Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milcsii
csendes tag
válasz
#19708160 #5829 üzenetére
Akkor azt hiszem én szerencsés vagyok. játékokat tökéletesen akadálymentesen viszi, zenehallgatásra is tökéletes, a gyári fülessel is, telefonálással sincsen probléma. a 2 simet is jól futtatja együtt, bár az enyémből az egyik internet kártya, így csak egyiken fogadok hívást. mivel az internet problémám megoldódott hála egyik kedves fórumozónak, így az internet is csodálatosan fut... iszonyúan meg vagyok elégedve, így a 15. dual simes telefon után, ez a telefon egy csoda számomra... és nem túlzok...
-
ufo13
tag
válasz
#19708160 #5750 üzenetére
Megint vettem én is egy aTab gen4-est 2 hete, ebben nekem már 1024MB DDR3-am van gyárilag, nincs buherálva.GPS-sem kb 10 mp alatt bármilyen kisebb utcában is talál jelet és nem is dobja el, WiFi közepes, de teljesen használható. Nagyon meg vagyok vele elégedve, ez már a 4. aTabom, mindig megbántam, hogy eladtam.. (néma megunom, muszáj cserélni
), de komolyan, nagyon elégedett vagyok vele.
-
BluuNORBIEe
csendes tag
válasz
#19708160 #479 üzenetére
megnyitom az alkalmazásokat(nincs benne sd) átmegyek a Telefon-memóriába. ugye a telepített alkalmazásoknál van egy kis pipa,egyik sincs kipipálva(ugye az 500Mb-on van minden) rámegyek egy app-ra és nem jelenik meg a "másolás belső memóriára". Ellenben: belerakom az sd-t, akkor megjelenik de csak az sd és az 500Mb között tudom pakolgatni ide oda
-
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
#19708160 #463 üzenetére
Én átállítottam, hogy alapértelmezett mentési hely legyen az SD kártya, de az utána letöltött appok egy része hibásan működött. Pl.: Facebooknak, Időképnek nem volt főképernyőre tehető widget stb.
Szerintem jobb hagyni, hogy a készülék döntse el, aztán kézzel átpakolgatni SD-re a már telepített appokat, úgy nem vettem észre hibát.Illetve a beépített memórián, vagy SD kártyán is lehet létrehozni SD-EXT partíciót (Easus) és akkor azt is memóriának használja a rendszer. 512 EXT partíció bőven elég szerintem.
-
motinka
tag
válasz
#19708160 #402 üzenetére
Igen sajnos, nagy valószínűséggel ez egy hibás darab. Keresem az M-Tech hivatalos oldalát amiről bármi letölthető lenne, de a google nem ad erre találatot. De ha meg is találnám a szoftver frissítést, azt egy halandó ember meg tudná csinálni? Szerintem jobb ezt a szervizre bízni. Ha lesz még belőle akkor hozok másikat (remélem nem megint egy hibásat) , ha nem akkor meg, meglátom mennyire akarom ezt a típust
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest