- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
siriq
őstag
Nna most mega happy vagyok.
Egyedul a power strip-t hasznaltam. Ott allitom be custom modot a felbontasokhoz milyen hz legyen(everestbol kineztem miben mit bir). Keresnem a linket de nem talalom(nna kozben meg van egy masik ez sokkal reszletesebb [link]). Egyettlen hatranya a dolognak hogy csak power stippel muxik rendesen. Viszont vegere nem kell felnem hogy 60 hz-ra levag. Aszem meg kell tanulnom hogy kell csinalni egy monitor inf file-t , aztan ugy alakitani hogy ofelsegenek is megfeleljen(ati driver). Jah nalam nincs fent CCC. Nem tudom valltoztatna-e a helyzeten de mar nem is rakom fel. -
DigitXT
félisten
Akkor talán "okulásképpen" leírhatnád, hogy hogyan...
Btw. ATI-nál állandóan sz*pás van ezzel a DDC dologgal:
ha nem kap ilyen infót, akkor eldönti, hogy a user biztos
hülye, és akármit állítasz be, marad a 60Hz. Külön meg
kell kérni, hogy "ugyanmár, hadd én állítsam be". Régen
reflexből nyomtam, de a CCC-ben valahol elkeverték... -
rudeee
senior tag
A HIS jó márka és nagyra is tartom, úgyhogy ez az eset nem a HIS-nek a sara, hanem az üzleté és az érdekes termékpolitikájuké.
HIS-ben megfogott, hogy komplexen minden alketrészre hűtést szereltek és egy remek hatásfokú hűtővel látták el mellé ami még ki is tolja a meleget a gépházból. ezen felül tetszetős és megbízható is, persze ezt az ára is jelzi.
Odamentem, várva csili-vili kártya lesz, aztán egészen mást tapasztaltam.
Az a baj, még ha garcimke miatt is bontanák ki a terméket azt mondom jólvan, de itt nagyon nem arról volt szó.
Ha meg garcimke, akkor én azt úgy képzelném, hogy kis öntapadós bizbaszra dátum ráír a vásárlás időpontjában és ott előtted felnyalja a kártyára, ennyi.
Ekkor legalább a vásárló is elégedett, hogy igen, kapott egy új kártyát amit előtte bontottak ki és garcimkéztek fel.
Szép is lenne ha ennyi esze lenne bármelyik üzletnek is...az ég világon semmi nem kellene hozzá, ja de! tisztesség ami erőteljesen hiányzik a boltokból.A telefonnal az a baj, hogy csak én tolnám fel a vérnyomásomat vele. Egy ekkora céget hidegen hagyja az eset, mivel van még rajtam kívül 6000 másik vásárlója így mit számít az az 1 fő, nemigaz?
A lényeg az, hogy aki teheti mindig nézzen utána alaposan a terméknek amit venni szeretne, mert szinte mindenhol azt keresik hol tudnak lehúzni!
Ha okosabb vagy az eladónál már jól jártál!Nem is szaporítom tovább a szót, bízom abban, hogy szerdán végre a gépbe helyezhetem az új jövevényt a PowerColor műhelyéből.
ui: Sorry a hosszadalmas fejtegetésekért, de ilyet nem minden nap éltem meg mint amit a mai napon.
-
katt777
félisten
Ha videokártyát cserélsz, előfordulhat, hogy eltűnnek felbontások, nálam is megesett, és még a monitor-driver újratelepítése sem segített, csak a OS reinstall (akkor még nem volt partíciómentésem VGA- és monitor-driver nélkül). ATT-szal meg lehet esetleg próbálni a kényszerített módot.
-
törölt tag
Pontosan milyen VGA-d van most? Nem rontottál el valamit a beszerelésnél (bár akkor valszeg gép sem bootolna...), pl tápcsatlakozó? Próbálj ki különböző drivereket, 8.10-től 12-ig és mindig ügyelj a régi módszeres eltávolítására. Megpróbálhatod a videokari másik csatlakozójára kötni a monitort, illetve másképp is variálhatsz kábellal ha tudsz (pl másik dvi-dsub átalakítóval). Illetve van egy opció valahol a windows monitor beállításai mellet amit ha be/kipipálsz megengedi hogy olyan felbontást/frekvenciát is beállíts, amiről a gép úgy gondolja, hogy a monitor nem bírná el. Azt is kipróbálhatod.
-
törölt tag
Milyen monitorod van? Biztosan bírja a 100Hz-et abban a felbontásban amiben te használod? Lehet hogy hiába állítottad eddig is 100Hz-re, mert mivel érzékelte hogy monitor nem képes megjeleníteni, lejjebb vette a frekvenciát olyanra, amit meg tudod jeleníteni. Ilyenkor ugyanis sehol nem szól, csak ha megnézed a monitor menüjében az aktuális képbeállításokat, akkor lepődsz meg.
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged