- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
bnss
veterán
-
Zanik
addikt
Sztem akár a 400MHz-eseket is lekezelné, de persze nem vagyok benne biztos! Érdemes hasonló tulajdonságokkal rendelkező memóriát keresni bele (ugyanolyan Nanya-t itthon nem nagyon találsz!)
Talán érdemes Kp78-at megkérdezni, hogy neki hogy szuperálnak a Nanya ramok mellett az Infineonok és mennyire eltérőek az értékeik?! -
Imy
veterán
Ha erdetileg is PC2700-as van benn, akkor nagz valoszinüséggel!
A PC 3200-eset az a noti, amelyikben PC 2700 van gyárilag, az már nem biztos. Nézd meg a chipsetgyárto honlapján! De a legbiztosabb a proba. Én is memot akarok venni, de proba nélkül nem nagzon merek, mert kényes a noti -
Almos
aktív tag
Nekem volt 1x Samsung X660-as telóm - 1 hétig. Az infrája csak parasztvakítás, lóf@szra sem jó. Médiafájlokat nem lehet vele küldeni, se gépre, se másik telóra, kábelen is csak max 100Kb-os méretig... Minden eddigi infrás siemens telómat felismerte a laptop gyári (!) infrája, a Samsungot sehogyse tudtam életre kelteni... El is adtam a 'csába, és vettem helyette inkább egy másik siemenst...
-
rYaN-
tag
Úgy tudom, a Thunderbirdes is akkor világit, ha fut a háttérben a tündi, persze akkor a felbukkanó ablak jelzi, ha van új e-mail, igy nem látom lényegét a programnak. Hacsak nem azért, amiért te is használok.
Szerintem az outlook nem tud háttérben futni, és olyan progi sincs, aminél megadod a postafiókokat és x percenként csekkolja azokat.
Írni ettől függetlenül még lehet -
NeverI
csendes tag
-
Imy
veterán
Otthol
Amennyiért beleteszik, annyiért otthol is bele tudod tenni!
Ha abban a memóriafoglalatban nincs semmi, akkor az a legszerencsésebb, mert ha tönkremegy, akkor csak kiveszed és ugy viszed vissza, hogy rossz...
Ha memóriacsere lenne nagyobbra, akkor esetleg megtartod a régit, és ha tönkremegy, akkor azt teszed bele vissza...
Neked hogy van? -
-
ML320
senior tag
Üdv!
A mellékelt progikból a PowerGear-t nyomattam fel, de utánna kiszedtem az indításból. Nem láttam különbséget a teljesítményben, hiába nyomattam végig a teszteket. Elméletileg külön-külön optimalizáció van az előre meghatározott üzemmódokra, de csak azt vettem észre, hogy a felbontást átállította, és az ikonjaimat szétb***ta... Gamer és High performance üzemmódban nem lett gyorsabb. Még tesztek alapján sem. Akkor meg minek... Az akkuidőt sem változtatta meg...
A WLAN-hoz adnak még valamit, de ott is a Win alap cuccait engedélyeztem (választhatóan felajánlja...)
A többit meg hagytam, nem foglalkoztam velük... -
ML320
senior tag
Nem fogod megbánni ;)))
Szerintem jók az Asusok. Számtech bolt vagyunk, a Ramirisen keresztül vesszük a cumót, főleg Asus. Idén 3-nál kérdezték meg, hogy mi a teendő hiba esetén.
Az NSE hozza-viszi gond esetén, néha viszont hosszadalmas az alkatrészrendelésük. Most van náluk egy Q048, de min 3 hetet mondtak az alaplap beérkezésére. Egy balhém volt csak velük, és miután az ügyfélnek kiadtam a telszámukat, ő meg fogyvédesekkel hivatta fel, azonnal kész lett a noti ;))) Ott 3év garos volt a cucc, és a lejárat előtt 1 héttel került fel hozzájuk. Szerintem elaludtak rajta, így bukták be a javítást... De megcsinálták!!! -
ML320
senior tag
Hali!
Neked is a Q056-ot javallom. Találkoztam már az AP040-nel, szintén komplett telepítés, kb 5 órát volt nálam. Az Ati x200 chipset grafikailag nem nagy eresztés...
Összehasonlításképpen:
3DMark2001-ben az x200 3.500 pont körüli értéket ér el, a Go7300 11.000. A Q056-nak egyedül a HDD és RAM mérete az előnye, semmi több. Ezek a másiknál cserélhetőek, bővíthetőek, ellenben grafikus teljesítménynél meg vagy lőve...
A Q040-et tulajdonképpen úgy is jellemezhetem, hogy felbővített A6RP AP002. Dettó ugyanaz. Viszont kiegészítők tekintetében:
60GB Samsung 2.5'' 5400rpm 16 nettó körül mozog, 80GB 18 nettó, a 100GB meg 25.000 nettó. RAM bővítés: Kingston KVR533D2S4/512 SoDimm DDR2 modul: 16.000 nettó szintén. A különbségek mutatják egymást...
Nálam a Q042-nél 60GB van. Vettem egy 2.5'' USB HDD keretet, 3.000 körül van az ára. Később kicserélem majd, és lesz egy 60GB-s ''pen drive-om'' ;)))
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest