- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
$~PaLa
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #38 üzenetére
Hat ez vszin az USB 1.1 miatt van
http://64.233.183.104/search?q=cache:e93TIEQS-EMJ:www.plextor.com/english/news/usb.html+USB+1.1+bandwidth&hl=hu
az oldal kozepen van 1 tablazat ott van h az USB 1.1 az max 1.5 Mega/sec.
mivel azt irtad h ez a gepedben van szinte mind1 h mit csinalsz max ennyivel tudsz majd masolni.
Mivel azt irtad, hogy mashol is ennyi, akkor az is lehet h a PDA is csak USB 1.1 et tamogat. -
$~PaLa
csendes tag
Koszi a linket!!! Nagyon jo!
Sajnos ott azt talaltam, hogy az SD kartya meg iesmi azok le vannak vedve es nem adtak kozre ingyenesen. Az MMC-t elvileg tudja, de ezt nem sikerult kiprobalnom mert nincs olyan kartyam
http://www.encke.net/encke/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=679&8
Amugy itt a link ahol mindez levan irva, ha valakinek kedve lenne durchlesen
Illetve ha tud vki vmi modszert hogy megis mukodjon a dolog az nagyon jo lenne -
$~PaLa
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #34 üzenetére
Hat supportot nem kerestem meg, de asus honlapon nem talaltam errol semmit.
A gugli mar bongeszgetem egz ideje, ott mar talaltam olyasmit, hogy nincs is doksi ehhez az olvasohoz igy nem sokat tudnak keydeni vele az emberek -
$~PaLa
csendes tag
Hasznal valaki linuxot olyan ASUS notebookon amiben van a szokasos jo kis ricoh memkartyaolvaso????
Mert nekem az istenert nem akar mukodni linux alatt, sokmindenhibat kiir, de eddig sehol nem talaltam ra megoldast. Ha valaki talalkozott mar ezzel a problemaval es talan sikerult megoldania is, akkor sokat segitene ha leirna micsinalt vele. -
$~PaLa
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #30 üzenetére
//Kicsit pontosabban le tudnad irni???
//akkor ez mar ervenztelen
Mondjuk, hogy min keresztul masolsy meg h mien PDArol van szo.
nekem egy hp rz1710em van arra eleg gyorsan megy soros kabelen usbrol.
[Szerkesztve] -
$~PaLa
csendes tag
Thanx, meg ott olvastam, sajna tenyleg keson vettem eszre, hogy nyilt ez a gyujtotopic...
Thanx az infot is, mondjuk en is ketlem hogy a memoriabovites is annyira le lenne vedve, de akkor is aggaszto a helyzet, mert ha pl winyoval akarom ezt megjatszani akkor mar para.... -
$~PaLa
csendes tag
Csovi, megtudnad nekem mondani, hogy hol rakattal bele ramot mert en is boviteni akarok memoriat, de en a Metroban vettem a notimat ASUS A3N es nemtudom, hogy hol lehetne beledobni egy kis memoriat garivesztes nelkul.
Illetve, ha valaki vagja, hogy merre lehet ezt megjatszani ASUS notyval pliiiizzz!
Kocce! Pala
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest