- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Dubuka #28462 üzenetére
Tudsz nekem egy linket adni egy MŰKÖDŐ, nem vírusos/trójais, egyszerüen kezelhető, biztonsági mentést csináló BIOS editort? Természetesen olyat amit már teszteltél, és nem tette tönkre a kártyát
nah meg a másik, ha netán elszáll a kártya, akkor a halott kártyára esélytelen régi biost visszarakni nem? Van neki valami biztonsági kapcsolója hogy az embernek ne engedje meg hogy hülyeséget csináljon?
köszi előre is, tudom biztos leírtad már a topicba valahol, de csak annyi 25k~ hozzászólás :\
-
bozont
veterán
válasz
Dubuka #28330 üzenetére
Ez így mondjuk, nem tűnik olyan rossznak. Lehet akkor beruházok egy 70esbe, max hűtőt cserélek ha mégse lesz olyan jó. Bár azt nem igazán szeretnék, legalább is amíg él a gari addig biztos nem.
Nashville
Ha jól tudom, a tft monitoroknál DVI használata mellett 60Hz, analóg vga bemeneten 75Hz a frissítés. -
janos666
nagyúr
válasz
Dubuka #28184 üzenetére
Az számít forrónak, hogy ha nyáron kikapcsoltam a gépet és kivettem a kártyát nem tudtam rendesen megfogni, mert sütötte a kezem. Szóval nekem akkor forró egy kártya, ha hátul a nyák már végig olyan forró, hogy nem bírod kézben tartani.
A GPU és VRM hőfok meg valóban csak egy dolog, nem is attól félek hogy nem bírja ki, hanem hogy alacsonyabb hőmérsékleten talán jobban lehetne tuningolni. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dubuka #28042 üzenetére
Azt hogy? Tudom hogy lehet, de ha raksz rá 1db ventit, máris megvan a 3. Slot, és megint nincs hely.
Passzívan nem próbálnám, mert az a memóriáknak és a VRM -nek gyilkosság.
Jó lenne tudni, hogy oldalra mennyi a kilógása. Mert még van egy kis hely, lehet elférne az is. Bár egy Turbo modullal már megint bajos lenne a CF. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dubuka #28029 üzenetére
Ja, azt pont nem láttam.
De a HIS -nek akkor valami hasonló megoldást kellene kreálnia, nem az 1 ventis megoldást. Ugye ezen a GS -en 2db lassú venti van, amik iszonyat csendesek, szerintem még 100% -on is csöndesebbek, mint a referencia 30% -on.
Persze, lehet állítani ATT -ben is, én mindig azt csinálom. De terhelésnél azért van egy minimum, ami alá nem lehet menni fordulatban, és az a minimum szerintem már nagyon hangos. A Palit -nak van még ilyen jó megoldása mint a GS -nek. Csak ott meg gond lehet a memória és a VRM hűtésekkel, nem? Mert ezekben jobbak a referencia hűtők. -
Eagl3
veterán
válasz
Dubuka #28020 üzenetére
Sínen vagy, el ne engedd azt a szálat!
MOD: Segítek. Ilyen-e van: Az alsó kép
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest