Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HD2900XT nyalánkságot. Ez nem valami meglepő, nem véletlen írok ide
Nem vagyok (voltam) semmilyen párti VGA ügyben, ami jobb árral kecsegtetett, azt vettem. Igaz, 80%- ban ATI kártyám volt, szóval mondhatom, ATI párti vagyok. Ez senkit nem érdekel, ezért a lényegre térnék.
1. 400W- os minőségi táp elbír egy ekkora szörnyet? Mármint ki milyen táppal hajtja a VGA-t?
2. A hűtése mennyire hatékony? Mármint persze visszafojtva. Bár nem tudom hány %- ig viselhető a hangja. 2D- ben szinte teljesen visszavenném, de 3D- ben is érdekelne, hogy ne nyomja el a játék zaját a hangja, szóval érdekelne ez is.
3. Egy Core2Duo E4400 kihajtaná mondjuk az elkövetkező 1 évben? Persze feltuningolnám 3Ghz- re
Szóval?
Kb ennyi. Előre is köszi
Üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Filmvilág
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Autóhifi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem vagyok (voltam) semmilyen párti VGA ügyben, ami jobb árral kecsegtetett, azt vettem. Igaz, 80%- ban ATI kártyám volt, szóval mondhatom, ATI párti vagyok. Ez senkit nem érdekel, ezért a lényegre térnék.