- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
-
cizoe
őstag
Én közvetlenül a 88gtx-et cseréltem 4850-re és azért láttam változást rendesen. Na jó ez főleg annak tudható be, hogy a gtx nem nagyon volt kihajtva.
T-bag: De, csak FireQ néven fog futni, és fűteni fogja a kártyát.
Komolyra fordítva a szót kb jó egy hónappal a megjelenés után már lassan csordogálhatnának... Lásd már itt a toxic, stb..
-
Speed®
titán
Mihez nem elég? Milyen videókari kihajtásához? GX2? Az nem 1db 4850es.
1680pxben pakolj 4xAAt és máris mindegy, hogy C2D@3.2 vagy C2Q@4.2.
Neked 48x0ed van amúgy? Esetleg CFben? Vagy 9800GX2? Procilimit, ehh.Tomate
Az X2őd 3.2GHzen egy 2.7GHzes C2D teljesítményét hozza köbö.
Csak abban az esetben cseréld a 2900ast, ha 16x0*1xx0hez kell.
3DMark06ban meg egyszerűen kiszámolhatod mennyit hozna a géped a 4850el.
Fogod a DM06calcot és beírod a te CPUscoreod és egy 4850 SM2/3 scorejait. -
Cyberbeni
addikt
milyen játékban? szaggatott egy játék és kipróbáltad egy 2-szer olyan jó vga-val és még mindig szaggatott. ha nem, akkor honnan tudod h procilimit?
a quad most még nem sokat ér. igazi fehérholló az olyan játék, ami támogatja. de szerencsére a 2 mag kihasználása már nem luxus, és talán nemsokára többségében 4 magot kihasználó játékok lesznek. de csak talán. -
TeChNoRby
tag
-
Speed®
titán
Mit jelent 24/7ben kihajtani? Ez két külön fogalom..és miben kihajtani? Ehh..
Ha fogsz egy fullHD 24+" kijelzőt és 1920x1200ban AAval nyomulsz, akkor egy gyengébb proci is megfelel, hiszen jellemzően VGAlimit lesz, bármennyire is combos a GX2. Ellenben ha 1680px alatt nyomulsz és képjavítókat sem használsz, akkor a jóIsten kvadja sem lesz elég a kari kipörgetéséhez.
Normál helyzetben úgy gondolom egy 4Gre rántott Wolf bőven megteszi, emellé szépen rá kell szokni az 1680x1050+8xAA/16xAFre egy 22" TFTn.
További magok már nem fognak gyorsítani a jelenlegi játékok zömében.
Mellesleg nem értem, hogy mit keres ez a kérdés (és válasz) a 48x0 topikban -
1db Seagate 250 gb SATA2, 16mb cache. Egészen pontosan: Seagate ST3250410AS. Proci nincs tuningolva, szóval a gyári értékeken megy, gyári Intel hűtővel.
mod: Volt aki azt mondta hogy elmenni elmegy, csak már nagyon maxon fog menni a táp és egy idő után tönkre fogja tenni a kondikatEz mennyire lehet igaz?Nem szeretném szétcseszni a gépem
-
juliabrilke
veterán
-
cizoe
őstag
-
R.Zoli
őstag
-
janos666
nagyúr
Egy élethűre kidolgozott utcán előugrik valami HL2es-kutya szerű robot aztán elfut ruby az autók közt és fedezékbe ugrik. Egy rövid kisfelbontású videó.
Amúgy engem se nyűgöz úgy le a medusa mint amit ez a cinema 2.0 selytet, csak az ellen hadakozom nehogy már valaki azt higyje 1-2 évnél hamarabb máshol is lát majd ilyet játékban.
Sőtt, medusához annyi szerencsém volt hogy a mostani kártyámon is tűrhetően fut AA nélkül (de legalább nem is kell rá AA a bruteforce highpoly stílus miatt). Annyi róla a véleményem hozta azt amit az ilyen VGA generációkhoz csatolt techdemók hoztak, megmutatja pár év múlva hogy néznek majd ki a játékok. És ez a bajom a cinemával, hogy sokan erről azt hiszik már jövőre lesz ilyen játék, de nem... -
VR6-Fan
veterán
-
cizoe
őstag
Ilyen árak mellett nem kell DFI. Erről beszéltem. A végén felhúzom magam, veszek egy 3870et a többit meg eliszom.
-
luw2win
őstag
Ezekkel a hűtökkel az a bajom ha a port, meg ilyen szöszöket beszippantják és lehet takaritani. ezért cseréltem le a 6800GT-m ref hűtőjét, (nem tuttam mi volt és miért 90 fokos a kártya, mert tiszta volt mm én azt hittem szal nem elég fogkefével végigmenni egyilyenen mert a bordák közt szint megkötött a szösz és ottragatt szal nem tudott szellőzni a kari
Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest