- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
szabonagyur #21402 üzenetére
Nem tudok jobbat mondani, hagyd figyelmen kívül a srác kommentjeit.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
szabonagyur #21396 üzenetére
Miért feltételezed rögtön a legrosszabbat? Szerintem csak szimplán nem tud dönteni. Azért linkel több gépet is több helyre, hogy teljesebb képet kapjon. Ennyi.
-
Davidoff91
aktív tag
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
NTonee #21292 üzenetére
Igen ezt sejtettem.
Sajnos nagyon sok tanácsadó topicban, legyen az telefon, fej/fülhallgató, stb stb, tisztán üzleti érdekek alapján ajánlanak eszközöket. Ezért szoktam le arról, hogy segítséget kérek a PH!-n... Ez az X550JK eddig elég jó gépnek tűnik egyébként, halk a venti, viszont tök hűvös a gép. A műanyagok miatt kell majd esetleg aggódni, helyenként igencsak vékonyka a burkolat. Bár én nagyon vigyázok a cuccaimra, szerintem nem lesz probléma.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
KisBundi #21289 üzenetére
Első körben az mondjuk nagyon kicsapta a biztosítékot, hogy internetről le kell töltenem a Classic Shellt, hogy legyen start menü. De mindent beállítottam, és szépen összebarátkoztunk a 8.1-el.
Marha nagy mázlim van, hogy múlt hétfőn megrendeltem a gépet...ha még 1 hetet ülök rajta, lemaradok én is.
Miért oltanak le mindenkit aki Asus laptopot akar venni? Nekem az informatikus ismerős direkt az Asust ajánlotta, mert összekapta magát a cég, és jó gépeket gyártanak...
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Adammer #21285 üzenetére
Ne próbálkozz a win 7-tel. Egyrészt lassabb, másrészt pl az én esetemben az X550JK-nál gyakorlatilag nincsenek driverek win 7-re. Mindenképpen win 8.1 64 bites rendszert tegyél fel, ha meg akarod könnyíteni a saját életed.
A metro felületet totál el lehet tűntetni, szóval végeredményben egy továbbgondolt win 7-et kapsz majd.
-
Davidoff91
aktív tag
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
sfbukfenc #21261 üzenetére
Szia!
Ez nagyban függ attól, hogy engeded-e a gépnek az energiatakarékos módot. Ilyenkor leviszi az órajelet 1 GHz alá, és természetesen a kijelző fényerejét is leviszi. Filmezni ígyis tudsz, és kibír egy pár órát. Viszont akksiról energiatakarékos mód nélkül úgy merül, mint a parancsolat
Bár a filmet ígyis kibírja szerintem.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
NTonee #21257 üzenetére
Ha nem fontos a fogyasztás, akkor egy X550JK XO058D-vel is jól jár. Én azt ajánlottam neki. i5-4200H gtx850m, bár csak 15.6 colos. Ha nem ír butaságokat a windows akkor, 3,33 GHz-en megy hálózatról, energiatakarékos módban pedig 760MHz-en...
Az X750LN-TY169D-t ez a gép szétgyalázza...ugyanazon az áron. Csak a kisebb kijelzővel kell megbarátkoznia. -
Davidoff91
aktív tag
A második dolog megoldódott. Bár a laptophoz adott lemezen a legújabb intel driver volt, a hdmi audio driver komponenst mégse rakta fel. Levadásztam internetről és minden működik. Az első dologgal meg együtt kell élnem...Apa gépében is HD 4600 van és az is csak 720p-t tol ki a Samsung TV-re...
-
Davidoff91
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne X550JK XO058d laptoppal kapcsolatosan. Az első, hogy egy régebbi Samsung LCD TV-re (melynek felbontása 1360*768) HDMI kábelen kikötve a gépet, egyszerűen nem tudom beállítani a TV natív felbontását (pedig 6 pixel híján megegyezik a laptop kijelzőjének felbontásával). Csak és kizárólag 720p-t és 1080p-t enged beállítani. VGA kábellel nincs ilyen gond. A HDMI-t kipróbálva más tévéken minden oké, vagy 10 féle felbontásból választhatok. A gép új, driver a legfrissebb. Mitől lehet ez???
A másik kérdés, kövezzetek meg az ostobaságomért, de HDMI kábelen nem kéne a hangot is átvinnie? Képet átviszi, hang a laptopból szól...
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Bertók #21130 üzenetére
Én is most vettem Asus x550JK XO058D-t, ma hozza a futár. Remélem egy pár évig (4-5) egyben marad. Bár én vigyázok a cuccaimra, és szerintem keveset fogom hurcibálni, így talán a zsanér sem döglik ki hamar. Ár-értékben abszolút verhetetlen. Még csak hasonlót sem láttam ennyi pénzért, csak jóóóóóóval drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest