- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zolikácska #3030 üzenetére
Szia,
nekem ilyen van kb. 3 hónapja (a cimkén ez van: Asus A6Q00VM , de asszem a vége valójában Q007) 512 MB rammal.
Teljesen megvagyok vele elégedve.
(Nekem a második notebookom, tehát nem első-felhasználós-notebook-user vagyok, van összehasonlítási alapom több géppel is. Korábban IBM R sorozatú gépem volt, de használtam HP-t is) Én második gépnek mindenképpen IBM-t vagy HP-t akartam, de jött egy kedvezményes vételi lehetőség, ezért ''belementem'' ebbe az ASUSba (korábban kb. 2 hónapig olvastam a fórumokat, mindenfajta típusról)
Nem tudom mire kívánod használni, ezért általánosságban írok róla pár sort.
A gép felépítése jó, igaz, hogy én nagyon keveset hordom, inkább asztali gépként használom, így nem sokszor csukom-nyitom a fedelét.
A borításnak IBM után ''műanyagosabb'' hatása van.
Felszereltség: szuper, ezért a pénzért csak egy nagyon fapados ibm-t, vagy hp-t kaptam volna.
Nagyon teszik a kijelző, szép képe van. Egybként én játékra nem használom.
A beépített kamera jól működik, a wifi is egyből ment.
DVD-íróróról rosszakat olvastam, de nekem eddig semmi gondom nem volt vele, igaz, hogy túl sokszor nem használtam.
Nagyon jó: a hangrendszer !
Touchpad: szokás kérdése, én elvagyok vele, de ibm trackpoint nekem kényelmesebb volt.
JA, ami még nekem fontos volt: billentyűzet: nekem kényelmes, (pl. volt olyan HP amin elég nehezen gépeltem....)
Nálam szinte egész nap megy, jól bírja a készenlétbe le- és bekapcsolást.
Aksi: so-so, én inkább hálózatról használom, ha aksin van, akkor 2-3 órát bír, felhasználási módtól függően.
Negatívum eddig: nincs ps/2 port: külső billentyűzet miatt jó lett volna, (majd kell vennem egy usb-st.....)
Röviden ennyi,
ha konkért kérdésed van, nyugodtan írj.
üdv,
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
SunBreeze #2701 üzenetére
közben rádugtam egy külső mikrofont, simán ment,
utána csináltam egy mikrofontesztet (vezérlőpult - audióeszközök -...) ekkor már érzékelte a beépített mikrofont, de nagyon alacsony volt a bemenő jel max hangerőn, bepipáltam a spec.beállításoknál, hogy térerősítés (valami hasonló néven van) ekkor viszont sázmomra túl visszhangos volt,
majd este kisérletezek vele, azt meglátjuk.... -
törölt tag
hi.
a beépített mikrofon egyelőre nem műkszik, tudtok rá valami megoldást ? (elméletileg jók a beállítások) (ja, és a külső mikrofon simán megy....)
thx -
törölt tag
Halihó,
most tettem szert egy A6VM-Q007-re.
Eddig még nem volt időm nagyon próbálgatni, remélem jó lesz.
/Ez a második notim (eddig R30 volt). Az Ibm R sorozata és HP nx6125 között hezitáltam, aztán végül ez lett egy kedvező vételi lehetőség okán./
Lényeg: aki ilyet szeretne venni, az nyugodtan írjon, 1-2 hét és be tudok számolni az első tapasztalatokról.
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest