Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Tibi98 #22433 üzenetére
elég érdekes de Sárpac rávilágított az egyik lehetőségre ettől független ha azt vesszük h 800 vs 80fps az is 10% az meg szerintem nem fér bele. főleg hogy nem egyéni teszt volt hanem 3x is lefuttattáok. így még a mérési szórásba se fér bele. kiváncsi leszek a vantagera meg a crysis tesztre.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Tibi98 #22407 üzenetére
Azt azért nézzétek meg, hogy azonos IRQ-t kapott-e a két kari, mert ha pl. Saphire önálló pl.11-est ami mellett nincs pl. hangkari vagy hálókártya, a gainward pedig mivel külön hw-nak ismeri fel a winfos (és ez rögzül is az adatbázisában) akkor lehet IRQ hiányában egy virtuális 2X-es IRQ-t kap és az természetesen a megszakításkezelés miatt picivel lassabb lesz.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Tibi98 #22412 üzenetére
Ha meg volt Vantage is akkor meg is érdemlitek!
F@szért nem azzal kezdtétek...mondom időrendben sem stimel. 3d01-el kellett volna kezdenetek.
Ezek után nem csodálkoznék ha valami beállítás miatt jött volna ki a 80fps. Gondolom mindent állítgattatok...Eleve minek a driver uninstall ennyiszer? Mind a 2 4870... simán 1 driverrel mehetett volna...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Tibi98 #22407 üzenetére
3d03 ember? Miért nem akkor már 3d01?
Normálisak vagytok?
Ha már ilyen teszteket csináltok előtt tájékozódjatok... 3d06 se hajtja ki egyik mostani karit se, főleg a default beállításon ami ugye CPU limites.
Vista + 3d Vantage. Ott kap terhelést. De egy 5-6 éves progitól mit vársz?? DX9 se volt még akkor, nem hogy 10 meg 10.1...
A monitorod legnagyobb elérhető beállításán nézzétek meg szűrőkkel, han nincs fent Vista akkor 3d06-ban. -
törölt tag
válasz
Tibi98 #21834 üzenetére
Én sokkal drágábban vettem HR03GT-t a 4850-emre, de szerintem így is megérte. Rengeteg VGA-cooler tesztet megnéztem és a végén egyértelmű volt számomra hogy ez a legerősebb VGA hűtő amit -még értelmes áron- kapni lehet. Most 300-as fordulatú 12cm-es venti mellett 45-50C idle és 70-75C szőrös fánk, gyorsabb ventivel nyilván még alacsonyabb lenne. Viszont bármilyen hűtőt is veszel a VRM-hűtését magadnak kell megoldanod 4870-nél. Az én ajánlatom egy chipsethűtő beszerzése és felragasztása.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Tibi98 #21826 üzenetére
Mondom a lyuk kiosztása 1 ezik a HD 38x0 as karikkal, ami rá megy HD 3870 / 3850 re az jó 4850 / 4870 re is
SzlobiG
A Saját biosodat módosítsad Cbabe editorral, és tedd vissza!
Rbe nálam is csinált érdekes dolgokat....
Meg okozott instabilitást...Bon3ss
Igaz 3870 tulaj vagyok
Tehát a 20 Cm széles házban, még el fér mellette a 92 es venti gond nélkül
-
BPFeri
senior tag
válasz
Tibi98 #21793 üzenetére
Szia !
A 4870 gyári hűtője 2 SLOT -os... én nem vagyok abban biztos, hogy azt csak a "hangja" miatt le kellene cserélni. Lényegesen komolyabb cucc mint egy 4850 hűtője , mind "hangban" mind pedig teljesítményben !
De ma már mégis ... az S1 egy 12cm ventivel
nagyon pöpes cucc.. csöndes és hűvős .. a GFX -es szintén (sokan) dícsérik ... nemtom .. én biztos nem cserélném főleg ha nem lesz VGA tuning !!! ( vagy ?? lesz ??
)
Üdv, F.
Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest