- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
bossvico #46716 üzenetére
graphics sofware -> 09.4 habár nekem x64-es a win7, és előtte nem volt fenn semmilyen ccc-t..
o_tom: nekem ref.hűtős van, és teljesen nyugodtan szaladgál a memoria játékok alatt 3,8Ghz-n... nem is meleg, 60fölé nem igazán megy, viszont logitech z-4, vagy egy head-set kell, hogy ne zavarjon a hangja a hűtésnek..
btw, a glaciátor-on tényleg nem hűti semmi a memóriát..?!
-
válasz
bossvico #36511 üzenetére
"Valami biztos van"
Biztosan nincs. A tesztprogram meg hülyeségeket ír, ha ezt írta, vagy nem pont ezt írta és te emléxel rosszul. A Far Cry 2-ben sem ez a hiba, az tuti.
A spread spectrum-nak meg köze sincs semmilyen memóriához, ha be van kapcsolva, a PCIE órajel nem pontosan 100MHz, hanem folyamatosan oszcillál. Ha jól tudom ez valami interferencia elkerülése miatt van.
-
-
katt777
félisten
válasz
bossvico #31063 üzenetére
Attól van, amit már írtam: DX10-ben Crysis és Clear Sky alatt egy halom ... az ATI driver (Pixel shader 1.1 hibát küldözget, ha sokáig próbálkozom maxon játszani, míg DX9-ben fullban megy mindegyik).
Sziszifeca: A driver másik kártyával sem lesz jó. De ATI VGA-knál lényegében fölösleges az 1GB-os RAM, nagy felbontásnál és magas összetettséggel jelenthet pár FPS-t.
-
MaSzKa
senior tag
válasz
bossvico #30802 üzenetére
nekem is van Gainward HD4850 2 Slot Fan
elég hangos de Coolnik pótméterrel majd leszabályzom
később megy rá az AC Accelero S1 Rev2+Yate Loon 12cm-es UV LED venti ami halk
a hűtés elég hangos de szabályozza a ventit6pines tápcsatija van
és elég hűvös ez miatt
képek a hőmérsékletről
a kép file-neve írja hogy milyen teszt volt -
Ribi
nagyúr
válasz
En leszedtem a gyari ventit es egy maisk 8cm-es raktam ra fix 5V-n.
Idleben ellett volna, de 3Dben tulmelegszik.
A kari nem visitott hogy nincs rajta venti, viszont a hutot a karira kell kotni, hogy ha melege van akkor tekereje a ventit, mert anelkul kicsit meleg. En csak 80 fokig engedtem, de meg mindig meredeken emelkedett, szoval boven 100 fole ment volna.
A gyari ventinek viszont valami elkefelt csatlakozoja van, szoval nem szorakoztam hogy raeszkabaljam a ventit. -
lala42
őstag
válasz
Nekem is Gainward van. CCC-ben levettem 40%-ra a ventit, így 980-körül megy. 1000-et nem éri el. Csak szélzaj van, mert 25cm-es oldali venti, no meg 2 12 cm-es NOCTUA. Szerintem ne cserélj. Ha leveszed a műanyag burkolatot, akkor csökken a szélzaj, és ha valami jobbfajta ventivel támogatod meg, akkor jó lesz az a kari.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Steam topic
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest