Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Zolikácska #3030 üzenetére

Szia,

nekem ilyen van kb. 3 hónapja (a cimkén ez van: Asus A6Q00VM , de asszem a vége valójában Q007) 512 MB rammal.
    Teljesen megvagyok vele elégedve.
    (Nekem a második notebookom, tehát nem első-felhasználós-notebook-user vagyok, van összehasonlítási alapom több géppel is. Korábban IBM R sorozatú gépem volt, de használtam HP-t is) Én második gépnek mindenképpen IBM-t vagy HP-t akartam, de jött egy kedvezményes vételi lehetőség, ezért ''belementem'' ebbe az ASUSba (korábban kb. 2 hónapig olvastam a fórumokat, mindenfajta típusról)

Nem tudom mire kívánod használni, ezért általánosságban írok róla pár sort.
    A gép felépítése jó, igaz, hogy én nagyon keveset hordom, inkább asztali gépként használom, így nem sokszor csukom-nyitom a fedelét.
    A borításnak IBM után ''műanyagosabb'' hatása van.
    Felszereltség: szuper, ezért a pénzért csak egy nagyon fapados ibm-t, vagy hp-t kaptam volna.
    Nagyon teszik a kijelző, szép képe van. Egybként én játékra nem használom.
    A beépített kamera jól működik, a wifi is egyből ment.
    DVD-íróróról rosszakat olvastam, de nekem eddig semmi gondom nem volt vele, igaz, hogy túl sokszor nem használtam.
    Nagyon jó: a hangrendszer !
    Touchpad: szokás kérdése, én elvagyok vele, de ibm trackpoint nekem kényelmesebb volt.
    JA, ami még nekem fontos volt: billentyűzet: nekem kényelmes, (pl. volt olyan HP amin elég nehezen gépeltem....)
    Nálam szinte egész nap megy, jól bírja a készenlétbe le- és bekapcsolást.
    Aksi: so-so, én inkább hálózatról használom, ha aksin van, akkor 2-3 órát bír, felhasználási módtól függően.
    Negatívum eddig: nincs ps/2 port: külső billentyűzet miatt jó lett volna, (majd kell vennem egy usb-st.....)

Röviden ennyi,
    ha konkért kérdésed van, nyugodtan írj.
    üdv,

[Szerkesztve]

törölt tag

válasz SunBreeze #2701 üzenetére

közben rádugtam egy külső mikrofont, simán ment,
    utána csináltam egy mikrofontesztet (vezérlőpult - audióeszközök -...) ekkor már érzékelte a beépített mikrofont, de nagyon alacsony volt a bemenő jel max hangerőn, bepipáltam a spec.beállításoknál, hogy térerősítés (valami hasonló néven van) ekkor viszont sázmomra túl visszhangos volt,
    majd este kisérletezek vele, azt meglátjuk....

törölt tag

hi.

a beépített mikrofon egyelőre nem műkszik, tudtok rá valami megoldást ? (elméletileg jók a beállítások) (ja, és a külső mikrofon simán megy....)

thx

törölt tag

Halihó,

most tettem szert egy A6VM-Q007-re.
    Eddig még nem volt időm nagyon próbálgatni, remélem jó lesz.

/Ez a második notim (eddig R30 volt). Az Ibm R sorozata és HP nx6125 között hezitáltam, aztán végül ez lett egy kedvező vételi lehetőség okán./

Lényeg: aki ilyet szeretne venni, az nyugodtan írjon, 1-2 hét és be tudok számolni az első tapasztalatokról.

Aktív témák

Hirdetés