- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
BiOszi #22454 üzenetére
A G53 is volt szerelve 2630qm-el, de más volt az i5-el szerelt gép alaplapja. 2 vrm van rajta, viszont a 2630qm-es alaplapon 4 vrm van. Simán kinézem az asusból, hogy ugyanezt eljátszották a K-nál is.
Egyébként jahh, a hűtés még szóba sem jött ugye, és azzal is akadhatnak bajok. -
alfa20
senior tag
válasz
BiOszi #22329 üzenetére
Szia,
Én első körben kipróbálnám EZT a progit, ha ezzel sem tudod működésre bírni, akkor én elővennék egy GParted LiveCD-t és azzal legyalulnám az a partíciót, majd win alatt EaseUS-al vagy átméretezném az "E"-t és átnevezném "D"-nek, vagy csak szimplán megformáznám "D"-nek, az igény függvényében.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
BiOszi #22327 üzenetére
Vedd ki, és csatlakoztasd egy másik géphez. Felügyeleti ezközök-partíciók létrehozása és eltávolítása. Ott látnod kell a rejtett partíciót, ha van. Meg formázni is hagy, ha minden jól megy. Érdemes xp-s gépet keresni. Az még nem tudja ezt a sok hülyeséget mint a 7-8. Szóval ott tuti minden menni fog. Nekem a külső vinyóm nem látta a gép. 7-se. xp-alatt minden ok volt. Lementettem az adataim, megformáztam, utána ok volt minden.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
BiOszi #22322 üzenetére
Ez a javasolt megoldás. Többiről nem tudok nyilatkozni. De állítólag vagy leszeded a wint + deaktiválod. És újrahúzod. Mivel más hardverre telepíted. Így 2-őn nem lehet egyszerre ugyan az a win. Kivéve ha olyan verziód van. Vagy van a másik, hogy lemented lemezre a wint, és úgy húzod vissza. De mivel én sose caddyztem, fentartásokkal kezelendő az említett opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest