Keresés

Aktív témák

• jani0625

aktív tag

válasz Cickánykoma #551 üzenetére

egy két dolog ami kimaradt:
    amit itthon veszel A6VA-s gépet abban nincs bluetooth és gigabit lan.
    viszont nem tudom miért de a németeknél az A-s notikhoz nem adnak táskát+egeret(amikor ezt itthon mondtam egy asus kereskedőnek furcsán nézett rám,de így van, egyik helyen se adnak hozzá ahol én néztem), viszont a táskát a notebookworld.hu-nál 4000ft-ért meg lehet venni,egeret meg kapsz olyat kb 3000ért(nem pont olyat csak tudásban). Viszont kapsz oprendszert, máskérdés hogy német és a kisebb modellek esetében csak home,de kapsz.

• jani0625

aktív tag

válasz Cickánykoma #551 üzenetére

huh jó sokat kérdeztél

először is ha írsz nekik akkor legjobb ha németül teszed, én is így tettem, na nem megy a német akkor kérj meg valakit hogy segítsen.

az általalad említett cégek közül a notebooksbilliger.de-t ismerem, azok se rosszak, de árban a mediafrost.de veri őket(persze minden aktuális árat nem ismerek de általában amiket néztem abban).
    Ha nekik írsz németül hamar fognak írni, nekem amikor hozzátettem hogy sürgős lenne még ünnepnapon is írtak. Neked is ajálom látogass el az oldalukra ott van geizhals.at-s link ott van értékelve a bolt.
    garancia: járj utána hogy szlovéneknél elfogadják-e az asus nemzetközi garit,az a biztos.Én is itthon rákérdeztem,de szvsz el kell hogy fogadják, ebben sztem elég jó az asus.
    Apámnak is az volt az első kérdése hogy mi van ha eltűnnek a pénzzel? nyilván nincs rá semmi konkrét garancia.Az is igaz hogy a tulaj bankszámlaszámára kell utalni a pénzt,nem pedig egy cégesre(ebből gondolom hogy ez egy kis otthonról üzemeltetett webshop lehet),de ebben a kérdésünkben benne van a ''magyarságunk'' hogy nem bízunk senkiben,semmiben, nyilván ekkora pénznél nem is kell.Az oldalon ott van az adószámuk, le lehet ellenőrizni, az én megrendelésem a 13082-dik(!) volt ebből is azt érzem hogy talán nem pont az én 1300 eurómmal fognak meglógni. Meg hát ugye ott vannak a vásárlói értékelések, persze ezt is lehet gyártani, de ha így állunk a dolgokhoz, akkor inkább ne is foglalkozzunk ilyen vásárlással. Németországban ez a vásárlás már mindennapi dolog.
    a pick-up and return szervíz az Németorszában és Ausztriában érvényes elvileg ránk is,azaz ha közel vagy a határhoz akkor elmehetsz a határra és onnét felhívhatod őket hogy jöjjenek el a gépedért,de erre nem mernék megesküdni mert hallottam olyat hogy ehhez német vagy osztrák lakhely kell ami a számlán van.

bővebbet ha megjött a gépem.

ha kérdésed van még,szívesen válaszolok.

• AMD Power

titán

válasz Cickánykoma #477 üzenetére

Szerintem hamár az X600 belefér a keretbe akkor már nem sokkal drágábban ott az X700 ami, viszont baromi erős és az X600-nál is lényegesen gyorsabb! ;)

Aktív témák

Hirdetés