- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Atesz3250 #3280 üzenetére
"Megérdeklődtem 3-4 darabot küldtek még aznap, és eddig csak én vittem vissza..."
Nem téged akarlak meghazudtolni, de ezek a "megkérdeztem, és azt mondták, hogy ennyit meg annyit hoztak már vissza ebből a készülékből, tehát..." c. történetek teljesen hiteltelenek. Az eladó azt mond, amit akar. Ha akar még eladni belőle, akkor azt hazudja, hogy eggyel sem volt még soha baj. Ha az illető történetesen Apple fan, aki szívből gyűlöli az androidos készülékeket, különösen a kínaiakat, akkor rezzenéstelen arccal azt fogja mondani, hogy 10-ből 9-et visszahoztak, de amúgy mind sz*r...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest