- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ny7
aktív tag
válasz
frigoo
üzenetére
Bárki megbontja a gépet, onnantól kezdve nincs gyári ASUS gari. Ezt onnan tudom ilyen biztosra, hogy én rákérdeztem az ASUS-nál. Akkor marad a gyári gari, ha az ő szervizüknél (Fixdirect) szerelteted be a plusz alkatrészt nem kevés plusz pénzért. Az a +1 év gari az szerintem bolti garancia alapból. Tehát ha lejárt a 2 év, akkor tökmindegy a gyári gari, mer az már úgy sincs. Laptopszalonos gari-ra meg az üzletnél kéne rákérdezni, de csak érdeklődés szinten, hogy hogyan működik a dolog.

-
-
NTonee
veterán
válasz
frigoo
üzenetére
én nem hiszem, hogy egy adott gép sorozat lenne hibás. Inkább arra tippelnék, hogy bizonyos caddyk okozzák a problémát. Abban is van ugye elektronika, ami lehet hibás, esetleg a csatlakozó. Sajnos semmi sem biztos. Az egyik webshopban láttam is olyan kiírást, miszerint már valami upgrade-elt cuccot árulnak, mert egyes gépek nem indultak be vele.
Én már olyan tippet is kaptam amúgy (egy notebook szervizestől), hogy talán maguk az ssd-k, amik bekerülnek a gépbe, tépik meg a pch bajszát és hogy intel ssd-t kell venni. De mivel az egész csak találgatás, így inkább offba rakom az egész hsz-t. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
frigoo
üzenetére
Nagyon nagyon vigyázzatok az E-digitallal.. Még szerencse, hogy nő létemre értek azért valamennyit a laptopokhoz.
Konkrétan ezt a gépet kértem:
X550JD-CO011HVégeredmény az volt, hogy szombatig 840M VGA-val volt hirdetve ( a kép sem a valóságot ábrázolja...) Hozzáteszem még múlthéten csak 189K volt..
Átvettem a készüléket, és azzal a lendülettel, vissza is adtam..Én nem ezt kértem kifogással...
Feldobták azt a lehetőséget, hogy 10K engednek. Megpróbáltam körbeírni, hogy mekkora különbség van a két kártya között, és ne szórakozzunk egymással..Természetesen a kolléga semmit nem értett hozzá.Végeredmény: 3 óra!!! várakozás, mókolás után ezt a gépet vihettem el:
És persze az ajándék táskát sem kaptam meg.. ezek után.. Viszont 5K elengedtek...
Plusz, másnap ismét elrontották mivel ez a készülék, amit végül elvittem, 178K ért volt hirdetve
Pacsit adnék az oldal adminjának
Mert így csak a céget járatják le 
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Küszöbön az androidos PC-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mert így csak a céget járatják le
Pyttawrx