-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
demonlaci #1097 üzenetére
Vigyázni kell ezekkel, csak látszólag ugyanolyan, nem kompatibilisek egymással. Pl. én sokáig azt hittem, hogy ez a telefon ugyanaz mint a Myaudio-s társa, csak más a cimke. De nem... Belenéztem ebbe a romba, azon túl hogy tartalmaz boot és recovery image-eket is, csomó driver hiányzik belőle.
-
csongi
veterán
válasz
demonlaci #417 üzenetére
4, de csak 2-őt tettek szabaddá a felhasználónak, Ezt lehet jónak vagy rossznak is mondani,.
HTC 8 S
"A belső tárhely kapacitása igen szűkös, a 4 GB-os NAND chipből mindössze 688 MB-ot ér el a felhasználó, mint az az alábbi képek egyikén is látható."Szóval lehetne rosszabb is
, de particonálás után megkaphatod mind a 4-et.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
demonlaci #332 üzenetére
Vagy letöltöd Playből a Ringtone Makert, kivágod a zenéből azt a részt, amit szeretnél csengőhangnak, mented és utána a rendszerhangok közt lesz, de egyből be is állíthatod csengőhangnak.
1280*720-as videófelbontást meg az Lgkamerával lehet belőle kicsalogatni. Nekem elsőre lefagyott és újraindult, de utána már ment rendesen és 720p-ben rögzített.
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
válasz
demonlaci #239 üzenetére
Sosem volt Glass kijelzős telefonom, de ahogy kopogtatom, nekem műanyagnak tűnik, de lehet tévedek, ami azért jó volna
Más: Sikerült rootolin.
Ha van lehetőség annyival kiegészíteném, a leírtakat, hogy,
1 Szedjünk ki minden simet és az sd kártyát is, szerintem nem lenne jó ha közben hívást fogadna.
2 Kapcsoljuk be az USB hibakeresőt. Beállítások-fejlesztői opciók-USB hibakeresés.
3. Innen kezdhetjük a rootolást.
Ha elsőre nem sikerül, akkor zárjuk be a programot, távolítsuk el a telefont, csatlakoztassuk újra, és futtassuk a root programot megint, a leírtak alapján.
4. ne kezdjünk el törölni semmit, Aps-ból telepítsük a titanium backup*root programot. Ingyenes.
5. mentsünk le mindent.
6. És most lehet szelektálni a programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged