Aktív témák
-
Dashes
őstag
válasz
Tibord #36136 üzenetére
Hamarosan megjelenik(ATI Stream). (dec. 10. környéke)
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Tibord #33097 üzenetére
Nem tudom mi a neve, de lehet, hogy nekem van. Sapphire X1950Pro hűtője és a memória között volt, hőátadó anyagként. Kis négyzet alakúak, és kb. 2-3mm vastag, fehér, puha és kissé nyúlós (vagy inkább rugalmas) anyag. Nem tudom hol vagy, ezért azt sem, oda tudnám-e adni, hogy megnézd jó-e...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Tibord #33094 üzenetére
Hővezető tapacs lesz az. Csak meg tudom erősíteni, árulnak ilyet a PH. -n, 3M néven.
Mondjuk annyiból megnyugtató a dolog, hogy eddig ha volt valami gond a 4800 -asokkal, az kijött pár héten belül. És mivel nálam 1 nap a gép reggeltől estig megy, valszeg ha van hiba, akkor az gyorsan előjön.
-
HSM
félisten
válasz
Tibord #32820 üzenetére
Igen, azért nem ártana kicsit gondolkozni, mielőtt más gépét halálra buherálod....
A gond valószínüleg az, hogy feltetted a chillára azt a lesarkazásvédő szivacsvackot, és ezért nem fekszik fel rendesen a GPU-ra. Ja, és nem árt tudni azt sem, hogy a GPU-Z mit monitoroz.... Pedig nem kell hozzá sok nyelvtan....
Hát elárulom, a GPU-Z 3 értéke mind a GPU-n belülről származik! A többinek nézz utána ha érdekel.
-
twine
veterán
válasz
Tibord #32820 üzenetére
Azt a pár évet, amit hardware szereléssel kellet volna töltened, hogy most ne legyen ilyen gond!
Bocs-bocs és tényleg bocs, de ezt nem tudtam kihagyni...Peace!
Segiteni én igy látatlanban nem tudok...sajnos,,De a kollegák majd biztos jönnek a jobbnál jobb kérdésekkel...mit és hogyan pattintottál fel..
-
_Toka_
senior tag
válasz
Tibord #31710 üzenetére
uninstall and (ccleaner or drivercleaner or valami hasonló)
Mások szerint uninstall után újraindul safe módban, majd a plusz takarítást ott végrehajtani.
Szerintem nem kell a safe mód, elég, ha az új telepítés előtt az említett progik egyikével eltakarítod a réginek a nyomait.Egyébként, ha catalystra megy catalyst, többnyire semmi nem kell, csak az újat telepíteni...
-
gabi133
aktív tag
válasz
Tibord #31382 üzenetére
45k-ért vettem itt a PH!-n rumkola-tól.
A hang nem igazán zavar, mert eddig is kissé zajos volt szerintem a gép, na meg megszoktam már.Egyébként Zalman hűtésű Galaxy 7600GS-t cseréltem le erre, és szerintem nem hangosabb tőle.
(#31379) Gorneck23
Szerintem, de. De lehet, hogy tévedek. -
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Tibord #19410 üzenetére
Legalább te nem lekezelően válaszolsz, mint pár ember ebben a fórumban
Hát igen érdekes dolog hogy ilyeneket nem akartak felrakni
Arról még nem hallottam hogy gyorsul a Vista 1 hét múlva,de attól lehet hogy igaz,de 15-20%-ot is? :S
Nekem is Nod van mint sok embernek, előző vga-mat sem fogta vissza, szerintem nem lehet azzal baj.
A Catalystot a-tól z-ig átállígtattuk teljesítményre is meg minőségre de javulás nem volt ( még akkro sem mikor teljesítményre állítottuk, ez azért vicc mert a játék csúnyább volt fps meg ott ragadt)
Legtöbbször 1680-on játszok, de ez a Crysisban lehetetlen az én gépemmel azt levettem 1024-re.
Virtuális memóriának most 800MB van megadva, remélem elég is annyi.Nem baj ha nem szakértő az ember, csak legyen segítőkész
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Tibord #19397 üzenetére
Hát egyenlőre semmi különbséget nem veszek észre az sp1-es Vistán. Mondjuk sok dolgot nem próbáltam ki még rajta. Hibaüzeneteket nem kapok.
A játékok sp1-től függetlenül 15-20%-al gyengébben futnak, mint ahogy kellene.Azt nem vettem észre hogy valami baja lenne, nem fagy le csak iszonyat meleg, de ez természetes.
Alaplapi drivert fölraktam
Nem szoktam elfelejteni, mihelyst újra rakok egy rendszert az alap dolgokat egyből felrakom.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Tibord #19387 üzenetére
Ezt leírtam előző hsz-ekben de megteszetm még1-szer ,mert énsem szeretek nagyon visszaolvasni
A kártyát úgy kezdtem tesztelni, hogy egyből Vista reinstall és így néztem a dolgokat. 8.6 és 8.7-es driver is volt fent. Azóta SP1-et is felraktam az sem segített. Frissítettem az egész Vistát és az sem. Most mint írtam előző hsz-emben XP install következik. Ettől várom a megváltást
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest