- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #1585 üzenetére
1013-as a BIOS, driver-ből is a legújabb van fent... APIC mód letiltva.
Lejátszás közben van úgy, hogy nem megy el a hang, de egy-két frame erejéig a kép bizonyos része kikockásodik, szétesik. Olyan, mintha pixeles lenne... -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
Az olvasó szerintem nem rossz, adat DVD-ket remekül olvassa, de ha már nem marad más, megnézem más drive-al. A videokártyát a 4.12-es és egy jelentősen régebbi (talán 4.8-as?) Catalyst-al is leteszteltem, az eredmény ugyanaz.
Tudnátok ajánlani egy másik (pl.: valamelyik alternatív meghajtóprogramot), amely teljesítményben is ott van a szeren? -
törölt tag
válasz
Balinov #1577 üzenetére
Remélem, Neked lesz igazad. DMA-t néztem, de ezzel a résszel még csak ismerkedem, így nem tudom, be van-e kapcsolva, ill. hogyan lehet bekapcsolni. (Olyat hallottam, hogy utólag nem lehet, csak telepítéskor F5 lenyomása után, manuálisan.)
Még elfelejtettem írni, hogy a procihasználat folyamatosan 40 és 60% (!) között mozog, akadásnál le 2%-ra, utána fel 100%-ra, lejátszás folytatódik.
Lejátszó: PowerDVD 6.0 Deluxe, na, ezzel azonnal fagy, hw gyorsítás nélkül csak kb. fél perc után.PowerDVD 5.0 szintén. Més a WinDVD 4.0 (alaplaphoz adták) a legjobb, csak SPDIF-en nem küldi ki a jelet. Nero 6.0 Ultra lejátszója (nem emlékszem a nevére) tűrhető (csak 3 percenként ugrik egyet-egyet), de hw gyorsításnál azonnal halál. Windows Media Player ugyanígy viselkedik.
Beszerzek egy frissebb WinDVD-t, jelenleg ez az utolsó reményem. Vagy még lehet a DMA. -
törölt tag
Hali!
Nekem Sapphire radeon 9600-om van; a kártya idáig szuperül működött, de:
A DVD lejátszás nálam veszettül akad, van úgy, hogy másodpercekig se kép, se hang (az olvasó is leáll ilyenkor), ha a hardveres gyorsítást is bekapcsolom, akkor még a két napos Xp is elszáll.
Én a videokártyára (is) gyanakszom. Szerintetek az okozhat ilyet? Tapasztalt valaki hasonlót? (Azért kérdezem, mert jó ideig nem kerülök olyan helyzetbe, hogy meg tudjam nézni másik gyorsítóval. .( )
mod: Konfig az adataimnál.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest