- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
tgtom
tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dashes #45324 üzenetére
Már elég sokra jutottam, csak kikéne próbálni, hogy helyen működnek a profilok, de sehogy se bírom beállítani, hogy automatán elinduljon a progi :s
Beállítottam, azt, az ált. beállításoknál, hogy Load with windows (kipiálva), és azt is, hogy registryből. Nem ennek kéne lennie?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dashes #45320 üzenetére
Hát nekem meg pont fordítva van. A játékoknak kell sokkal több idő, ez igazán megizzasztja a VGA-t!
Kéne egy kis help ATT-ben. Hogyan kell ezt a 2 profilt megcsinálni? És ez win betöltődéskor fog bejönni? Vagyis ha újrarakom a wint, akkor már nem lesznek meg ezek a tunning beállítások?
-
Dashes
őstag
-
Dashes
őstag
-
bossvico
senior tag
válasz
Dashes #32398 üzenetére
Na ez nem tetszik nekem egyik félnél sem, meg se szárad a cuccuk,már újat adnak ki.
Még a DX10.1-et se használja szinte semmi, már DX11 jön. Úgy előre rohannak, nem tudom hova ez a sietség. Csiszolgassák, optimalizálják és ha majd tényleg nem lesz elég a 800 shader proci, akkor tovább. Megin fél év alatt elavul a vga karim. persze vágom én, hogy ez egy gerjesztett fogyasztói társadalom terméke és kicsit lesz csak jobb, de pofátlanul csinálják. -
_Toka_
senior tag
válasz
Dashes #31702 üzenetére
Akkor sajna nincs ötletem...
Az az igazság, hogy én egyelőre inkább ki se próbálom a jelenlegi vasamon ... a kártya még csak-csak, de ... hát ... ugye ...
Mit ne mondjak, jelenleg a Crysis-t tolom ... hátöööö megy gyönyörűen akár max.-on is, csak meg ne mozduljon senki rajtam kívül, vagy éppen ne legyen olyan kedve semminek, hogy felrobban, vagy össze-/kidől, mert olyankor beindul a diavetítő, oszt próbálj meg eltalálni bárkit is. De közepesen azért egész jó... -
TTomax
félisten
válasz
Dashes #25143 üzenetére
Crysisben nincs ennyi FPS-ed 4850-el még 700/1050 sem... a havas pályák előtt 32-40 fps, a havas pályákon 28-35fps.. 1680X1050,deeeee soha nem röccen nagyon sima még 28fps-el... nagyon meg vagyok elégedve a szóló 4850 teljesítményével,most ki is vettem a CF-et mert minek... Ja igen az itteni tesztek ellenére én 4Ghz-en tolom hozzá a wolfit..Nagyon élvezem most a Crysist... mondjuk DX9-ben natural mod is fenn van,meg az Xconfig is...
-
Dashes
őstag
válasz
Dashes #25107 üzenetére
3DMark 06-ban semmi változás nem volt, de Vantageben 3%-ot dobott a teljesítményen, és a játékokban is várható javulás ( pl. Crysis ).
Fogyasztás még mindig nem változott, ugyanolyan az idle/load(PowerPlay mizéria), de október-novemberre tervez valamit az AMD, de egyelőre még hallgatnak. -
-
-
-
keIdor
titán
Ajjajjj... ez nem tetszik, valahol egész szép visszaesés van az x8-x8 miatt. X48-at pedig nem veszek, főleg nem ilyen jó és olcsó P45 lapok mellett... szerintem én lemondok akkor a CF-ről. Utálom, ha sávszélesség limitál. GTX-280 vgy HD 4870 X2...
Pedig azt hittem elég lesz PCI-E 2.0 x8 mindennek... PCI-E 1.1 x16-nak felelne meg elvileg...
-
Vagy direkt erősben le van szabályozva a venti, és a 100%-ot már csak 90°fölött éri el, és így pl. gyakran 90°-os a GPU, csak épp közben mondjuk 70 és 90% közt os mászkál a ventilátor. Ez szerintem jó dolog, ha nem így lenne én így írnám át magamnak a BIOS-ban.
Másik hsz: Nem csak egyszlotos 8800GT van, hanem újabb kiadás is.
(#4450) - De jó lenne, akkor most ráfizetés nélkül újaíthatnék GTS-ről HD-re.
-
Hejjde tudtam hogy előbb lesz Vmod mint bejelentés.
Sebaj, úgyse tenném be a gépembe míg le nem pattintom a fedelét hogy hozzáférjen egy 9cm-s venti a bordához, és nincs még ráragasztva a potméter.
MOD: De gondolom elsősorban azok szája ízlésére válogatják a modellgárdát akik élőben fordulnak meg a kiállításon, nem akik fényképeket látnak róla.
Aktív témák
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest