- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
jani0625 #546 üzenetére
Szia !
Mondanál kicsit bővebbet erről a rendelési lehetőségről nekem ?
Azért kérdezem, mert az én helyzetem kicsit kavaros. Szlovéniában tanulok most és kinéztem egy ASUS (A6KM) notit kora tavaszra az asztali helyett. Otthoni árak ugye elég magasak, plusz nekem a gari miatt nem lenne jó, mert szinte egész évben itt vagyok kinnt. Én is jópár olcsóbb német oldalt találtam, nevetséges, hogy bruttóban, ide való kiszállitással egy notiért annyit kérnek mint Szlovéniában a nettó ára....
Szóval engemet is izgat ez a németből való dolog, de eddig a gariprobléma és a rendelés ''garanciája'' (azahogy ha utalod előre a pénzt, amint megkapta a cég, mi a garancia hogy faképnél hagynak és nem küldik meg a cuccot? ugye elvileg ezt is megtehetik...fizetsz de aztán majd küldik a cuccot, majd küldik....ettől félek nagyon) ->van vmi biztosíték erre, hogy tudj reklamálni ha nem erkéezik meg a cucod? Várom majd a tapasztalataidat.
Az online boltokban az volt kiirva, hogy 2 év nemz.közi és ún Pick-up Garancia..Nos, nekem olyan gari kellene amit az itteni Szlovén szerviz, vagy egy disztribútor cég elfogad és ne kelljen németbe küldözgetni vissza a noti , ha vmi baja lesz.
Az általad ajánlott medifrost oldalt nem ismerem, a korábbiak (www.notebooksbilliger.de és notebooparadies.de) eléggé ''figyelmesek'' voltak: irtam nekik infókérő levelet megfogalmazva a rendeléssel kapcsolatos kérdéseimet kb. bő hónapja nekik, azóta se válaszoltak. (holott van angolul beszélő ''sales-team'' jük a lapjuk szerint...ehhh.szóval eddig negativak a tapasztalatok. Azért irok ide is egy levelet hátha elmondásod alpaján végre pozitiv élményem lesz végre..akkot talán kicsivel több bizalmat adok(nék) ennek a boltnak.
Szóval köszönettel venném ha kicsivel több infóval kisegítenél esetleg személyes tapasztalattal, akár privibe is (luggeriano_8@freemail.hu)
Üdv. -
Cickánykoma
tag
Hali !
Tudna vki hasznalhato osztrak bolt linkjet, webcimet megadni nekem?
Guglival egyszeruen nem talaltam semmilyen normalis PC bolt cimet (noti arlistaval)
kiveve Mediamarkt, de azoknak nincsenek ASUS-ai (szemelyesen csekkoltam ezt Klagenfurtban, csak ACER-ek voltak) -> en egy ASUS A6K Turionos gepet neztem ki, de sogoreknal eddig csakCentrinos gepeket lattam listaban.
Koszi a linkeket.
(Meg egyszer mondom, ha vki elhajtana a Guglira-mar nem eloszor probaltam,
tobbsegeben nemet online bolotkat hoz be, en nem online renedelessel akarok vasarolni hanem adott bolt(ok) arlistajat csekkolni, majd utazni es megvasarolni a notit)
Udv:
Cickanykoma -
Cickánykoma
tag
válasz
AMD Power #476 üzenetére
Csak kérdés mennyire szaggatna vele (vagy részletességet mennyire tudom feltenni)...
Néha a 9600 Pro-mat is megröccentette rendesen (nagyobb pályán ahol sok terepátrgy volt vagy mozdonyok stb.)
Eh..bár lehet olyan nagyon sokat télleg nem tudok majd játszani.
Bár ott a kisördög bennem : miért ne vennék jobb VGA karis gépet kicsivel drágábban, mert min. 2-3 évre venném a notit amig megvédem a doktorimat
utána úgyis cserélni fogom, csak kérdés ha már most is gyengusz ez a 6200-es akkor később milyen lesz ??? Ezért is kacsintgatok most az X600 -as gépek felé -
Cickánykoma
tag
Ja igen, ki is hagytam a kérdésem szempontjából a legfontosabb (számomra) játékot:
ez a GF 6200 Turbocache elég a TRainz 2004 kielégítő futtatásához is ????Trainz fan vagyok és eddig asztali gépen ATi R9600 Pro-s kártyával elfogadhatóan ment...
Üdv. -
Cickánykoma
tag
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e ASUS-os noti az alábbi konfiggal:
AMD Turion ML 1.6 v. 1.8
512 v. 1 GB DDR RAM
X600-as VGA 64 RAM-al
Wi-fi + Bluetooth
Webcam
A legfontosabb elem ezek közül nekem a Turion-os alap lenne és az X600 -as kari (néha játszok bár többségében multimédia+Office munkára kellene) és sok ASUS-ból hiányzik a BT, én ilyen kombós megoldást keresek.
Másik kérdésem, hogy láttam egy hsaonló alternativát (A6K-B004) amelyik megfelel nagyjából ezeknek a kivánalmaknak, de olcsóbb mint egy X700 v. X600-as VGA-s noti.Csak annyi a különbésg (amiért olcsóbb a noti) h. GF 6200 Go Turbocache VGA kártyával van szerelve. Ez a kari mennyire elég az alkalmankénti játékhoz ??? (Diablo 2, C&C Generals, GTA:SA, Quake 3, Halflife 2 stb...)
Köszi előre is a segitő infókat
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged