Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsman
csendes tag
válasz kakukkos #1495 üzenetére
Üdv!
Igen, a Gen2-ben 4.0.4 van, a Gen1-ben van 4.0.3.
Vannak új fejlemények. A Play belépési problémára fény derült, én vagyok láma.
Nem volt beállítva a dátum, mert csak tesztelgettem, nem tulajdonítottam jelentőséget a dátumnak. Ez hiba volt, mert a dátum miatt nem fogadta el a tanusítványt, ezért nem engedett be. Dátum beállít és lám beenged.
Továbbá a Gen3-asok közt sok hibásat találtam, kapásból 2db-ot küldtünk is vissza mercurynak, mert a hátsó kamera cmos lapkáján volt egy-egy pixelhiba, ami az elkészített fotókon is látszott.
Tegnap érkezett újabb szállítmány, és nagy szerencsére volt benne Gen2-es, szóval le is csaptam rá!
Ebben legalább működik a Compass szenzor, bár Gyroscope szenzor egyáltalán nincs benne.
Az akksija (vagy legalábbis a tepsi energiafogyasztása) kategóriákkal jobb, mint a Gen3-asnak. Sokkal lassabban merül az akksi ebben. Kompromisszumot kötöttem, mert jó lett volna az 1GB telepíthető memória, de beérem 512MB-al, csak működjön rendesen. A GPS ebben a Gen2-ben tényleg gyatra, fél órát volt az ablakban reggel, de még csak látni sem tudott egy műholdat sem, ellenben mikor kimentem vele szabad ég alá, 1-2 perc alatt talált vagy 14 műholdat és tudott is csatlakozni rendesen. Megcsináltam még este a root nélküli GPS finomító műveletet, de az YGPS-ben még ezután sem látott piros műholdakat sem!
A szoftveres használhatóságát nagyjából leteszteltem, ma jön a telefon rész tesztelése, toltam bele egy SIMet, meglátjuk, hogyan produkál.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy ezt a példányt megveszem magamnak.[ Szerkesztve ]
-
SiliconStuff
csendes tag
válasz kakukkos #885 üzenetére
Erre való a Root Uninstaller ingyenes alkalmazás: https://play.google.com/store/apps/details?id=name.dohkoos.rootuninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5hbWUuZG9oa29vcy5yb290dW5pbnN0YWxsZXIiXQ..
Én gond nélkül eltávolítottam a Cloud TV, Viber és GO Launcher programokat, mert ezekre nem volt szükségem.
-
-
poganytamas
senior tag
válasz kakukkos #885 üzenetére
Én erre a célra (is) a Titanium Backup programot használom. Megvettem a pro verziót annak idején (nem olcsó, 1000 forint felett van), de az ingyenes változata is képes rá. Elindítod, rámész felül középen a backup / visszaállítás gombra, megkeresed a listában amit el szeretnél távolítani, egyszer ráböksz, és az eltávolításra kattintassz. Kettőt fog kérdezni, hogy biztos el akarod-e távolítani, értelemszerűen igen.
-
poganytamas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest