- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
-
DerStauner
senior tag
válasz
Zomb€€ #34023 üzenetére
külföldi fórumokon a twin turbo-val kapcsolatban mindenhol egybehangzóan az volt a vélemény, hogy a 4870-re nem elegendő (vrm hőfokok 130 fok környékén). erre ugye sokan válaszolták, hogy a "piros lapot" rajta kell hagyni, és úgy jó. de más 4870 tulajok meg elégedettek voltak vele.
véleményem szerint meg az s1 eggyel a twin turbo alatti kategória, szóval ha alternatív hűtés, akkor twin turbo. még szerencse, hogy a 4850-re tökéletes
bár én úgy hallottam, hogy a 4870-nek jól sikerült a hűtése. vagy mégse...
-
katt777
félisten
válasz
Zomb€€ #34023 üzenetére
Nálam tudod mi volt a legjobb? 2 db 12cm-es venti a gép oldalába a VGA fölé. Ez alapon csak pár °C-ot jelent, terhelés alatt viszont akár -10-et is.
Egyrészt nagyobb mennyiségű hideg levegő jut a kártya hűtőjére, másrészt a hátlapot is rendesen hűti, ami jót tesz az alaplapnak (ez nálam kb. -5-6°C lett). Ja, és a képekről felejtsd el a 8cm + a felső 12cm ventit, azokat már leszedtem (utóbbi felment a ház tetejébe a 8cm-es helyett - ragasztás helyett végül lefaragtam a kiálló rögzítőket, és felcsavaroztam a ventiket), mert nem befolyásolták jelentősen az eredményt. És a legfontosabb: nem veszik a VGA gar.
Ja, a VGA-m idle most 40/46/42°C-os (csak biosból 46/52/49), és tuninggal sem megy 67/80/72 fölé (értsd:eddig csak felmegy, de inkább langyosabb). -
katt777
félisten
válasz
Zomb€€ #33392 üzenetére
Éppen ezért többször is futtattam ezt a tesztet, és mindig ez volt. Talán pont ezen a sebességen nem tetszik a drivernek ez a procituning, nem látok az ATI bugjainak mélyére.
Vagy kell neki a +50MHz RAM...
Melyik driver volt fent, és milyen CCC beállításokat használtál? Mert nálam a driverben is minden maxra van tolva, AI alacsony (high-nál becsal, így gyorsít), AA és AF alkalmazás-vezérelt. Ja, és VSync-kel futott a teszt.
Amúgy gyanaxom arra, hogy a lepucolt 8.10 és a hotfix nem cserélődött rendesen, de megy majd föl tiszta OS-re a driver, és megnézem +1x. Mindenesetre a saját tesztemből tudok kiindulni, no meg a munkatársaméból, aki 3870X2-vel ugyanilyen hektikus eredményeket kapott. -
TTomax
félisten
válasz
Zomb€€ #30324 üzenetére
mert a warhead teszt jobban terheli a shadereket...nézd csak meg a 3DM06-t,az utolso tesztig az is le fog futni,csak a frozen akármi nevü nem...hányszor téptem a hajam miatta...az a 800SP amikor beindul zabál ám rendesen...
akkor lehet csak nem a VGA instabil..prime-olj egyet...az orthos se 100% 3nap után sem...
Most nézem a RAM-id... csak egy tesztre rakd át 5-5-5-18-ra...szerintem.... -
-
Clone_73
csendes tag
válasz
Zomb€€ #27745 üzenetére
Szia
A pendrive os ready boost csajk annyi hogy bedugod a pendrive ot és indulásánál felkinál egy olyat, hogy rendszer gyorsítása.
Itt megadhatod neki mekkora területet szánsz a dologra. Érdemes legalább 1-1.5 Giga.
Ja és nem árt egy mai penna driveÉn egy 8 gigás kingstone ból adtam neki 2 gigát.
2-3 ujraindítás után mikor mindent kipakolgat neki ami tényleg gyakran kellett érezhetően gyorsabban indul és áll is le.Ja és USB 2.0 kell hogy legyen!!!!
Hivatalosan:
"ReadyBoost használatával a gyakorta használt programjaink, fájljaink (pl. dll-ek) merevlemezünk helyett USB pendriveunkon foglalnak helyet. USB kulcsunkból egy gyorsítótár lesz, ami a lapozófájl kiterjesztése. A flash memóriák egyedi tulajdonsága ugyanis, hogy szekvenciálisan és véletlenszerűen is ugyanolyan tempóval képesek az adatok olvasására, így a rendszer - kb. 10x - gyorsabban éri el a szükséges fájlokat mintha az merevlemezen volna. Az adatok természetesen védve vannak a pendriveon AES 128bites titkosítással, így illetéktelen kezekben sincs okunk aggodalomra. Mivel a ReadyBoost a lapozófájl kiterjesztése, a rajta lévő adatok a merevlemezen is megtalálhatók, így bármikor nyugodtan eltávolíthatjuk az USB kulcsot, semmilyen adatvesztés nem fog bekövetkezni. A ReadyBoost nem csak USB pendriveal, hanem SD és CompactFlash kártyával, valamint USBs merevlemezzel is működőképes. A Microsoft 1GB fizikai memória mellé 1GBos pendriveot javasol, de legkevesebb a fele legyen a fizikai memória méretének (azaz 512MB). Az elérhető sebességnövekedés jelentősen függ a rendszeren futó alkalmazásoktól!"
Asszem ennyi
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged