Új hozzászólás Aktív témák
-
Aakos
csendes tag
Na itt a vége...
3d mark 2001se - 11456 @425.25/270
3d mark 2003 - 3328 @425.25/270
ennél az értéknél nagyon ritkán egykét pixelnyi hiba beugrik... ennél feljebb még nem próbáltam... de ha itt hibázik akkor ennél tovább is hibázik... tehát eldöntöttem hogy ez a vég... ebből egyet visszaveszek hogy ne legyen gond... és megálltam... nektek mit sikerült kihozni belőle??? 2001se/2003 -
Aakos
csendes tag
Na ma vettem egy Titan hűtőt a kártyára... (sapphire)
ezen most rézborda van kék ventivel... és mind a 8 ramra van kis borda...
jelen pillanatban 405/270 en üzemel... a bordák szinte hidegek... alig találok a kártyán olyan pontot ahol hőt éreznék... ennél jobban még nem húztam.. a ramoknak ez a határuk utánna már szemetel, de a proci szemmel láthatólag megy még tovább is! csak félek hogy én nem érzem a hőt... aztán a borda alatt meg ég a proci... pedig valszeg nem... egyenlőre a 2001 se -t nyomtam rá az csinált 11190 pontot... eh... alapban 8800
alatta egy 2500+ os barton ketyeg 3200+ ra húzva NF7 -es lappal 2x256 dual ddr 400 -al... hát majd tolom tovább oszt jelentek!
üdv -
Aakos
csendes tag
Én úgy vettem észre... hogy az xt -ket szinte egyáltalán nem lehet húzni... legalábbis amit mi próbáltunk azt nem lehetett... nemtom majd valami vga guru megmonnya de szerintem az xt -ket direkt úgy csinálták hogy maxra húzták a dolgokat gyárilag oszt jóvan...
Én ezeddig még nem hűtöm a cuccot... de ma pl próbálgattam húzgálni a karit és hát ugyan gőzőm sincs kézrátétellel mennyi az az 50 fok... de a ramoknak alig van melegük... a borda a procin kicsit necces... de komolyan elképzelésem sincs hogy mennyi lehet... hőmérőt meg nem találtam itthon
egyébként lassan húztam... 8800 pontot csinál alapban 2001 -ben most tartok 9700 pontnál.. szal majdnem egy 1000 -est húztam rajta... és stabilnak tűnik... de persze hűtés majd közeljövőben mindenképpen bejáccik... -
Aakos
csendes tag
A gyári ram bordák ragasztósak szoktak lenni... de azért te ne használj teknokol rapidot
lehet érdemes egyébként venni nem túl drágán van a titan -nak ilyen 8 rambordás + procihűtős vga setje... most nemtom mi a neve... abból a rambordákat fel lehet használni... ha jól emléxem nem olyan drága a cucc...
-
Aakos
csendes tag
Na hát az teljesen reális...
nekem épphogy nem éri el a 2400 pontot... szal a tied még jobbat is tol
haverom 9600 xt -je csinált 3851 pontot.
egyébként az én sapphire -omat jól lehet húzni... szerintem nagyot lehet rajta lendíteni... de veszek elötte rá egy Zalmann -t nehogy gázoljon...
elvileg fel lehet tolni úgy hogy 2001 -ben elérjen 10500 pontot... majd meglássuk -
Aakos
csendes tag
Ez a sulinetnek nevezett ökörség... elég bonyolult... ez szerintem függ attól hogy melyik bolt melyik nagykerrel áll sulinetileg kapcsolatban... 2 év gariról nem hallottam még... bár tényleg sulinetben nem vagyok otthon... az biztos hogy 1 év megvan rá
olyan 9600 -ot (simát) nem láttam mostanság amihez osztották volna az ajándékokat... de ha veszel jól kis asus 9600 xt -t ahoz egész cd -toknyi cuccot adnak... half life 2 kuponnal együtt... legalábbis tavaj láttam ilyet
abba volt minden... meg akkor még ára is rendesen megvolt a cuccnak...
-
Aakos
csendes tag
Szerintem erre a bordára nagy mágia hűttőt tenni, egyébként ha húzom akkor úgyis veszek zalmann -t
Akkor mást kérdést teszek fel... honnan ismerszik meg az ha túlmelegedett valami... (mármint mielőtt elfüstölne... azt ismerem) szal értitek... húzigatnám kicsit... de ha nemtom hol a határ az gázos...
Jó gondolom hogyha meglesz a zalmann hűtés az hibernálja a kártyát rendesen... szal biztos lehet neki adni a cuccot.. legalábbis amit én láttam vga hűtőt zalmann -t az elég komoly volt, már kinézetre is... de így passziv hűtéssel háááááát.... -
Aakos
csendes tag
Üdv!
lenne egy kérdésem:
Vga tuningban nem nagyon vagyok otthon
nekem Saphire 9600 as radeonom van 128mb -os nemtom most milyen ramok vannak rajta, majd holnap megnézem, mert mostmá' megyek alunni!
viszont itt ti olyan durva értékeket mondtatok hogy el se hittem illetve egy valakinek volt még ilyen az enyém alapból 324/202.5 -ön megy...
Szal' több okból se merem húzni...
1.) nemtom hogy lehet mérni a vga memcsi és proci hőmérsékletét...
2.) a borda érdekesen van felszerelve a kártyára... szerintem paszta sincs alatta... de majd lecserélem jó kis zalmanra..kár hogy drága... de legalább megéri...
nekem így 2001 se alatt 8800 pont körül alkot míg 2003 ban asszem 2300 pont környéki a vas alatta a következő... NF7 -es lap 2500+ barton 3200+ -on hajtva 2x256 dualddr 400
lehet én vagyok nagyigényű.... de azért elvártam volna a 10.000 pontot 2001 -ben... szerintetek nem szabadna várnom tőle ezt? egyébként a netes tesztek alapján hát elég gyengét kanyarít a kártyám!!!
Ha tudnátok segíteni hogy hozzak ki többet a kicsikéből az jó lenne...
(januárba vettem a cuccot... de sajnálom hogy nem vártam mert XT ára jólleesett azóta...)
apropó kicsit off... hallottam valami fóliáról ami procilábkötögetés helyett szorzólocktalanítja a procit... ilyet nem lehet kapni kis hazánkba? vagy de... és akkor hol?
előre is köszönöm a segítséget jóccakát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest