- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Geree
senior tag
válasz
jani0625 #1249 üzenetére
köszi! (bár még nem kaptam meg
)
nah...egyébként visszaolvastam pöttyet az A6VA tapasztalatok miatt...azt láttam h. egész sok embernek van...viszont asszem 1 valaki írta h. az akku 2 órát bír..más nem írt erről... ez télleg így lenne? az nem sok...A6VA/VC tulajok írjatok pls...mennyit bír az akksi különböző használat mellett?
-
szijartg
őstag
-
Almos
aktív tag
válasz
jani0625 #946 üzenetére
A szoftveres és hardveres birizgálás között nagy különbség van. Egy processzornak (ha már ez a példa) van egy adott frekvenciája és szorzója, ezeken működik, ha te túlhajtod, nem a gyárilag előírt sebességen hajtod, akkor az tényleg a te felelősséged. Ellenben egy driverrel nem lehet tönkretenni semmilyen eszközt... (Legfeljebb nem működik megfelelően, nem indul a gép, stb, de ettől maga az eszköz még jó) Ez olyan mint azok a vírusok, melyek szétkarcolják a vinyódat, összekötögetik a procid lábait, stb...
-
Almos
aktív tag
válasz
jani0625 #871 üzenetére
szerintem kéne neked egy reinstall, a következők szerint:
xpsp2 cd-t berakod, bebootolsz, törlöd a particiókat, újraformázod az új particiókat. Telepítés végefelé választási lehetőségnél beikszeled a win saját tűzfalát. Amint kész a telepítés, felrakod az AVG vírusellenőrzőt, és a Sygate tűzfalat, majd nekiállsz windowsupdate-t tolni.
További használat során pedig mellőzd a vírosos fájlokat... -
bobsys
veterán
válasz
jani0625 #847 üzenetére
Jó az avg, főleg, hogy ingyenes nekem is az volt fent egy ideig, de mikor a NOD32-t raktam fel helyette akkor a nod talált még pár fájlt. Nem akarlak rábeszélni, de nálad most eléggé bizonytalan a helyzet. Én lefuttatnék másik víruskergetőt is azon a gépen valamilyen módon.
-
DeimoS
csendes tag
válasz
jani0625 #798 üzenetére
+ csokkentett modban futtasd le as adavert, az is fontos
es tegyel fel egy avg-t (free.grisoft.com), meg egy sygate tuzfalat (www.sygate.com).
frissitsd fel az avg-t es azt is futtasd vegig csokkentett modban.
a tuzfal meg jo lesz, hogy ne kapj be ijet legkozelebb.
az osszes progi ingyenes
Sytex!
ffuttass lecci egy 3dmaki 05ot is meg egy aquamarkot is
linux ala sztem nincs asusos driver, esetleg google-val keress ra -
Sytex
tag
válasz
jani0625 #798 üzenetére
Futtasd le az adaware-t. Ha nem megy akkor reinstall windows.
MÁS: Csak ugy tudom FN-F2-vel kapcsolni a wifi-t ha fut a háttérben egy kis program (fejböl nem tudom a nevét) Egy zöld e betü az ikonja az óra mellett.
Ebböl kifolyólag linux alatt nem tudom kapcsolni a wifit. Nem tudtok erre valamit? -
DeimoS
csendes tag
válasz
jani0625 #781 üzenetére
azért annyira a centrino/notebook hc sem nagy durranás. Ha azzal akarom leclockolni a vgat akkor szemetel/lefagy. A CPU-t nem huzza le 800MHz alá. Pedig jó lenne, ha le lehetne venni 200 MHz környékére mint a p4g-vel amikor akksiról megy.
Valakinek ötlete, létezik erre megoldás? Mert így pont annyira melexik, hogy bekapcsol a venti alapszinten, és nem nagyon tok tőle aludni -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
jani0625 #706 üzenetére
Gratulálok a gépedhez, legyen benne sok örömöd!
A Centrino Hardware Control-t én személy szerint nem ajánlom, mert nekem olyat csinált, hogy ha fent volt a gépemen, akkor az nem tudott készenléti módba menni ill. nem tudta magát hibernálni. Ha esetleg nálad is ilyen probléma jelentkezik, próbáld ki, hogy a CHC nélkül is produkálja-e. -
Cickánykoma
tag
válasz
jani0625 #546 üzenetére
Szia !
Mondanál kicsit bővebbet erről a rendelési lehetőségről nekem ?
Azért kérdezem, mert az én helyzetem kicsit kavaros. Szlovéniában tanulok most és kinéztem egy ASUS (A6KM) notit kora tavaszra az asztali helyett. Otthoni árak ugye elég magasak, plusz nekem a gari miatt nem lenne jó, mert szinte egész évben itt vagyok kinnt. Én is jópár olcsóbb német oldalt találtam, nevetséges, hogy bruttóban, ide való kiszállitással egy notiért annyit kérnek mint Szlovéniában a nettó ára....
Szóval engemet is izgat ez a németből való dolog, de eddig a gariprobléma és a rendelés ''garanciája'' (azahogy ha utalod előre a pénzt, amint megkapta a cég, mi a garancia hogy faképnél hagynak és nem küldik meg a cuccot? ugye elvileg ezt is megtehetik...fizetsz de aztán majd küldik a cuccot, majd küldik....ettől félek nagyon) ->van vmi biztosíték erre, hogy tudj reklamálni ha nem erkéezik meg a cucod? Várom majd a tapasztalataidat.
Az online boltokban az volt kiirva, hogy 2 év nemz.közi és ún Pick-up Garancia..Nos, nekem olyan gari kellene amit az itteni Szlovén szerviz, vagy egy disztribútor cég elfogad és ne kelljen németbe küldözgetni vissza a noti , ha vmi baja lesz.
Az általad ajánlott medifrost oldalt nem ismerem, a korábbiak (www.notebooksbilliger.de és notebooparadies.de) eléggé ''figyelmesek'' voltak: irtam nekik infókérő levelet megfogalmazva a rendeléssel kapcsolatos kérdéseimet kb. bő hónapja nekik, azóta se válaszoltak. (holott van angolul beszélő ''sales-team'' jük a lapjuk szerint...ehhh.szóval eddig negativak a tapasztalatok. Azért irok ide is egy levelet hátha elmondásod alpaján végre pozitiv élményem lesz végre..akkot talán kicsivel több bizalmat adok(nék) ennek a boltnak.
Szóval köszönettel venném ha kicsivel több infóval kisegítenél esetleg személyes tapasztalattal, akár privibe is (luggeriano_8@freemail.hu)
Üdv. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
jani0625 #542 üzenetére
http://www.mediafrost.de/s04.php?sid=f04419fe6d73cba8f9b7518784ed12db&shopid=s04&cur=eur&sp=de&ag=1&os=1&br=1&pp=aa&bnr=795
ez tenyleg nem gyenge..ennyi az ara afasan+30-40 eur ideszallitas es kesz?? Ha a 2eves gari is tenyleg jo itthon is akkor profi..
Te is ezt a konfigot vetted? kapsz hozza taskat meg egeret? -
válasz
jani0625 #447 üzenetére
Gondold át. Bőven elég lehet a 2 év, nem beszélve arról, hogy azért a garancia is meg van csavarva...tudod, visszaviszed, és azt mondják: ''az ellen nem véd...''
Plusz egy évért 30k, nevetséges. Én elhiszem, hogy hosszútávra tervezel, és ha csak world-re ,eg ilyenekre használod, akkor ez okés is...de ha dolgozni akarsz vele, le akarod majd cserélni majd 2 év mulva...
Még valami. Haver megvette plusz 2 évre a garit gericom laptopira. Erre, 1 év után elkezdett a laptop repedezni minden irányban, de nagyon durván ám, és ez nem garis probléma... -
-
zugmet
csendes tag
válasz
jani0625 #387 üzenetére
A felbontást valóban elrontották, ugyanis SXGA+ (1400*1050), de a color shine technológia helyesen van megjelölve (az ASUS hivatalos honlapja is így írja).
Ezen kívül itt egy másik árlista is, ami talán meggyőzőbb leírást tartalmaz: Bővebben: link
Mindentől eltekintve, szerintem még mindig az Edigitalnál a legolcsóbbak az ASUS-ok. -
válasz
jani0625 #119 üzenetére
hi,
koszi, es ez az afa lenne az az MWST (Mehrwertsteuer), ha minden igaz. Szal odakint csak 16%, ez cool. Sajna en az afaval nem tudok iesmit csinalni, de hamar csak 16% az is eleg sokat jelent.
De ez igy akkor is zsirfoleg ha olyankor veszed amikor a euro jo olcso
Nah a gepem: A3000N, Celeron M 1300Mhz, 256Mb DDR266, 40Gb winyo, i855GM chipset stb..
A Metroban vettemeccer nagyon megakcioztak, amit eloszor kihoztak az sajna nalam is pixelhibasvolt, de erre odafigyelven hoztak egybol egy masikat, asszem 1 pixel nem volt jo... Dehat ha vesz az ember valamit legyen mar tokeletes. Mar lassan egy eve nyuzom, napi 18-20orat megyis szegenyke ha eppen ra vagyok kattanva a gepezesre
Mot linux van rajta Mandrake 10.2 de volt mar SUSE, Debian, gentoo meg sorolhatnak, hardverrel nem volt sok gond elegge egyseges cumokat raktak bele mindent felismert a linux. Egyedul a kartyaolvasoval van gaz mert az SDkartyakat a szabad forrasu szoftverek sajna nem kezelik
DVDiro az is birja a strapatmegfordult mar benne par lemez, illetve az aksi, hat nekem ha pl csak mp3at aakarok lejatszani es kikapcsolom a monitort akkor olyan 6-7 orat is kivisz, filmnezes felig felkapcsolt monitorvilagitassal 4+, persze a proci olyan 500Mhz korul van csak ilyenkor.
SZal, nekem panaszon eddig nem volt ra, van meg ra 1 ev gari, ahogy hallottam magyarorszagi szerviz elegge rendes, csakhat araik azok vannak rendesen, megkerdeztem mennyiert raknanak bele fel giga ramot, ok meg kb 60+afat mondtak olyan honapja.
Nah ennyi mert mar igy is nagyon hosszu lett -
$~PaLa
csendes tag
Koszi a linket!!! Nagyon jo!
Sajnos ott azt talaltam, hogy az SD kartya meg iesmi azok le vannak vedve es nem adtak kozre ingyenesen. Az MMC-t elvileg tudja, de ezt nem sikerult kiprobalnom mert nincs olyan kartyam
http://www.encke.net/encke/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=679&8
Amugy itt a link ahol mindez levan irva, ha valakinek kedve lenne durchlesen
Illetve ha tud vki vmi modszert hogy megis mukodjon a dolog az nagyon jo lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Mobilhasználat külföldön
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest