- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
conqueror
csendes tag
válasz
Balinov #1886 üzenetére
Hi! Még nem próbáltam ezt a monitor installert (ha jól asszociálok), de ma ki fogom próbálni! Lehet ez segít??? Mindenesetre köszönöm a segítséget.
A Torrent nevű emberkének üzenem, hogy nincs búvárszemüvegem
úgyhogy inkább majd hegesztő sisakban nézem a monitort, hátha akkor nrm hullámzik annyira... -
conqueror
csendes tag
Ciao emberek. Igaz nekem nem pro, hanem Sapphire Radeon 9600 SE 128 bit 128 MB videokártyám van. Az a bajom vele, hogy 1024*768-as felbontásban 85 Hz-en elkezd hullamozni a kép. Mint a viz amikor fodrozódik. Marha idegesitő. Már mindent kipróbáltam. A monitor biztosan nem rossz. A videokártya sem szerintem, mert másik gépben gyönyörüen megy. Más felbontásnál nem észrevehető. Mágneses interferencia kizárt. MI LEHET A GOND?
Konfig: AMD Athlon 2200+, Abit NF7 alaplap, 512 MB DDR Ram 333 MHz, Maxtor
40 Gb HDD, Dimarson 17' monitor, meg az az ominózus Sapphire Radeon 9600 SE 128 MB DDR. Már lassan egy éve bajlódok vele. Tud valaki segiteni???
Köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest