- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Komplikato #20529 üzenetére
Nézd nálam 3gb-ot lát fizikálisan...
Mivel 4gb ramot meg tud címezni az Xp... abból jön le pl. a VGA ramja is. Az az ha 512mb ramja van a VGA-nak akkor 3,5gb lát az Xp. Ha 128Mb akkor 3,8-at... Nekem 1gb. Ezért lát csak 3gb-ot.
-
éN79
addikt
válasz
Komplikato #18552 üzenetére
Nagyon off: Hmmm, én már találkoztam színtiszta 0%-os hitellel, ahol nemcsak a THM volt annyi, hanem valóban zéro kamat és költség volt egy kp-s vásárláshoz képest.
-
TothMG
aktív tag
válasz
Komplikato #18543 üzenetére
Digitálisan van összekötve, de a 8800GTX-nél tudtam definiálni ilyen felbontást 75Hz-en, és már több mint fél évig azon ment, vagyis a monitor tudja.
Az ATI-nál is Powerstrip-el tudok létrehozni ilyen felbontás és az is működik, de CF bekapcsolásával semmi nem megy. -
leviske
veterán
válasz
Komplikato #1288 üzenetére
Szvsz a Kill Bill 2-ben is jól néz ki...
-
leviske
veterán
válasz
Komplikato #779 üzenetére
hivatalosan akkor sem jött ki belőlük ekkora memóriával kártya, viszont a 8800GTS-ből hivatalosan volt 320-as...
Nem hinném, hogy az ATi kiadni a HD4870-ből 512-es változatot és a fő termék szerintem megint az 50-es lesz, tehát hihetőbb, hogy inkább abból jön ki 1GB-os, mint 70-esből 512-es..
-
janos666
nagyúr
válasz
Komplikato #748 üzenetére
Találtam külföldi weblapon 22"-os 1920x1200-a S-PVA paneles IBM monitort kimondottan baráti áron. De erről kiderült hogy túl szép hogy igaz legyen és magyarországon nem lehet beszerezni csak TN paneles verziót.
Szóval kár is gondolkodni ezen, lesz 20"-os 1680x1050-es Dell S-IPS-el, az tuti jó is meg a VGA is könnyebben bírja... -
T.Peter
őstag
válasz
Komplikato #748 üzenetére
Az eizonak például van 22"-es s-pva-s monitorja.
-
R.Zoli
őstag
válasz
Komplikato #662 üzenetére
hát eből is csak az derül ki ,hogy hiába csinál jó dolgokat az ATi ha semmi sem használja ki...
-
janos666
nagyúr
válasz
Komplikato #662 üzenetére
Hé, tök jó játékokat soroltál fel.
-
ulveczkii
tag
válasz
Komplikato #169 üzenetére
Köszi így sokkal közelebb járok a megoldáshoz
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged