- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
válasz
gabee1000 #11533 üzenetére
Nekem is annó ugyanaz volt, igaz Giga 5750-l. 10-15 percnyi furmark után "no kép" - bevittem szervízbe (ipon), 2 hét után jött az eredmény (szószerint): "a kártya nem bírja a 3D terhelést".
Ugyhogy nyugi - ki lesz cserélve egy vadiújra (esetleg másik modellra is cserélhetsz)
-
lehel22
tag
válasz
gabee1000 #11533 üzenetére
A No Signal elegge erdekesen jelentkezik kulonbozo kartyaknal. Azert mondtam , hogy Far Cry 2 benchmarkal probald letesztelni, mert tapasztalatok alapjan arra a programra legtobb serult kartya erzekeny.Nekem egy serult Gigabyte 6850 van, de Furmark es semmiyen egyeb teszt nem tudta hazavagni,sot, sajnos a FC2 benchmark sem uti ki, ezert is ragadt a nyakamon mert nem tudtam gariztani.
A lenyeg , hogy ha furmarktol vagy barmi egyebtol rendszeresen kiakad, akkor ne is gonolkozz tovabb, kuld vissza, mert kotelesek cserelni.Cooleret vagy egyeb reszeit gondolom nem piszkaltad.
-
lehel22
tag
válasz
gabee1000 #11527 üzenetére
A 6870 nel eddig nem hallottam No signalrol. A 75 C az egyeltalan nem sok ezeknek a VGA nak, velemenyem szerint nincs koze ennek a homersekletnek a hibahoz.
Probald ki FAR CRY 2 benchmarkal maximalis reszletesseggel dix 10, AA8,HD felbontasban. A NS hibas kartyak ott hamar megadjak magukat. Ha az illeto teszt kifekteti akkor elvileg nem lesz nehez dolgod csak meg kell kerni a szervizeseket, hogy teszteljek vele. A FC2 bench. ingyenes soft, nem mondhatnak semmit. -
Tirexi
addikt
válasz
gabee1000 #11495 üzenetére
Szasz.
A tápnak bírnia kell mert én egy Corsair CX430W-os táppal használom a Sapphire 6870-et és max terhelésen is simán megy.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem tőletek:
Miért van az, hogy nem müxik rendesen a ventilátor szabályzója a VGA-mnak?
Szal játék közben szépen felkúszik 85 fokig aztán a ventilátor csak 45%-on megy.
Ez így jó vagy ez egy hiba?
Igaz nincs is hangja a VGA-nak de akkor is kicsit zavaró mert nem szeretném ha megsülne.
-Ötletek?
-Létezik olyan progi amivel be tudom állítani a fokhoz a ventilátor sebességet?
BIOS-t nem akarok frissíteni.
A kártya egy Sapphire HD6870.Előre is THX.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged