- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ny7
aktív tag
válasz
frigoo #23420 üzenetére
Bárki megbontja a gépet, onnantól kezdve nincs gyári ASUS gari. Ezt onnan tudom ilyen biztosra, hogy én rákérdeztem az ASUS-nál. Akkor marad a gyári gari, ha az ő szervizüknél (Fixdirect) szerelteted be a plusz alkatrészt nem kevés plusz pénzért. Az a +1 év gari az szerintem bolti garancia alapból. Tehát ha lejárt a 2 év, akkor tökmindegy a gyári gari, mer az már úgy sincs. Laptopszalonos gari-ra meg az üzletnél kéne rákérdezni, de csak érdeklődés szinten, hogy hogyan működik a dolog.
-
-
NTonee
veterán
válasz
frigoo #21226 üzenetére
én nem hiszem, hogy egy adott gép sorozat lenne hibás. Inkább arra tippelnék, hogy bizonyos caddyk okozzák a problémát. Abban is van ugye elektronika, ami lehet hibás, esetleg a csatlakozó. Sajnos semmi sem biztos. Az egyik webshopban láttam is olyan kiírást, miszerint már valami upgrade-elt cuccot árulnak, mert egyes gépek nem indultak be vele.
Én már olyan tippet is kaptam amúgy (egy notebook szervizestől), hogy talán maguk az ssd-k, amik bekerülnek a gépbe, tépik meg a pch bajszát és hogy intel ssd-t kell venni. De mivel az egész csak találgatás, így inkább offba rakom az egész hsz-t. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
frigoo #20765 üzenetére
Nagyon nagyon vigyázzatok az E-digitallal.. Még szerencse, hogy nő létemre értek azért valamennyit a laptopokhoz.
Konkrétan ezt a gépet kértem:
X550JD-CO011HVégeredmény az volt, hogy szombatig 840M VGA-val volt hirdetve ( a kép sem a valóságot ábrázolja...) Hozzáteszem még múlthéten csak 189K volt..
Átvettem a készüléket, és azzal a lendülettel, vissza is adtam..Én nem ezt kértem kifogással...
Feldobták azt a lehetőséget, hogy 10K engednek. Megpróbáltam körbeírni, hogy mekkora különbség van a két kártya között, és ne szórakozzunk egymással..Természetesen a kolléga semmit nem értett hozzá.Végeredmény: 3 óra!!! várakozás, mókolás után ezt a gépet vihettem el:
És persze az ajándék táskát sem kaptam meg.. ezek után.. Viszont 5K elengedtek...
Plusz, másnap ismét elrontották mivel ez a készülék, amit végül elvittem, 178K ért volt hirdetve
Pacsit adnék az oldal adminjának
Mert így csak a céget járatják le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Netflix
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest