- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
-
atesz999
tag
válasz
Tomate #34371 üzenetére
Igen,gyári hűtés. Teljesen új gépet vettem, szinte csak annyi időre nyúltam a VGA -hoz,hogy betegyem a gépbe. A kártya hőmérséklete is teljesen normális.
Hát majd garanciába visszaküldöm nekik,elég peches vagyok,mert a gép memóriája is hibás volt...az meg kicsomagolásnál össze vissza CRC hibákat dobált ki,de azt már kicserélték.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Tomate #34312 üzenetére
Az egy hangyányit régi. Akinek kell ide fáradjon el.
-
kavicssli
addikt
válasz
Tomate #32080 üzenetére
Igen ezért is kérdeztem meg hogy rakjak e rá majd süniket!
Nem kerülnek sokba és szerintem nem árt neki!Departed
Egyenlőre nekem is egy E2160van ami 2.5-en muzsikál majd ha kicsit lejebb mennek megint az árak egy procira majd benevezek!
Akkor elvileg egy 3Ghz-el már kilehet hajtani...?! -
katt777
félisten
válasz
Tomate #31932 üzenetére
No, feltettem, beállítottam "overall: ultra high-ra" (azaz minden az elérhető maximumon) 4XAA mellett, és gond nélkül fut, viszont néha akad egyet, mintha memória-kezelési problémája lenne. (ATT v. GPU-Z monitorozás közben szokott ilyesmit csinálni.) Tesztet még nem volt időm futtatni (azt majd 8XAA-val
), de az már látszik, hogy klasszisokkal jobban van kódolva, mint a Crysis vagy a Clear Sky.
Amúgy semmit nem kellett fájlban állítgatni, megadtam neki, hogy DX10 legyen, és az is lett. Egy restart kellett neki, de legalább szólt a program, ellentétben a Clear Sky-jal. -
-
_Toka_
senior tag
válasz
Tomate #31893 üzenetére
Ez egy tweak-elt driver. Nem feltétlenül jobb. Amit a csapat fontosabbnak/jobbnak tart, mint a hivatalos driver beállításai, azokat az alapbeállításokat megváltoztatja szerintük jobbra.
(#31894) Eagl3: Konkrétan úgy fogalmaz, hogy az volt az a hivatalos driver, amelyet nekiálltak gyúrni.
Mármint a 8.10 hotfix.
-
Tibord
senior tag
válasz
Tomate #31836 üzenetére
Valószínüleg nem ugy saját hogy ők írják, hanem hogy belenyúlnak.
Ezt onnan gondolom hogy az előző kártyám (3870) fagyogatott (őár másodpercig fekete képernyő) az AMD oldaláról leszedett driverrel, mig a sapphire oldalán találhatóval simán tuningal men minden gond nélkül.
Nekem ebből az jön át hogy foglalkoznak vele.
Mig például néztem hogy a 4850-eshez a giga 3 hónapja semmit nem mutatott fel. -
Bluegene
addikt
válasz
Tomate #31337 üzenetére
hát sztem akkor is visszafogja hiába 3,2ghz, alá egy 3,6ghz-re tunningolt wolfi passzol, a 4870-eshez meg 4+gigahertzes procitól is gyorsul(lásd Katt777 cikke), szal a 3,2ghzes X2-es eléggé vissza fogja fogni(kábé egy 2,2ghz-es corenak felel meg, ha hozzávesszük az optimalizációt is)
-
katt777
félisten
válasz
Tomate #30088 üzenetére
Nem feltétlenül, mert hiába hűtöd rendesen, ha annyi van a hardverben. Nem ez az első kártyám, amelyik 70-80°C-on, vagy akár alatta nem bírja a tuningot. A másik a Catalyst verzió, mint pl. a 8.8-cal már min. tuninggal kiakadt a 3870-em, 8.7-tel vagy 8.9-cel meg 12% tuningot is vitt, még midig 75°C körül, de aztán se többet.
-
jorden06
senior tag
válasz
Tomate #29977 üzenetére
Igen, az nem gond, csak én arra is gondoltam, hogy a GS/Toxic gyárilag az a szint, így a vrm bordákat is úgy tervezték, hogy kellően hűtse a tápáramkört. Gondolom ha a ref.et húzom, a vrm is forróbb lesz, így a házi öntapadós bordáimmal is baj lesz, és barkácsolni meg sajnos nem tudok komolyabb bordát.
Vagy ha húzom nem forrósodik a vrm, elbírják az öntapadós bordák? Mert akkor nem probléma.
-
boldikem
csendes tag
válasz
Tomate #28987 üzenetére
A "venti csoda" benne van de vezérli is a ventit? Én nem nagyon vettem észre, hogy amikor 100%-ra húzom akkor azon is menne. Vagy ennyire halk lenne (zéro hang) 100%-on is? Végül is nekem most egyenlőre mindegy, mert a kari eddig full gáz: fagyás, zöld képernyő, stb... szerdán viszem vissza.Ez egy kép a "zöld hibárol":[link]
És ez egy sk. készítésü hűtés egy asus en8600gt-s karira, -10c fokkal volt hűvösebb mint a gyári hűtőjével. Ez egy amd 6000+-os proci gyári hűtője volt. [link]Az átalakítást úgy csináltam meg, hogy a garanciája megmaradt. Már nincs meg a kari de ez egy hosszabb történet, csak annyit hogy 11 hónapos volt és még 1 hónapja volt vissza a garibol és visszakértem a teljes vételárat (36000Ft)mert behalt szegény, amiböl megtudtam venni a 4850-s karit, ennek 3 év garija van már.
De sajna ez se tökéletes. -
katt777
félisten
válasz
Tomate #28987 üzenetére
Ezt lehetett eddig RBE-vel megcsinálni az elmentett profilokkal. Viszont csak fixen megy?
Mert akkor jószerivel értelmetlen.
Tudtam én, hogy hiányzik még valami a 2 kis "óra" alól.Eagl3: Csak tippeket és tapasztalatokat tudok adni, mert nincs még ilyen VGA-m, hogy megnézzem.
fdisk: Melyik Catalyst-tel?
-
katt777
félisten
válasz
Tomate #28957 üzenetére
Nekem van az is, csak nem a VGA-n.
Viszont azért kíváncsi lennék, mert tudtommal a 4870-et nem igazán képes rendesen lehűteni az én kis Chillám. Márpedig azt tervezek, lehetőleg ASUS-t, mert akkor az EPU majd szépen leszabályozza, nem kell bios-moddal és segédprogramokkal vacakolni.
-
boldikem
csendes tag
válasz
Tomate #28521 üzenetére
Előtte Asus EN8600 GT-m volt, de egyébként leszedtem minden régi drivert. Lehet hogy nemszereti az nVidia-s alaplapomat az Ati kari és driver és ezért csinálja ezeket. Elvileg nem lenne gond.
Nem tudom, lehet hogy visszaviszem és ha a csere kari is hibádzik akkor nVidia-s karit fogok kérni. -
Zomb€€
őstag
-
NKing
tag
válasz
Tomate #27710 üzenetére
Ez szerintem tévedés, mert akkor hozzányúlna a lapozó file-hoz is pl. (Igazis, 2 giga korlát is ott van) Warhead nekem 1.2 gigát evett meg maximum.
Mellesleg le a kalappal, szerintem elég jól megcsinálták a Cryteknél ezt a game-t. Igaz, borzasztó, hogy mennyire líneáris a játék, de én most toltam végig ma, és élvezetes volt elejétől a végéig. Jobb volt sokkal, mint az alapjáték szvsz.
Fail3d: Ha XP alatt nyomulsz, nézd meg, jól be van e lőve dual-core-hoz.
-
XoZ
aktív tag
válasz
Tomate #26939 üzenetére
Természetesen úgy értem, hogy a kábelét kihúztam (tehát nem kap áramot). Rivatunerrel pedig sajnos nem lehet szabályozni (és máshogy sem
), épp ez a gond vele, hogy 2D-ben is fullon pörög, és nem elég halk (játék közben nem érdekelne a hangja, mert azért nem olyan vészes).
-
arsenlupin
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest