Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
elit_hun
üzenetére
nem tudom. A Pro version egy ugyanolyan XT csak kisebb órajelekkel... Így passz. Már nem tűnik olyan fasza kártyának, mint azelőtt
HD2950Pro meg nekem távolinak tűnik, én most akaróóóm
Így passz. Már május óta építgetem a gépet, és elfogyott a türelmem. Mindent megvettem, csak a leginkább változó alkatrészeket nem. VGA és CPU
És csak várok, a csodára. A kevesebb pénz is gátat szab a sok pénz szórásának, így vagy gyűjtögetek, vagy kisebb kompromisszum... Én a HD2950Pro előrelátható teljesítményére vagyok kiváncsi, mert ha 2900XT alá lesz belőve, akkor inkább 2900Pro @ XT lesz... DX10.1 nem érdekel, kacsa. PCI-Expressel nem kompatibilis a deszkám, így ezek nem érdekelnek.. Kizárólag a teljesítmény 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BinX
- Megette az internet felét az AI?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
HD2950Pro meg nekem távolinak tűnik, én most akaróóóm
Így passz. Már május óta építgetem a gépet, és elfogyott a türelmem. Mindent megvettem, csak a leginkább változó alkatrészeket nem. VGA és CPU
És csak várok, a csodára. A kevesebb pénz is gátat szab a sok pénz szórásának, így vagy gyűjtögetek, vagy kisebb kompromisszum... Én a HD2950Pro előrelátható teljesítményére vagyok kiváncsi, mert ha 2900XT alá lesz belőve, akkor inkább 2900Pro @ XT lesz... DX10.1 nem érdekel, kacsa. PCI-Expressel nem kompatibilis a deszkám, így ezek nem érdekelnek.. Kizárólag a teljesítmény