Aktív témák
-
katt777
félisten
AF-et bekapcsolva hagyták, írták. Ha nincs a játékban AA, akkor Catalystből vezérelték felül, ezt is írták. A felülvezérlés, HA működik, alacsony AI-szel teszi (én is így tolom föl Oblivionban HDR mellett mind2t, amit a játék amúgy nem engedélyez). Kikapcsolva vagy magasra állítva nem, tehát ezért hagyták alapon. Ha persze a játék semmiképp nem tudja (pl. UE3), akkor hiába is próbálsz AA-t kényszeríteni (vagy AF-t).
-
_Toka_
senior tag
Mármint melyik felét? Azt, ahol az a böhöm nagy forgó izé van, vagy a másikat azzal a sok szúrós bigyóval?
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni!(#35613) Zin: 1280-ban elég sok esetben leszel a 4870-el procilimites valóban. Ha mostanában nem tervezel váltani monitort, vasat, tényleg elég lesz a 4850 is.
-
Cagm^c
tag
Ez nem hardweres probléma.
A PunkBuster a csalókat és a feltört verzióval játszókat szórja ki elvileg.
Asszem valami nem megengedett progit használsz, amit csalásnak vesz. ( lehet, hogy csak a háttérbe fut valami progid, amit nem vesz jónéven. )16706: az én fordításom szerin: nem megengedett program/driver használata miatt vág ki. (Gondolom multizni akartál.)
-
csurdongulos
tag
köszi a választ, akkor elvileg ugyanakkora a 4850-es, mint az x19xx-as széria. Az még belefér a házamba szerencsére
egy 430w-os S12 II seasonic táp elég lehet a 4870-nek? mindenhol 500-asat írnak követelménynek, de a tényleges fogyasztás a ph tesztben a 300w-ot sem éri el terhelve.
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest