- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markastor
tag
válasz
Balinov #2110 üzenetére
Értem, hogy mire gondolsz, csak arra akartam célozni, hogy ha a kettő ugyanaz lenne, akkor a 9600-asok árárt csökkentették volna, s nem adnak ki egy ''eredetileg butított'' verziót. Én még a 9600pro órajelszintjére felhúzott, s pro-s biost ráflashelt np-ra sem mondanám azt, hogy az egy pro.
-
markastor
tag
válasz
Balinov #2063 üzenetére
köszi szépen. azóta sikerült megoldanom valamelyest a problémát. levettem a mipmap detil levelt, meg a texture preferenct ati tray tools-al performance-re, felhútam 380/240-re, s így már 2900 pontot kapott a gép, s már a játékok s érezhetően jobban mennek. köszi a segítséget!
-
markastor
tag
válasz
Balinov #2057 üzenetére
128 bites. ez tuti. Abit KD7-E lap athlon 2200+ procival (Thoroughbred).
512 mega Kingston Valueram 400mhz-en.
Samsung SP1614N 160gb-os 8mb cache-es vinyó
Sapphire Radeon 9600np videókártya
A táp Ultra Power SW-T360AP
Op. rendszer WinXP Prof SP2
Ezek nem inném, hogy számítanak, de ateljesség kedvéért:
SB Live! 1024
ITE IT8212 Raid vezérlő
ASUS E616P2 dvd olvasó
Nec 2500@2510 dvd-író
Plextor 5225A cd-író
Realtek 8139 hálókártya -
markastor
tag
válasz
Balinov #2050 üzenetére
nekem sapphire radeon 9600np-vel 3dmark03 p350-el (a pontozás a 340 óta nem változott) csak 2640 körül ad pontokat. a driver 5.2re alapuló omega. mitől lehet? tűzfal,vírusírtót a teszt idejére lekapcsoltam, és a kártya 324/203-ról 381/237-re van húzva. esetleg ki kell valamit kapcsolni a driverben? most minden alapbeálíításon van.
-
t_ferenc
őstag
válasz
Balinov #2020 üzenetére
most épp egy 9600pro-t tesztelek, amelyet xt-vé szeretnék alakítani.
ezen a sima 9600-os karin még a régebbi tokozású ramok vannak (nem a bga); viszont ilyesmi ramok vannak a 9550-es kártyákon is, amelyek simán bírják a akár még a 9600pro-s biost is.
egyébként a gpu órajelei bőven mennek 400mhz fölött, tehát ezzel nem lesz gond. már csak a memó a kérdés. ha jól emlékszem 5ns ramok vannak rajta, méghozzá hynix gyártmányúak. legfeljebb megemelem a gpu órajeleit a ramokét meg nem, így flesselek bele egy biost. -
Dany
tag
válasz
Balinov #1975 üzenetére
Bocs, hogy nem írtam, de sok volt a dolgom. Fiúk sajna, most nem talált, de azért köszi, hogy foglalkoztok a dologgal. Jelenlegi antivir-om:NOD32 (naponta frissítem) ill. ad-aware 6.0 nevű progim is van és nincs gond ilyen téren. Más lehet a gond. Amúgy Ati R9200SE 64 bites karit amiről írtam, mennyi körül tudnám lepasszolni? Már lenne vevő egy haver, de nem akarom átvágni. Amúgy másfél hónapos a kari. Árat mondjatok létszi , ellőbbiekhez mérten. Thanks!
-
Mr. P
csendes tag
válasz
Balinov #1885 üzenetére
Szasz Bali!
Pont egy olyan érdekel engem.
Bocs hogy még most reagálok, de egyébb ügyein miat nem tudtam a NET közelébe kerülni.
(Fránya munka).
A címem:
Hajdú - Bihar megye
Nagykereki
stb..
Az árrol majd megegyezés szerint, de ezt majd magánba.
e-mail: pps1981@freemail.hu
Mr. P
Ui: alias: P. Man (nem engedet belépni a név+jelszó-val, ezért ujra registráció) -
conqueror
csendes tag
válasz
Balinov #1886 üzenetére
Hi! Még nem próbáltam ezt a monitor installert (ha jól asszociálok), de ma ki fogom próbálni! Lehet ez segít??? Mindenesetre köszönöm a segítséget.
A Torrent nevű emberkének üzenem, hogy nincs búvárszemüvegem
úgyhogy inkább majd hegesztő sisakban nézem a monitort, hátha akkor nrm hullámzik annyira... -
teki
csendes tag
-
tjhooker464
őstag
válasz
Balinov #1617 üzenetére
Np
Amúgy is szeretem felrakni az újjabb drivert. Általában többet javítanak? bennük mint amennyit elmondanak. Amúgy nekem is kéne valami hűtő 9600 ra. Csak nincs rá péz. Ha meglessz a mobil barci az már mehez passzívan net meg ilyenek közben és csak ennek a fránya hűtőnrk van ilyen nagy hangja.
-
törölt tag
válasz
Balinov #1577 üzenetére
Remélem, Neked lesz igazad. DMA-t néztem, de ezzel a résszel még csak ismerkedem, így nem tudom, be van-e kapcsolva, ill. hogyan lehet bekapcsolni. (Olyat hallottam, hogy utólag nem lehet, csak telepítéskor F5 lenyomása után, manuálisan.)
Még elfelejtettem írni, hogy a procihasználat folyamatosan 40 és 60% (!) között mozog, akadásnál le 2%-ra, utána fel 100%-ra, lejátszás folytatódik.
Lejátszó: PowerDVD 6.0 Deluxe, na, ezzel azonnal fagy, hw gyorsítás nélkül csak kb. fél perc után.PowerDVD 5.0 szintén. Més a WinDVD 4.0 (alaplaphoz adták) a legjobb, csak SPDIF-en nem küldi ki a jelet. Nero 6.0 Ultra lejátszója (nem emlékszem a nevére) tűrhető (csak 3 percenként ugrik egyet-egyet), de hw gyorsításnál azonnal halál. Windows Media Player ugyanígy viselkedik.
Beszerzek egy frissebb WinDVD-t, jelenleg ez az utolsó reményem. Vagy még lehet a DMA. -
attilam
őstag
válasz
Balinov #1574 üzenetére
Na az NFSU2 nekem csak 800x600-ba, és úgy sem full grafikán. Sőt ott érdekes, hogy a kocsin tükrözödő dolgok szaggatnak. Amúgy így is durván 18-20 fps lehet. A kanyarokban sajnos nagyon látszik. De ezen még a grafikus kártya tuningja sem segít semmit. Hiába az a kb. +180 MHz a GPU-nak.
-
attilam
őstag
válasz
Balinov #1570 üzenetére
Gondolom én is, hogy szúrópróba-szerűen mennek ezek a dolgok. De mindegy a kártya végülis így ingyen volt, tehát ha úgy vesszük nem buktam vele semmit, bár lehet, hogy jobb választás lett volna egy GF4Ti4200-es, de a boltban lebeszéltek róla. Amúgy nem vagyok egy nagy gamer, de eddig végülis minden játékkal tudtam játszani, csak sajnos egyre lejjebb kell adni az igényeket (felbontás, részletesség, meg ilyenek). Pl.: Doom3 már csak 800x600-ban megy (1024x768-ban már szaggatgat), és egy 19 colos monitoron, hááát ez ugye nem a legszebb.
-
attilam
őstag
válasz
Balinov #1568 üzenetére
A vásárlástól számított 2 évig nem lehet eladni SEX-es termékeket. Nekem van egy-pár sulinetes cuccom, de eddig még nem ellenőriztek. Viszont van egy ismerősöm akit már igen, úgyhogy nem éri meg kockáztatni.
Amúgy lehet jó dolgokat venni sulinetre: pl.: nemrég vettem egy Audigy 2 ZS hangkarit 20 ezerért, ebből 10-et visszakapok április-május környékén.
Amikor meg a videókártyát vettem (2003. október), akkor még az egészet visszaadták, úgyhogy ha úgy nézem tök ingyen volt. -
attilam
őstag
válasz
Balinov #1566 üzenetére
Igen a gond csak az, hogy sajnos sulinetes. Azaz még kb. 1 évig nem adhatom el. Cserére meg talán azért sincs lehetőségem, mert a Gigabyte honlapján 64 bites ez a fajta kártya, és van külön 9600SE is. Tehát elvileg azt adták amit kértem, de valahol mégse. A Gigabytos sima 9600-osok sajna mind 64 bitesek (a honlapjuk szerint). Nem tudom akkor mi különbség lehet náluk az SE meg a sima között. Talán az, hogy nem adnak hozzá játékot??? Na mindegy. Talán 1 év múlva eladom majd úgy 5 ezerért, ha addig még ér annyit.
Kösz a segítséget. -
attilam
őstag
válasz
Balinov #1563 üzenetére
Hát ez tényleg kár lenne. A kártyám már közel 1 éves, sulinetre vettem, és nem tudom hogy ha visszavinném kicserélnék-e. Meg lehett erről valamilyen programmal győződni, hogy valóban 64 bites-e a memóriakezelése?
Ja amúgy 3DMark 2001 SE: kb. 6500 pötty
3DMark 2005: 900-1000 körül
[Szerkesztve] -
Klor
csendes tag
Kösz a gyors reagálást!
4. tipp erre én is gondoltam, de a user's manual-ba 9600 SE-hez 128 Mb írnak
1,7 proci, az alaplap biosában egy lehetőséget ajánl fel 2260 ha jól emlékszem, de ezt nem mertem átállítani. (nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz)
2. kevés a RAM vagy a sebessége? -
Jester
aktív tag
Eddig minden hardvervásárlásomból kihagytam a postát, nem bíztam rájuk az érzékeny eszközöket, ez eddig bevált. Nem kockáztatnék most sem velük. Ha meg tudjuk oldani másképp, akkor érdekel, ha a posta az utolsó lehetőség, akkor sajnos el kell álljak a vásárlási szándékomtól.
-
Aakos
csendes tag
A gyári ram bordák ragasztósak szoktak lenni... de azért te ne használj teknokol rapidot
lehet érdemes egyébként venni nem túl drágán van a titan -nak ilyen 8 rambordás + procihűtős vga setje... most nemtom mi a neve... abból a rambordákat fel lehet használni... ha jól emléxem nem olyan drága a cucc...
-
Aakos
csendes tag
Na hát az teljesen reális...
nekem épphogy nem éri el a 2400 pontot... szal a tied még jobbat is tol
haverom 9600 xt -je csinált 3851 pontot.
egyébként az én sapphire -omat jól lehet húzni... szerintem nagyot lehet rajta lendíteni... de veszek elötte rá egy Zalmann -t nehogy gázoljon...
elvileg fel lehet tolni úgy hogy 2001 -ben elérjen 10500 pontot... majd meglássuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest