- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #33918 üzenetére
és Ribi: Az egész K9AP széria egy nagy kaki volt (és minden AMD-s azt mondta, hogy a hibát nem az AMD chipset okozza), főleg bios-téren, ezért javasoltam a topicját átnézni, azelőtt meg egy P4-es MSI Intel lapom volt, dettó. Azért hadd ne tartsak már jónak egy gyártót, ha akár csak egyetlen rossz szériát is piacra dob, és NEM JAVÍTJA KI.
_Toka_: Az irónia meg egy másik dolog.
mindfreak: Van erre több jó progi is, az EASEUS-nak pedig ingyenes cuccai is, mindenféle (pl. törölt fájl visszaállítására is a legjobb), freewarefiles.com-ról letölthetőek.afk: A CoD spec. olyan program, amely a régebbi VGA-kon jobban megy. Nem mintha számítana (már ha nem a csalós hibákra gyúr valaki), hogy hány 100 FPS.
-
JColee
őstag
-
Erebosz
csendes tag
válasz
Pitterix #28565 üzenetére
Nekem eddig semmi problemam nem volt meg a kartyammal igaz nekem 4870-es van, szereny velemenyem szerint megerte ezt valasztanom, gyors es a ventije is siman szabalyozhato ATT-vel, de ha nem szabalyozom akkor sincs vele gond.
Szoros fankos tesztel nem ment 85 fok fole de az tenyleg max volt es akkor ment a venti kb 30-35%-on, 30%-nal lehet egyaltalan elkezdeni hallani hogy a ventinek van hangja. Idle-ben van 65-70 fok korul a kartya. ATT-vel szabalyozva idle-ben halk 20-25%os venti melett van 60 fok korul a kartya, terhelve sem ment 35% fole a venti ami meg mindig nem egetvero de mar lehet hallani.
Igaz hogy a hazam csupa lyuk tehat ez sem annyira mervado egy hangszigeteltebb hazban szerintem semmit nem lehetne belole hallani.A jo valasztas egy 4870-es, nincs olyan gondod hogy mir csereld le a venijet, gyors, keves panaszt halottam eddig a forumon rola, es ha olyan lapot valasztasz ami CF-es, kesobb mikor lejebb megy kisse az ara vehetsz belole meg egyet es mar jo is vagy megint az ujabb jatekokra is.
-
kanmajom
tag
válasz
Pitterix #28565 üzenetére
hali!
én is elégedett vagyok a 4850-el!
egyedül a crysis az ami nem fut tökéletsen fullos grafikán! minden egyel kisebbre van állítva mint a max kivéve a hang meg az árnyék ezek közepesre. de így is jól néz ki vsz, viszont nem szaggat állandóan mint maxon. (de úgy látom másnál is ez az egy játék ami döcögős)Egzee: mért nem nézed meg everesttel hogy hánybites az oprendszered?
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Pitterix #28520 üzenetére
Itt egy logout írás, nem olvastam még el, de szerintem benne van a venti szabályozás is.
Letölteni meg katt77 oldaláról tudod a legujabbat(1.5.9.1314 - gondolom béta ezis) ami alapból magyarosított ha jol tudom.
Eagl3:Én ujabbat találtam akkor ezekszerint.
-
-
_Toka_
senior tag
válasz
Pitterix #28386 üzenetére
Olvasod is a fórumot, vagy csak írsz ide? Ha már 2x sikerült bepiszkálnod az előző hszt, akkor az utóbbihoz hozzábiggyeszthetted volna a gratulációdat...
De, hogy ON is legyen ... ha nem a kártyád rossz, akkor a kapcsolattal van baj a monitor felé. Mondjuk használat közben idővel elmozdul a csatlakozó.
Ha valami rossz, akk az rossz, vagy tévedek?!
Én fordítva gondolkozom ... Ha valami jó, akkor az jó!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Pitterix #28136 üzenetére
"összegezve a látottakat, az előző generációs videokártyák mellé Athlon X2-t vagy alacsonyabb órajelű Pentium Dual-Core, illetve Core 2 Duo processzort ajánlunk. Az ennél gyorsabb videokártyák (Radeon HD 4800-as széria, GeForce GTX széria) alá már illene betenni egy 2,6–3 GHz körüli Phenomot vagy Core 2 Duót. Ha nem kerül sokba a fejlesztés, akkor nem gond, ha tuningolunk, de valódi VGA-limites beállítások mellett nem vesszük majd hasznát."
cikk amit lentebb is ajánlottak
no comment -
válasz
Pitterix #14789 üzenetére
Én is 4850-et néztem ki magamnak, mert ha megveszem, akkor kéne egy új proci is amit nem röhög ki a kártya
Na meg hozzá egy újabb alaplap, és memória. Így egy kicsit tudok spórolni a vga-n, teljesítményben pedig így is hétmérföldes ugrás lenne a jó öreg 7600gst-mhez képest. No meg a tápom nem biztos hogy elbírná a 70-est..
Az 50-est még talán, legalábbis egy próbát megér.
(Mellékesen megjegyzem nem vagyok sem nv, sem ati párti, 7600 előtt 9550-es atim volt. Általában várok valami olcsóbb fejlesztésre, ez az új ati pedig a teljesítményéhez képest nagyon jó árban. 30-nál többet amúgy sem adnék egy vga-ra, ezt pedig most megtudnám szerezni éppen 30 alatt. Amúgy is két éve vettem a gépem, anno kb 70k volt. Most ugyanennyit ráköltenék és mindent vinne legalább két évig, igaz akkor már nem maximumon, de az nem baj.
)
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Filmvilág
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest