- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
Az elfordulással volt már nálam is baj, de ez az ICS rom hibája, nem a telefoné. Sajnos más telefonokon is előfordul, főleg főzött romoknál. Kéne egy javítás a romhoz, de ennek nem sok az esélye
(#766) mckangi válasza szutyok13 (#765) üzenetére
Ajánlanám még appok fagyasztására ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ramdroid.appquarantine&hl=hu
Lehet vele végleg fagyasztani appot, hogy ne induljon magától el, de lehet widgetet is csinálni bármely apphoz, amivel ideiglenesen ki lehet olvasztani, ha szükség van rá. Rootolt telefonon működik. Ja, és ingyenes alkalmazás.Ma láttam még ilyen telefont 39990Ft-ért a csömöri Auchanban, ha valaki arra lakik és szeretne venni.
-
b0bcat
addikt
Érdekes, én erről sosem hallottam korábban. Mindegy, most utánaolvastam.
Igaza van a Samsung-nak abban, hogy melegedhetnek a cellák töltéskor, és ez árthat a struktúrának, de ez nem igazán a töltés ténye, hanem a nagy töltőáram miatt lehetséges. Vagyis az tény ugyan, hogy ha soha nem töltesz 80% fölé, akkor hosszabb lehet az élettartamod, de cserébe le kell mondanod az akku üzemidőd egyötödéről, míg ha 80% fölött kis töltőárammal töltenél, akkor ez a probléma sokkal kevésbé állna fent.
(A "buta" töltők nem tudnak töltőáramot változtatni, hanem csak tolják "ezerrel" azt az áramot, amit ki tudnak adni magukból. Feltételezésem szerint a legtöbb laptop töltő ilyen.)
Én 1 amperrel töltöm a 2,8Ah-s akkut, ami 0,357C-nek felel meg, amitől egy kicsit sem szabad melegednie az akkunak, úgyhogy én nem aggódom emiatt.
(A modellezők a modern lipókat 5C-vel töltik, vagyis egy 2800-as akkut akár 14 (!!!) amperrel.
)
-
poganytamas
senior tag
-
b0bcat
addikt
Ezt hol olvastad?
Az én tudomásom szerint olyan létezik, hogy ha nem használod a lítiumos akkut, akkor 40%-ra merítve - és minél hidegebb környezetben tartva - fog a legtovább megmaradni a kapacitása a celláknak, de olyat még nem hallottam, hogy a használatban lévő akkut csak ennyi vagy annyi százalékig kellene feltölteni.
-
NGotti
csendes tag
Megnéztem én is, tényleg két különböző adat van rata
(9.25Wh->6.66Wh)
De legalább feltöltött 100%-ra mindkettő, ez már fél siker. Bár kb. 20perc netezés után már 90%-van.
Amúgy ha netán tönkre mennének majd az aksik vigasztaljatok meg, hogy lehet hozzá találni valami értelmesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest