Aktív témák
-
Kicker
őstag
én hülye, most nézek körül, nézem a noti hátulját, input 19volt, 65watt, 3.42 Amper
a univerzális töltő 19voltos álláson 4.5 ampert ad ki, 24 volton ad 3.5öt... a tag meg azt mondta emailba, hogy az M6oshoz jo az univerzális ugyanugy...
most beparáztam tökre, hogy nem e lesz valami baja a kicsimnek? szerintetek? vagy csak én vagyok marha hogy ilyen gagyit veszek és más nem használ ilyet? akkor kicseréltetem az ürgével... ja az asuslaptop.hu-n rendeltem... de miért? mert nem volt időm körültekinteni... -
Kicker
őstag
UP
most levettem legalacsonyabbra... de így is tölt... -
Kicker
őstag
az nagyon jó lenne, ha meg lelném a recoveryt... tudom hogy letölthetőek, de ami nekem van XP az más, mint amit a notihoz adtak (más a bejelentkezés menüje is- vagy ez beállítás kérdése?) rá kell szánnom magam erre a ''kis'' lépésre... vettem egy univerzál töltőt mint említettem, és van rajt ilyen kapocsoló, ha jól láttom volt kapcsoló... annak mennyin kell lennie? igazából a gyári töltőn az sincs rajt hány watt... na nézelődök neten...
-
Kicker
őstag
recovery az pontosan mit is takar? nem akarok asztalit rakni rá, mert ugye a noti sok kis spéci dologból áll, amihez a szoftverek rendes telepítése, na...
töltő ügyben asuslaptop-tól rendeltem univerzális töltőt, 90 watt, jó hozzá, tölt faszán, a régi is működik, de azt már hordozni nem akarom(tekergetni stb itt az irodába meg jó) 10+áfa volt, eredeti meg 17+áfa lett volna, de a tag azt mondta hogy m6-hoz jo a 90wattos univerzál.. -
Kicker
őstag
üdv mindenki, bő egy éve nyúzom a vasat, és lassan érik egy winfos ujrarakás.... nos ugye asus termék, megvannak még a dolgai azok között lehet valami telepítő??? most sajnos nincs kéznél... vagy mit tudok tenni ? és ugye ez szigorúan munkaeszköz, szal menteni kell, illetve gyorsan újra naprakészre kell tennem a gépet... asztali xp-t felteszem az nem túl jó... ugye wireless és egyéb dolgok miatt... alapból sokkal több alkalmazás fut notin...
-
Kicker
őstag
üdv mindenki
asus notimnak a töltője megszakadt szép lassan az idők folyamán... perpillanat, 1 perces játék után lehet beállítani, úgyhogy töltsön...hol lehet kapni töltőt??? vagy érdemes lenne szétvágni a kábelt és megbütykölni? mennyire kompatibilisek az egyes tipusok töltői? M6-oshoz kéne nekem...
előre is köszönöm a segítséget -
Kicker
őstag
még a 3at viszi és lassan egy éves lesz.... igaz csak melora használom és kímélem, fifa 06al izzasztom...
mire cserélted le? te mennyit pengettél az M6-osért? ami nekem hiánycikk belőle, az egy dvd író, de nem halok meg nélküle... egyébként én imádom, gyönyörű is... te mennyire voltál megelégedve? -
Kicker
őstag
az akksim állapotát mivel tudom mérni? van erre program? napi átlag 3órás használat esetén mikor érdemes cserélni? már lassan egy éves lesz, és még kifogástalannak érzem... akkor cseréljek amikor már 2 óra alatt lemerül?
-
Kicker
őstag
Én azt kérdezném segítőkész ASUS tulajoktól, hogy vannak-e jelei ha döglődik valami a gépen, nekem rengeteg munkám van a gépemen ami ha elszálna az k***a szar lenne, mondjuk a winyo az nem posszanhat meg?
nem tudom ki mire használja, de nekem ez fontos... én nodot használok+kerio-t, kell ennél több? meg routerben is van védelem... -
Kicker
őstag
válasz
sztechnika #2137 üzenetére
Hogy hogy müxim? van rajt bekapcs gomb, meg tölteni kell 3óránként..
ASUS M6-om van, és kifjezetten jó, azelőtt nem volt lehetőségem notit buzerálni, de amint beszereztem, és ismerkedtem vele, háát leesett az állam, tökéletes gép!! Kijelzője pazar(acer TM 4020-é pl egy rakás .... ), programok tutisak, kivéve a NORTON-t, ami fél évig se működött, mivel valami fizetős frissítésért nyökögött, ráadásul a Memóriát is ette...
na azt leszedtem, tettem helyette nod-ot, azt jó napot! majd még mesélek ha gondolod -
Kicker
őstag
üdv
asus gépem van és az elején beugrik az asus felirat utána meg az XP kép, asus feliratot ki lehet kapcsolni, hogy simán a gép paraméterei jelenjenekmeg?
választ előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged