- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
-
tomas01
aktív tag
válasz
motinka #4079 üzenetére
Az igazság az, hogy a mercurycomputer-hez tartotzik. Legalábbis nekem ez van a garancia jegyen. 2napig hívtam őket nem vették fel. Aztán a weboldalon az van kiírva, hogy ha oda viszed kell valami hibajelentő lap amit nem találtam meg az oldalukon. De az volt kiírva, hogy a vásárolt helyszínen is le lehet adni. Tescóba vettem oda is vittem vissza. Ott annyit modntak, hogy így több idő lesz. De amúgy is több hét mert Magyarországon nem szervizelik ha jól tudom. 30napot mondtak. Kb. 1hete vittem be szoval még egy ideig bent lesz szerintem.
-
lalszi
aktív tag
-
SiliconStuff
csendes tag
-
lalszi
aktív tag
válasz
motinka #1203 üzenetére
Lehet USB-n keresztül is: Android Commander
Meg ott vannak az ADB parancsok isAndroid Commander használatához ezek is kellenek :
Phone Requirements:
ADB ROOT Access
BusyBox
„Settings->Applications->Development->USB debugging” must be enabled
USB CableComputer Requirements:
Windows XP/Vista/7
ADB USB Driver
Java JDK
Minimum 800×600 screen resolution -
lalszi
aktív tag
válasz
motinka #1201 üzenetére
Lehet, hogy erre gondolt Csongi: Total Commander Android
-
poganytamas
senior tag
válasz
motinka #1193 üzenetére
Root explorert rakd fel. SD kártyára másold fel a fájlt. Indítsd el a root explorert, menj az sdcard könyvtárba. Keresd meg a fájlt, hosszan nyomjad, az előjövő ablakban copy. Nyomd meg egyszer a vissza gombot, így visszakerülsz a gyökérbe. Menj a system könyvtárba, majd az etc könyvtárba. Jobb fenn nyomd meg a Mount R/W gombot, majd bal alul a Paste-t. Bekerül a gps.conf a könyvtárba. Hosszan nyomjál rajta, Permissions. Ownernél legyen pipa a Read és Write oszlopban, többinél a Read oszlopban, sehol máshol ne legyen pipa. Ok, és felül Mount R/O gomb, telefon újraindít, készen vagy.
-
-
motinka
tag
A gyári, fehér töltője 1A-es, az aksi 2,5Ah-s, tehát teljesen lemerült állapotról ezzel kb 2,5 óra alatt tölti fel. Egy 500 mA-s töltővel ez az idő a duplája, kb 5 óra. Azért az 1 A-s töltővel jobban melegszik a teló a töltés közben.
Amúgy a telefon az elég necces az itt olvasottak alapján is. Mondhatni rengeteg a hibás, rossz közte.
Azért ennyi pénzért elvárná az ember hogy kap egy olyan telefont amiben nem kell játszani a gps-ével hogy jó legyen, a wifije 10 méterre a routertől már alig akar kapcsolódni, a hangereje ha nem piszkálod akkor gyenge, stb...
Azért mert van benne egy 5 "-os kijelző (ami azért koránt sem a legjobbak közül való) és 2 db sim kártyát tud kezelni ez egy nagyon alap készülék. És ha nem az akciós árát nézzük, akkor már egészen rossz üzlet.
50-55 ezer forintért kisebb kijelzőkkel sokkal megbízhatóbban működő androidos telefonokat lehet kapni.
Ezzel pont az a baj hogy nagyon megbízhatatlan, majdhogy nem aki kicsit is nem ért az androidos telók nyelvén, az nagyon ráfarag ezzel a telóval.
Persze mindezek ellenére nekem is tetszik a gép (a második), és bízom benne hogy legalább egy évig azért el fog menni -
mckangi
senior tag
Személy szerint én hülyeségnek tartom ezeket az appokat.Annyit csinál,hogy ha fullra töltöd az akksit és ráereszted akkor figyeli hogy teljes lemerülés esetén(mikor már a telefon magától kikapcsol) mekkora fesz marad az akksiban , ezt a különbséget elosztja 100-al, így "egyenletesebben" mutatja azt,hogy ténylegesen hol tart az akksi.
Tehát nem ér meglepetés ha mondjuk azt veszed észre,hogy pld 10%-nál 2 perc alatt elfogy a szufla (a rossz jelzés miatt)Ha teljesen feltöltöd és hagyod teljesen lemerülni az akkut-ezt 2x eljátszva illetve az idő folyamán ahogy használod a telót -- maga az android rendszer is megteszi ugyanezt.Hagyni kell minden egyéb buzerálás nélkül teljesen feltöltödni , majd használva teljesen(kikapcsolásig) lemerülni hagyni az akkut.Ennyi.
Ettől nem fogja tovább bírni az akku,csak a battery.stat-ot felűlírja a romban,ahonnan majd kiolvassa a mV értékekből azt,hogy most hol is tart a szufla.Ha nem vagy megelégedve az akksival akkor töröld a battery.stat (ha jól tudom) a system romból (előtte töltsd fel teljesen az akksit) majd kapcsold be a telefont és használd,hagyd lemerülni.
A tévhít elkerülése miatt: ez nem AKKUFORMÁZÁS,mint régen,hanem csak annyi,hogy meg kell mutatni az androidnak hol az "eleje" és hol a "vége".
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem lalszi vagyok, de azért megpróbálok segíteni. Mások is sokat segítettek itt nekem, legalább visszaadhatok belőle egy keveset.
1. Rootolás (lásd 1. hozzászólás)
2. ES File Explorer telepítése a mobilra
3. Megnyitod, bal alsó gomb a telefonon, Settings menü > Other Settings alatt - Root Settings
4. Root explorer pipa, Up to Root pipa, Mount File System pipa
5. Vissza az alapképernyőre.
6. A Dropboxból letöltöd a GPS.conf fájlt (GPS könyvtárból)
7. Felmásolod a mobilra.
8. ES file Explorerben megkeresed a GPS.conf fájlt. Hosszan lenyomva tartod rajta az ujjad, majd Copy -t kiválasztod.
9. Feljebb lépsz egy könyvtárral a / -be (mert most már lehet), majd a systembe és az etc be (tehát a /system/etc mappába)
10. Felső menüből kiválasztod a paste funkciótElvileg már mutatnia is kellene a könyvtárba a gps.conf fájlt. Kész vagy!
Szerintem biztonsági okokból érdemes utána a 4. pontot visszafelé megcsinálni, azaz a pipákat eltávolítani.
Hozzátenném csöndben, hogy nekem semmi átütő változást nem hozott.
-
Pakliman
tag
Az a progi nekem is ezt csinálta.
Én pendrájvként csatolva telót felmásoltam rá amit akartam, majd "FileExpert"-tel helyükre raktam.
ROOT kell, system-et RW-ként csatolva!
Végül a fájl engedélyeit is be kell állítani.(A MyPhoneExplorert én az Outlookkkal való szinkronizálásra használom.)
-
iff
senior tag
Rakd fel a Nova Launchert és már is eltűnik a kereső.
A wifi nálam is sz@rul muzsikál. Eldobálja a wifit. -
-
tomtombat
tag
Jól néz ki a tok!
Ha megkapod, légyszi írd le a tapasztalatodat róla.
Én az első szériára való tokot vettem meg, azt alakítgatom. A képen látható csuklópánton is gondolkodtam, mintha lenne olyan kütyüm ami patentot és kis fémkarikát tud nyomni az anyagra..
A myphone explorer nem tudom miért nem működik nálad. Nálam felcsatlakozott a teló.Másik: A töltés nálam is lelassul magasabb %-nál, bár a pontos értéket nem figyeltem meg.
Az biztos hogy egy darabig gyorsan halad a töltés, aztán lasabban. -
Gusthyka
csendes tag
Nem rossz, a wifi modon siman osszelote a telefont az outlook-kal, az usb mod nem jott ossze mert nem tudom kivalasztani az usb csak toltes-t
Ellenben, valaki talalt mar normalis uninstallt a gyari szoftokhoz, gondolok itt pl a viber-re ami mindig elindul, es csak force stop-olni tudom
-
b0bcat
addikt
"...van-e olyan progi, mint pl. a nokiának a shuite, amivel a telefonszámokat,smseket, stb lehet rendezni?"
Állítólag létezik ilyen, de én még nem találtam. Eddig egyszer futottam neki a kontaktok átmentésének androidos telefonba PC-ről (Excel táblázatból), de egy szó szerint fél napos sz*pás is csak félig hozott sikert. Szóval engem is érdekelne ilyen.
-
jagada
addikt
Nekem ezek a kinyitós tokok, amik beszélgetés közben beborítják a fejem nem jönnek be. Én olyanra gondoltam amit csak a hátlapra kell pattintani és elöl túlnyúlik a képernyőn, ha neadj isten kijelzővel lefelé fordítja az ember sem karcolódik a kijelző.
használd a "Link" gombot a linkek beszúrásához
-
törölt tag
Szerintem kifogtál egy hibás darabot.Èn most már 3.napja nyùzom,tele van pakolva mindennel,szuperül muzsikál.Mièrt nem pròbálsz egy hivatalos frissitèst megcsinálni?Azzal megmarad a gari,ès lehet hogy csak szoftveres problèma az egèsz.Az m-tech oldaláról le lehet tölteni.
-
motinka
tag
Sajnos az enyém kuka, azaz holnap vihetem vissza Fehérvárra, Azért ennyit nem ért a dolog, ráadásul úgy, hogy valószínű már nem lesz így a pénzzel tudok csak hazajönni.
Ellenben ez még mindig jobb mintha Kínából rendeltem volna egyet
A jelenség: mindkét akkumulátorral lefagy a teló, és gyakran csak úgy indítható újra, ha aksi kivesz.
Vélhetően az egyik aksi hibás, mert csak 73%ra lehet feltölteni. Elképzelhető, hogy emiatt a telóban a töltő rész szoftveresen megbolondult és ez okozza a hibát. Sajnos azt hittem hogy egy reboot segít rajta, de pár óra jó működés után, újra elkezdett fagyni.
Ráadásul a wifi része sem volt szerintem tökéletes, mert ott ülök a router mellett és csak nagyon nehezen találja meg, néha eldobja.
Sajnálom mert amikor jól ment akkor nagyon tetszett, de így már nagyon félek egy másiktól is.
Még meggondolom belevágjak-e egy másikba
Majd jelentkezem -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest