítani. Ha erre ráteszek még egy ac hűtőt...szerk: a 6850-et néztem ki, bár árban nagyon közel van a 6870, szóval lehet, azt kéne inkább
-
Charl
csendes tag
Sziasztok. először is bocs hogy ide írok, de a topic amibe irni szeretnék zárva van.
elmondom a problémám.
ati radeon 9600 xt videokártyám van, kb másfél évig gond nélkül ment. vitte jól a játékokat, semmi gond nem volt vele. pár hete a venti behalt lecseréltem másik ventire, és azóta a kép főleg játék közben, behal, vibrál, összemosódik, minden nem akar menni, nem tudom mi baja lehet, már sok hibára gondoltam, de nagyon ugy tünik hogy mégiscsak a videókarim ment gajra. csatolok pár képet is hogy lássátok milyen, hátha abból le tudtok szürni valamit. Válaszotok előre is köszönöm.
-
diegho
nagyúr
3dmark-ot nézz akkor. itt tudod megnézni a többiek eredményeit
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest