Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany
tag
Ja és a monitora valami régi LG amit 2001-ben vettek (nem síkképcsöves, hanem sima,olyan régi tudjátok)
-
Dany
tag
Hé srácok. Lenne egy hatalmas problémám. gyors problémamegoldást igényel, úgyhogy légyszi segítsetek. Szóval átmentem haverhoz, hogy eladjam és berakjuk, az én régi karimat(HIS Ati R9200SE 64Mb-64bit).Az ő régi karija: Geforce4 MX440. Szóval leszedtem az nvidia driver, úgyhogy természetesen a felbontás visszaesett640x480-ra(eddig OK). Aztán gép kikapcs és kiszedtem a kártyáját,majd beraktam a 9200SE-t és megpróbáltam bekapcsolni a gépet, de csak a gép ment, a monitor készenlétibe dobta magát és akármivel próbálkoztam, nem akart bekapcsolni normálisan az a qrva monitor. Visszaraktam a kariját, persze azzal már nem szarozott és szépen bekapcsolt úgy ahogy kell... Mit lehet csinálni? mi a probléma? Egyébként a gépe egy PIII-asASUS alaplappal, 1500MHz-es, 256Rammal és nem értem , hogy mi a baj. ÍRJATOK KÖNYÖRGÖM.
-
Dany
tag
Hé srácok. Lenne egy hatalmas problémám. gyors problémamegoldást igényel, úgyhogy légyszi segítsetek. Szóval átmentem haverhoz, hogy eladjam és berakjuk, az én régi karimat(HIS Ati R9200SE 64Mb-64bit).Az ő régi karija: Geforce4 MX440. Szóval leszedtem az nvidia driver, úgyhogy természetesen a felbontás visszaesett640x480-ra(eddig OK). Aztán gép kikapcs és kiszedtem a kártyáját,majd beraktam a 9200SE-t és megpróbáltam bekapcsolni a gépet, de csak a gép ment, a monitor készenlétibe dobta magát és akármivel próbálkoztam, nem akart bekapcsolni normálisan az a qrva monitor. Visszaraktam a kariját, persze azzal már nem szarozott és szépen bekapcsolt úgy ahogy kell... Mit lehet csinálni? mi a probléma? Egyébként a gépe egy PIII-asASUS alaplappal, 1500MHz-es, 256Rammal és nem értem , hogy mi a baj. ÍRJATOK KÖNYÖRGÖM.
-
Dany
tag
válasz
Balinov #1975 üzenetére
Bocs, hogy nem írtam, de sok volt a dolgom. Fiúk sajna, most nem talált, de azért köszi, hogy foglalkoztok a dologgal. Jelenlegi antivir-om:NOD32 (naponta frissítem) ill. ad-aware 6.0 nevű progim is van és nincs gond ilyen téren. Más lehet a gond. Amúgy Ati R9200SE 64 bites karit amiről írtam, mennyi körül tudnám lepasszolni? Már lenne vevő egy haver, de nem akarom átvágni. Amúgy másfél hónapos a kari. Árat mondjatok létszi , ellőbbiekhez mérten. Thanks!
-
Dany
tag
Emberek! Lenne eyg olyan problémám, hogy minden a legnagyobb rendben a gépemnél. De tényleg minden ok, mert már egy jó ideje magasabb szinten űzöm az ipart,de valami olyan problémám van most aminek a megoldására nem tudok fényt deríteni. Remélem az itt fórumozgató szintén hozzáértő emberek is találkoztak ezzel , vagy hallottak ilyenről. Szóval az insallálások mennek QRVA lassan, de nagyon. A procihasználat közben szinte 0%. Nem értem mitől lehet. Ötlet? Ja és ez úgy egy hete van és pont azóta az xp kikapcskor mindig kiírja, hogy explorer.exe feladat fut és be kel zárni az alkalmazást vagy elvesznek az adatok blabla... Ötlet?
-
Dany
tag
HIS Excalibur Ati R9200SE 64bites 64mb-os kari eredeti passzív hűtéssel. Meddig lehet húzni, hogy biztonságos maradjon és ne olvadjon el. Magyarán meddig biztonságos a húzása passzív hűtőbordával (ventillátor vagy bármi más hűtő nélkül)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft