Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
dugomc
tag
Sok ember gépén azért nem indul mert nem tudnak várni még valaki rendesen feltöri a játékot. Nem hiszem hogy eredeti játék se indulna el. Ráadásul folyamat hisztiznek hogy ez a crack se jó meg az se. Hova süllyed a világ hogy az emberek nem tudnak gép nélkül megleni hát még GTA4 nélkül
-
-
dugomc
tag
Már megmondtam hogy értem hogy kis felbontáson sokat számit a proci. Az ellen kellene érvelni hogy egy 30%al erősebb proci hogyan hajt meg egy 30%al erősebb vgat kis felbontáson. Mert ha nem hajtaná meg gondolom erősebb proccall tesztelet volna. És ha a 30%erősebb proci megtudja hajtani a 30%al erősebb vgat akkor józan paraszti ésszel is a gyengébb proc is meghajtja a gyengébb vga. Nem hiszem el hogy ezt nem lehet megérteni Mert nem erre jönnek a komentek hanem arra hogy mintha nem tudnám hogy procifüggő a kis felbontás.
-
dugomc
tag
Módosítok mielőtt félreértitek. Procifüggő a dolog nem azzal van a problémám. Látok én is. Látom hogy nagyobb felbontáson jó kártyával kevésbé csökken az fps. A lényeg amiről beszélek milyen procival milyen kártyát hajtasz. De lényegtelen.
-
dugomc
tag
Minden felbontáson tesztelték. 1200-2500ig De most kimondottan beírt oldali tesztről vitatkozunk nem más tesztekről. Én elhiszem amiket mondasz. De ott tesztelték a karikat mindenféle felbontáson. És ha annyira procifüggő lett volna kis felbontáson akkor a teszten észre lehetne venni szerintem. Vagy gondolkozok a tesztelő szemével. Mért rakjak be olyan procit a nagy vga alá ami kis felbontáson nem hajtja meg csak nagyon.
-
dugomc
tag
válasz
katt777 #36348 üzenetére
Igen nem 10% a külömbség hanem mondjuk 30% a két proci között mivel 3ghz-n megy. Nem kell a táblázat mert mielött írtam az előző komentem én is végigböngésztem mindenféle tesztet. A VGA-k között is van 30% külömbség. Nem AMD - Intel harckomentként írtam amúgy a komentet. Hanem értetlenkedve.
Ne így nézzük hogy intel vagy amd. Nézzük úgy hogy van pl a gépembe egy ilyen kategóriáju intel mint ez az 5000+os amd.Meg van ez az e8400as intel. Így nézzen ki kb
E6550 hajtja a 4850et
E8400 hajtja a 2X4870 <=== ha ez elbírja az én felfogásom szerint a másik is nem? -
dugomc
tag
Egy E8400 proci 3ghz-n hogyan tud meghajtani 2db 4870es atit crossfireben?
-
dugomc
tag
Ezen az oldalon milyen proccal tesztelték a vgakat?
http://www.guru3d.com/category/call_duty_4_pc/
-
dugomc
tag
Jah ez a normális. Ha elindul valami vgat terhelő program felmegy 625re
-
dugomc
tag
De ha nagy felbontáson jobb egy videókártya akkor az én elméletem szerint kisebben is jobbnak kell lenni. Azt értem hogy egy gyenge kártya mért nem megy frankón nagy felbontáson ez egyértelmű de hogy egy jobb kártya mért nem megy kisebb felbontáson jobban azt nem
nem panaszkodni akarok mert mondjuk én csak cod4ezni szoktam neten és mondjuk csak 1280 ban játszok minden maxon full élsimitással is elmegy 70-150 fps közötti értéken csak érdeklődök hogy mi miért van.
Jó pap holtáig tanul tudjátok
ahoz is tudok 2 hónapja volt 2hétig nálam egy saphhire radeon 3870 17ezer pont és most ez is 17ezer pont
-
dugomc
tag
De alapból is gyorsabnak kéne lennie amúgy 3ghz-en járatom de volt olyan csávó aki úgyanezzel a proccal 2900mhz-en 3870el is több pontot kap. Igaz nem számít igaznán de arra találták ki a progit hogy teszteld vele a géped. És pl ha egy széria trabant jobban megy mint egy széria lada az azért figyelemre méltó. Nem összpontszámban néztem az erősséget hanem az SM2.0 ban a HDR/SM3.0 nyilván valóan összpontszámra jobb egy erősebb proccal
Meg ha a saját gépemben tesztelek egy 3870et és ezt akkor a kettő erőssége ugyanaz IGAZ program szerint.
-
dugomc
tag
Lefuttattam 3dmark06 ot és itt is meglepően tapasztaltam hogy a 4850emet verik a 3870es 8600gt 8600gts rengeteg vga kártya :S nem értem mért. Valaki ötlet?
-
dugomc
tag
válasz
Randall1017 #36203 üzenetére
Ez nagyon durva :S valószinü valami hőforrástól szerintem valahol mert elég rideg a nyák és elpattant volna ha így elhajlítja valaki
-
dugomc
tag
válasz
_Toka_ #36122 üzenetére
Köszi. Frissitettem a bios egy általam beálitottal. Elég hülyén volt a ventivezérlés beállítva. Pl 85 fokon éri el a venti a 30%os forgást. Na most alapon 30%al forog így windowsba éphogy 70 fok. Max terhelésnél 80 fok körüli érték és 70%os fordulat igaz süvít most de így egészségesebb neki is nekem is
.
-
dugomc
tag
Valaki tud atira olyan progit mint a rvituner ahol én betudom állitani hogy milyőn hőfokon milyen erősen tekerjen a vga ventije? Csak mert pl a gigabyte 4850 hűtését lehetne kicsit jobban optimalizálni igaz hangosabb lenne de játék közben nem nagyon izgat ha nyerek vele 10 fokot
épp próbáltam 70% os fordulatnál igaz süvít már így is de 80-81 fokon megáll ami már elég jó egy ilyen hűtésnél.
-
dugomc
tag
válasz
Beowulf_78 #36113 üzenetére
hát 8800gt és x1900gt vagy most 4850 között látok külömbséget. és semmilyen beálitással nem tudtam elérni 8800gtnél azt a minőséget. Nem akkora a külömbség mint dvd és hd között de észrevehető. Amúgy 720p filmnél néztem wm playerrel és km playerrel egyaránt.
Nem a szín nem a kontraszt on van a külömbség hanem pl. jégkorszak 2ben mennyire éles egy állat szőre. -
dugomc
tag
Valaki megtudja mondani nekem azt hogy ma vettem egy gigabyte 4850est és aquamark eredményekben lasabb mint a leadtek 8800gt :S
8800gt: 19000 pont
4850: 17000 pontmindkettő ugyanazzal a rendszerrel hajtva
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest