Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ny7
aktív tag
válasz
frigoo
üzenetére
Bárki megbontja a gépet, onnantól kezdve nincs gyári ASUS gari. Ezt onnan tudom ilyen biztosra, hogy én rákérdeztem az ASUS-nál. Akkor marad a gyári gari, ha az ő szervizüknél (Fixdirect) szerelteted be a plusz alkatrészt nem kevés plusz pénzért. Az a +1 év gari az szerintem bolti garancia alapból. Tehát ha lejárt a 2 év, akkor tökmindegy a gyári gari, mer az már úgy sincs. Laptopszalonos gari-ra meg az üzletnél kéne rákérdezni, de csak érdeklődés szinten, hogy hogyan működik a dolog.

-
-
NTonee
veterán
válasz
frigoo
üzenetére
én nem hiszem, hogy egy adott gép sorozat lenne hibás. Inkább arra tippelnék, hogy bizonyos caddyk okozzák a problémát. Abban is van ugye elektronika, ami lehet hibás, esetleg a csatlakozó. Sajnos semmi sem biztos. Az egyik webshopban láttam is olyan kiírást, miszerint már valami upgrade-elt cuccot árulnak, mert egyes gépek nem indultak be vele.
Én már olyan tippet is kaptam amúgy (egy notebook szervizestől), hogy talán maguk az ssd-k, amik bekerülnek a gépbe, tépik meg a pch bajszát és hogy intel ssd-t kell venni. De mivel az egész csak találgatás, így inkább offba rakom az egész hsz-t. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
frigoo
üzenetére
Nagyon nagyon vigyázzatok az E-digitallal.. Még szerencse, hogy nő létemre értek azért valamennyit a laptopokhoz.
Konkrétan ezt a gépet kértem:
X550JD-CO011HVégeredmény az volt, hogy szombatig 840M VGA-val volt hirdetve ( a kép sem a valóságot ábrázolja...) Hozzáteszem még múlthéten csak 189K volt..
Átvettem a készüléket, és azzal a lendülettel, vissza is adtam..Én nem ezt kértem kifogással...
Feldobták azt a lehetőséget, hogy 10K engednek. Megpróbáltam körbeírni, hogy mekkora különbség van a két kártya között, és ne szórakozzunk egymással..Természetesen a kolléga semmit nem értett hozzá.Végeredmény: 3 óra!!! várakozás, mókolás után ezt a gépet vihettem el:
És persze az ajándék táskát sem kaptam meg.. ezek után.. Viszont 5K elengedtek...
Plusz, másnap ismét elrontották mivel ez a készülék, amit végül elvittem, 178K ért volt hirdetve
Pacsit adnék az oldal adminjának
Mert így csak a céget járatják le 
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- HP Ryzen 5 GAMER Laptop(HIBÁS)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert így csak a céget járatják le
Pyttawrx