- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
BiOszi #22454 üzenetére
A G53 is volt szerelve 2630qm-el, de más volt az i5-el szerelt gép alaplapja. 2 vrm van rajta, viszont a 2630qm-es alaplapon 4 vrm van. Simán kinézem az asusból, hogy ugyanezt eljátszották a K-nál is.
Egyébként jahh, a hűtés még szóba sem jött ugye, és azzal is akadhatnak bajok. -
alfa20
senior tag
válasz
BiOszi #22329 üzenetére
Szia,
Én első körben kipróbálnám EZT a progit, ha ezzel sem tudod működésre bírni, akkor én elővennék egy GParted LiveCD-t és azzal legyalulnám az a partíciót, majd win alatt EaseUS-al vagy átméretezném az "E"-t és átnevezném "D"-nek, vagy csak szimplán megformáznám "D"-nek, az igény függvényében.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
BiOszi #22327 üzenetére
Vedd ki, és csatlakoztasd egy másik géphez. Felügyeleti ezközök-partíciók létrehozása és eltávolítása. Ott látnod kell a rejtett partíciót, ha van. Meg formázni is hagy, ha minden jól megy. Érdemes xp-s gépet keresni. Az még nem tudja ezt a sok hülyeséget mint a 7-8. Szóval ott tuti minden menni fog. Nekem a külső vinyóm nem látta a gép. 7-se. xp-alatt minden ok volt. Lementettem az adataim, megformáztam, utána ok volt minden.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
BiOszi #22322 üzenetére
Ez a javasolt megoldás. Többiről nem tudok nyilatkozni. De állítólag vagy leszeded a wint + deaktiválod. És újrahúzod. Mivel más hardverre telepíted. Így 2-őn nem lehet egyszerre ugyan az a win. Kivéve ha olyan verziód van. Vagy van a másik, hogy lemented lemezre a wint, és úgy húzod vissza. De mivel én sose caddyztem, fentartásokkal kezelendő az említett opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest