- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsman
csendes tag
válasz
kakukkos #1495 üzenetére
Üdv!
Igen, a Gen2-ben 4.0.4 van, a Gen1-ben van 4.0.3.
Vannak új fejlemények. A Play belépési problémára fény derült, én vagyok láma.
Nem volt beállítva a dátum, mert csak tesztelgettem, nem tulajdonítottam jelentőséget a dátumnak. Ez hiba volt, mert a dátum miatt nem fogadta el a tanusítványt, ezért nem engedett be.Dátum beállít és lám beenged.
Továbbá a Gen3-asok közt sok hibásat találtam, kapásból 2db-ot küldtünk is vissza mercurynak, mert a hátsó kamera cmos lapkáján volt egy-egy pixelhiba, ami az elkészített fotókon is látszott.
Tegnap érkezett újabb szállítmány, és nagy szerencsére volt benne Gen2-es, szóval le is csaptam rá!
Ebben legalább működik a Compass szenzor, bár Gyroscope szenzor egyáltalán nincs benne.
Az akksija (vagy legalábbis a tepsi energiafogyasztása) kategóriákkal jobb, mint a Gen3-asnak. Sokkal lassabban merül az akksi ebben. Kompromisszumot kötöttem, mert jó lett volna az 1GB telepíthető memória, de beérem 512MB-al, csak működjön rendesen. A GPS ebben a Gen2-ben tényleg gyatra, fél órát volt az ablakban reggel, de még csak látni sem tudott egy műholdat sem, ellenben mikor kimentem vele szabad ég alá, 1-2 perc alatt talált vagy 14 műholdat és tudott is csatlakozni rendesen. Megcsináltam még este a root nélküli GPS finomító műveletet, de az YGPS-ben még ezután sem látott piros műholdakat sem!
A szoftveres használhatóságát nagyjából leteszteltem, ma jön a telefon rész tesztelése, toltam bele egy SIMet, meglátjuk, hogyan produkál.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy ezt a példányt megveszem magamnak. -
SiliconStuff
csendes tag
válasz
kakukkos #885 üzenetére
Erre való a Root Uninstaller ingyenes alkalmazás: https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUuZG9oa29vcy5yb290dW5pbnN0YWxsZXIiXQ..
Én gond nélkül eltávolítottam a Cloud TV, Viber és GO Launcher programokat, mert ezekre nem volt szükségem.
-
poganytamas
senior tag
válasz
kakukkos #885 üzenetére
Én erre a célra (is) a Titanium Backup programot használom. Megvettem a pro verziót annak idején (nem olcsó, 1000 forint felett van), de az ingyenes változata is képes rá. Elindítod, rámész felül középen a backup / visszaállítás gombra, megkeresed a listában amit el szeretnél távolítani, egyszer ráböksz, és az eltávolításra kattintassz. Kettőt fog kérdezni, hogy biztos el akarod-e távolítani, értelemszerűen igen.
-
poganytamas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest