- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandita18
csendes tag
válasz
NTonee #22543 üzenetére
Igen én is olvastam ezekről a driveres gondokról, csak egyik sem egyezik az én problémámmal.
A start menü esetében az sem kizárt, classic shell eltávolítás után az volt a második a listán.
Most aktiválás nélkül megy a win, a következő egy full reinstall lesz és megnézem utána.
Bár elősször recsegéses dolog oldódjon meg. Meló után viszem is az edigitálba megkérdezni őket, hogy ők miként vélekednek a dologról. -
bandita18
csendes tag
válasz
NTonee #22541 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
A start menüs témánál én is windows hibára gondolok.Viszont a recsegő touchpad esetében nem tudok driveres bajokra gondolni.
A hangszórók szólnak normálisan (mindegyik) és amúgy nagyon szép hangja lenne.
Ha ráteszem a kezem a touchpadra és nyomom kicsit akkor a rezonáló zaj eltűnik.
Meg érezni, hogy az rezonál. -
salarob
csendes tag
válasz
NTonee #22498 üzenetére
Igen van benne, mivel pl addig az Nvidia drivert fel sem tudom rakni amíg nem telepítem fel az Intelhez tartozó drivert.
Ha a chipset a hibás, akkor azzal lehet valamit kezdeni? Tudtok olyan szervizt ajánlani, ami tud segíteni ebben? Nem csak annyival elintézi, hogy alaplapcsere és kapok egy 50-80ezres számlát...
Vas-, Győr-Moson-Sopron Megye illetve Budapest jöhetne szóba. -
salarob
csendes tag
válasz
NTonee #22492 üzenetére
Most is pl próbálom ezerrel tesztelni, de van úgy hogy két percet kell várnom mire reagál valamire...de ezután meg minden jó, teljesen gyors.
Ez azért jó hír amit írtál, mert a noti nem volt túl olcsó, nem szívesen vágnám a kukába. Amúgy én azt hittem, hogy ezekben a gépekben már mindent ráintegrálnak az alaplapra, nem úgy cserélhetőek benne a cuccok mint egy PCben. -
+Techno+
tag
válasz
NTonee #22469 üzenetére
Igen pontosan!
Ezért nem is értem miért dobta azt az üzenetet amikor a pendrive-ról inditottam a setupot hogy nem kompatibilis de ugyanakkor meg mégis az csak az autorun.exe b*szakodot. Meg Win7-el adják azt lehet az is így van megerőszakolva amúgy stabil a rendszer mert az összes driver kompatibilis szóval nem lesz kék halál és semmi más sem ami instabillá tenné a rendszert! pedig már turkáltam a registrybe is!
-
+Techno+
tag
válasz
NTonee #22466 üzenetére
Azzal hogy win 7 el árulják a gépet(mint kiderült mégse mert elírás) meg hát fut is rajta de el rejtve egy win8 as instalemezen minden szükséges driver ami azt teszi lehetővé hogy használatba vegyem a notebookot!
De most már jó minden és rendesen fut rajta a win7 szóval nem értem miért nem támogatott alapjáraton! -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
NTonee #22355 üzenetére
Tudom, persze nem arra értettem, akkor rosszul fogalmaztam.
A GTA 4-et minimumon viszi, viszont az én feltételezéseim szerint csak az integrált vidikártya megy, viszont szerintem lehetetlen hogy az elvigye a gta 4-et..
szóval nem értem, hogy a gta 4 beállításoknál miért 24MB ot ír a gépemre amikor a követelmény olyan 600-800 körül van..?! -
fuze
őstag
válasz
NTonee #22355 üzenetére
Watch Dogs nekem egy ugyanilyen gépen medium-high-on megy(Bár nem sokat játszottam vele mert nem tetszik). A FC4 viszont szintén medium. Azt viszont nem hiszem el, hogy a GTAIV legújabb patch-ekkel ne futna normálisan. Ezen nem volt még fent, mert egy sokkal gyengébb gépen vagy 3x végigjátszottam. De ott már elég jól futott az utolsó javítás után.
Szerk.: mondjuk nálam az experience nincs beállítva, csak a frissítések miatt vannak fenn. lehet bekavar
Hasonló dolgokat nekem a Ryse okozott. Játszhatatlanul akadt, később rájöttem, hogy valószínűleg nem kapcsolt be a dedikált videokártya. Be kell állítani, hogy mindenképpen azzal indítsa. Pl a photoshop sem használja alapból illetve az After Effects sem
-
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
NTonee #22150 üzenetére
körülnéztem mg 1x, nem találtam semmit, kikacsoltam most mindent, de az a baj hogy nagyon ritkán fordul elő a kikacsolás, és nemigen tudom ellenőrizni, egy hétig most folyamatosan használtam a gépet és úgy is alig jtt elő, most napi 3-4óra használattal nem tudom meg tudom-e nézni..
-
fbeni91
tag
válasz
NTonee #21981 üzenetére
Hali. Lenne egy asus A4000 laptop-om! adaptere mikor be dugom csak 1 pillanatra ad áramot. és akkor is csak fél másodpercre pörög fel a vga ventije! procié nem. töltés jelző led aksi nélkül sem villan fel! és nem kapcsol be a laptop. ötlet h mi lehet a gond?
adapter? vagy alaplap?
elem rendben van. elv a laptop is rendben van.
-
GeGexx
aktív tag
válasz
NTonee #21683 üzenetére
Én a G551-et már megnéztem boltban és nagyon tetszett, minőségi összeszerelésnek tűnt pedig Mac-ről térek vissza winfosra szóval tényleg tudom milyen a jól összerakott gép. Egyébként a hűtés az Y50-ben sem jobb de MSI gamer lapost sem láttam megfelelő szellőzéssel, persze mindez 15,6" méretben. i5-ből meg nincs 4 magos laptop-ba ami fájó pont.
-
japán
csendes tag
válasz
NTonee #21669 üzenetére
Nem raktam fel minden drivert,amugy jártas vagyok az Informatikába! Ralink RT2860 Wireless kártya van benne! Mivel az AIDA64-is ezt hozza! Ezt az illesztöt/drivert raktam fel! És mégis néha eldobja! Viszont teló látja a routert! És ha a Tp link "stik-et bedugom az usb-be azonnal van Wifi! No ilyenkor mi van? Imádom az ASUS-t,már a másogik géppel szivok!De jóóó! Szerintem soha többet nem veszek ASUS-t,ezt valakinek eladom,ár alatt! Ismét jól jártam,de megérdemlem,mivel nem taanultam a K52JE alaplaphibás gépem-ből,no viszlát ASUS!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
NTonee #21649 üzenetére
szabonagyur és NTonee
Azigen..na majd referálok is erről a tényről. Viszont a az x53B sorozat véletlenül nem only brazos kialakítású lenne? Csak ilyen procis kialakításban találkoztam x53b-vel kezdődőekkel. Szerintem azzal is be akarják húzni, hogy i5 procit mondanak rá.
Azt viszont nem értem mi a fenéért cserélgeti ismi folyamat a laposokat (7741g-re azt mondja túl nagy az asztalára
), ha nem is ért hozzá. Engem kérdezget megéri-e, melyik mennyibe kerül, mikor ilyenekkel én sem vagyok képben
-
Tuvix
tag
válasz
NTonee #21634 üzenetére
Eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz, hálózati eszközök között pedig csak Realtek PCIe GBE Family Controller van. Aida-val sem találtam sehol, BIOS-ban sem találtam semmi ilyesmit. A kapott DVD-ről felrakott Intel PROSet Kézi diagnosztikai eszköze Hardvertesztnél Nem felelt meg: Nincs a szállító illesztőprogramhoz kötve a vezeték nélküli hardver.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
NTonee #21577 üzenetére
ja, n550jk. jó fejek asusék, hogy a specifikációban feltüntetik, de a gépbe már nem rakják bele.
mindegy, annyira nem nagy kín, fél év alatt most először akartam használni, kipróbáltam volna a BT headsetemet géppel, mert a fejhallgató épp kidőlt, de akkor evvan.
-
-
Remekelek28
őstag
válasz
NTonee #21453 üzenetére
Szerintem a Biosban elállitottam a particióformátumot. Most,hogy tudok visszalépni? Mert ki is irta alul,hogy jelenleg x formátumúak a particiók és csak y lenne jó.
Ki kilépek a telepitésből nem zavarodik meg a gép? mivel már töröltem a C meghajtót.20 partició volt amúgy de itt 3 sor látszódott,mivel volt egy 100 mb os valami is.
Egyébként mint irtam újat nem enged,ha rámegyek a felsőre se csinál semmit? -
Remekelek28
őstag
válasz
NTonee #21451 üzenetére
Az acer gépemet simán tudtam
mindegy már megtaláltam a telepitő cd-t De itt a particióknál elakadtam,ugyanis kitöröltem a Ct és most mindenáron a D-t jelöli meg elsődlegesnek arra meg nem akarok telepiteni,mert fontos cuccok vannak rajta.
Hogy tudnék mégegy particiót létrehozni,vagy esődlegessé tenni a 124Gb-ost? Új ként nem csinál semmit. -
the_pimp
senior tag
-
ZavaBalazs
őstag
-
QwErTy42
addikt
válasz
NTonee #21309 üzenetére
Linkelni tudni kell illetve lehet bármit.
Ez az orosz úriember pedig asszondja, hogy :Settings
Resolution:1920x1080
Graphics: Standart
Texture quality: Maximum
Parts quality: Off
Shadow quality: Off
Quality of the landscape: Low
Water quality: Low
Lighting quality: Off
Trees quality: High
Quality vegetation: Off
Quality of additional effects: High
Post-processing: Off
Range of drawing: Maximum
Detail of objects: Maximum
Additional effects in sniper mode: HighAvg 46 - Min 20 - Max 74
Akkor kinek is van igaza? Mert ugye 1366*768-ról beszéltünk ám a szomszédban és a játszható szintről, nem a full grafról full hd-n.
A teljesség igénye kedvéért: nem játszok az említett játékkal.Hogy meg tudjam védeni az igazam...
Processzor teljesítményben valóban nincsen több különbség a két u-s haswell között. De ide inkább nem linkelnék semmit, Te is tudod, hogy hol van a google.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
NTonee #21292 üzenetére
Igen ezt sejtettem.
Sajnos nagyon sok tanácsadó topicban, legyen az telefon, fej/fülhallgató, stb stb, tisztán üzleti érdekek alapján ajánlanak eszközöket. Ezért szoktam le arról, hogy segítséget kérek a PH!-n... Ez az X550JK eddig elég jó gépnek tűnik egyébként, halk a venti, viszont tök hűvös a gép. A műanyagok miatt kell majd esetleg aggódni, helyenként igencsak vékonyka a burkolat. Bár én nagyon vigyázok a cuccaimra, szerintem nem lesz probléma.
-
telefonfulke
tag
válasz
NTonee #21279 üzenetére
Megnéztem hardwerinfoval is a ram feszkót, az is ugyanezt írta.
Lehet, hogy mindkét feszültségértéken tud futni ez a ram modul talán?
Most ezt rendelném a gyári 4 Gb mellé (ami talán majd a későbbiekben cseréve lesz):
http://a4team.eu/notebook/memoria-c376691/kingston/8192mb_1600mhz_cl9_ddr3_hyperx_impact_black_-_hx316ls9ib_8-p21245807
Elvileg fogja tudni duálban kezelni őket, ugye? -
-
CHIPman
nagyúr
válasz
NTonee #21270 üzenetére
Tegnap olvasta, hogy a mobil Haswell procik mellé is 1,35V-os memóriák kellenének. Ennek lehet valami valóságalapja? Netán jellemzően 1,35V-osak a SODIMM DDR3-ak?
Oké, megvan. Akkor nem ártana vennem új ramot? vagy ha benn van első slotban a gyári, és berakok egy 1,5V-ost, akkor nem lesz gond? -
Davidoff91
aktív tag
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
NTonee #21257 üzenetére
Ha nem fontos a fogyasztás, akkor egy X550JK XO058D-vel is jól jár. Én azt ajánlottam neki. i5-4200H gtx850m, bár csak 15.6 colos. Ha nem ír butaságokat a windows akkor, 3,33 GHz-en megy hálózatról, energiatakarékos módban pedig 760MHz-en...
Az X750LN-TY169D-t ez a gép szétgyalázza...ugyanazon az áron. Csak a kisebb kijelzővel kell megbarátkoznia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged