- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Perpillanat 2D-ben is hangos minden gyári hűtés. Legalábbis a nagyon zajérzékenyek mint én. A 2 slotosak is.
Nem tudom hogy bugos-e, de 30% alá nem lehetett venni az ATT-ben a ventit. Habár azt mondja hogy csokkenti, de a hangján nagyon jól lehet hallani, hogy semmit sem csinál. -
westlake
félisten
gondolom mindannyian tapasztalatbol beszeltek, es nem csak ugy vaktaban mondogattok badarsagokat.. honnan a rakbol szeditek, hogy "ropogosra lehet sutni" egy kartyat? hovedelemrol meg nem hallottatok? mar tobb eve tokeletesen mukodik ez a funkcio mind a procikban, mint a vga kartyakban.. soha, senki nem bizonyitotta, hogy a magasabb uzemi homerseklet degdradalodast vonna maga utan!
-
MarioAna
senior tag
Nekem is ugyanarra az értékekre veszi vissza az órajeleket, mint 8.7-el.
Közbe megjavult a CoD4, visszaállta a rend, 50-130 FPS-ig minden van, azért ez jobb mint a 19-25. Csak megemlítem
(1280*960@75Hz, 2xAA, minden Extra, meg ami lehet az max sztem).
Más: A francért fikázzátok a HD2900-as szériát, még most is elég a teljesítménye, és ATi-nak nem az előző, hanem 2-vel ezelőtti szériája, a G80-as GTS-el partyba van, szóval nem tudom miért kell leírni a szériát. Driverből nem csal, azt látod amit látni kell, HD videokat gyorsítja, szal jó az
(igaz kicsit sokat eszik, de már régi architektúra) .
mod: 8.8 van most fent.
-
-
schwartz
addikt
A hsz-edbol (amire eloszor valaszoltam) nem ezt vettem ki; nem ilyen formaban volt megfogalmazva.
Eredetileg innen indult: Most tapasztalom, hogy a 8.7 a 8.7 bétához képest a 3dmarkok alatt igencsak lassított a kártyámon.En igy ertettem: 3Gb switch eleve bekapcsolva. 8.7 beta fenn, majd jon a 8.7 WHQL. Mertel mindket esetben DMarkot. Kevesebb pont lett 8.7 WHQL driverrel, Kerested a megoldast. Eszedbe jutott, hogy kozben boot.ini szerkesztve lett, kikapcsoltad a /3Gb opciot. DMark alatt helyreallt a rend. Levontad a kovetkeztetest, hogy 3Gb switch az oka.
Ha a boot.ini -ben a SP3-al mar bent van az opcio, akkor hogyan jutott eszedbe ezt kiszedni? Miert nem mertel mindket meghajtoval ketszer? (ki-be kapcs) Lehet egy bug is valamelyk driverben. Vagy keves memoria maradt a kernelnek.
64bites Windows, default igy kezeli a memoriat. (ha van honnan)
Gothic3ban gyorsit, ezt en probaltam. Lehet mas jatekban is. Az se kizart, hogy egyes helyeken lassulast okoz, de ha elfogadjuk, hogy ez mindenkepp rosz, startbol ki fogjak kapcsolni ezt az opciot.
Még nem urban legend. Lehet nem is lesz mert igazad van. (en nem tudom ra a helyes valaszt).
Regi user vagy, nem a velemenyed vontam ketsegbe, csak azt kifogasoltam, hogy a magyarazat keves volt ra a reszedrol.(Ha olvastad s valaszolsz ra, kerlek irj egy privit, hogy ne kelljen feleslegesen atnyalaznom holnap ilyenkor vagy 500 hsz-t. Remelem nincs harag...
)
Udv
-
schwartz
addikt
Ha probalnad megmagyazazni (legalabb magadnak, ha masnak nem) még logikusnak is tunhet. De igy? Csak egy ujabb urban legend lesz belole.
(Ellenpelda: Bizonyos jatekokban gyorsit, drivertol fuggetlenul. Pl. Gothic3)
Kiprobalhatnad magad is, hogy mindket driver verzioval ki be kapcsolgatod s ugy mérsz. majd azt hasonlitod. Lehet 8.7 betaval semmi hatasa nem lesz.
-
ATI AVIVO-t kell leszedni a driver oldalról. Ált. lent, külön linken van. Az beépül a CCC-be és az egyszerű nézetben tudod használni. Negyed óra alatt betömörít nálam egy másfél órás mpeg2-t. DE! Ez is a CPU-t terheli, nem tisztn GPU-s enkódolás, amire te gondolsz, igazából még nem elérhető, hogy csak GPU-ból enkódolni. Ezt mutogatták a Cyberlinknél, de még nem adták ki azt a verziót, amin teszteltek. Vagy legalábbis én nem hallottam róla.
katt777: Én nem sírok, nekem jól megy. Ezt a pagefile dolgot meg nem én találtam ki. Neten expertek 100-ból 90-en ezt mondják és ahogy én látom, van értelme.
-
ricsy888
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest