- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
szuladam
aktív tag
válasz
ZTE_luky #26671 üzenetére
ha a pendrive jó, csak telefonnál rossz, akkor a telefon usb kábelével lesz a gond. Próbálj ki másik kábelt. Előfordulhat hogy bár tölteni lehet vele, az adatátvitel már gázos. Alternatívaként ott a wifi file transporter nemű app a mobilra, én azt használom.
Wifire meg kell hogy legyen egy driver, próbáld meg újra feltenni. -
Permet Elek
senior tag
válasz
ZTE_luky #23121 üzenetére
Írtad, hogy hdd+ssd. Ezért valószínűleg szétszedted, mivel nem vitted el a fixdirecthez, csak a hiba jelentkezése után. Lehet rövidrezártad a lapot. Nem véletlen vannak leföldelve a szerelők laptopszervíz közben. A takarítás, újrapasztázás nem lehet több mint máshol. 6-10ezres nagyságrend. De míg garanciális a gép. Valószínű, csak a fixdirectnél.
-
atala
addikt
válasz
ZTE_luky #22857 üzenetére
Olvastam már a másik topicba is a hozzászólásaidat.
Nem értem miért problémázol rajta, tedd vissza a HDD-t, és irány a szerviz. Most ha itt olyan tanácsot kapsz, hogy nyugodtan küld vissza hdd nélkül, és a szerviz meg felmondja a garanciádat, akkor már bánni fogod.
Ha olyan tartamom van a hdd-n, ami nem publikus, akkor mentsd le róla, és töröld le. -
Ferkósza
tag
válasz
ZTE_luky #22842 üzenetére
Vedd ki a akksit, a HDD-t, meg a caddy-t is, aztán a BIOS gombelemét, és pár perc múlva visszatéve utóbbit, próbáld bekapcsolni.
Megpróbálhatod a BIOS emergency flash-elést is, de csak saját felelősségre!
Ehhez rá kell másolnod egy FAT32-es USB stickre a gépedhez tartozó legújabb BIOS-t _átnevezve_ G56JR.BIN -re. Dugd be egy USB2-es aljzatba a rossz gépen. Utána lenyomva tartva a Ctrl+Home gombokat, kapcsold be a géped. Ekkor be kell jönnie az Emergency Flash programnak. Ha szerencséd van, ez visszaállítHATja az alapbeállításokat.
-
-
fuze
őstag
válasz
ZTE_luky #22372 üzenetére
A profilnak nagy teljesitmenyen kell lennie, illetve legyen bedugva. Akksirol nem ugyanolyan a teljesitmeny
En most az ac unity-t probaltam es nagyon el van cseszve az a jatek. FC4 sem volt hu de jo, viszont siman jatszhato. Ez meg kb kepregeny. Legujabb patchel termeszetesen
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #22147 üzenetére
nem hibás az akkud. Nézd át az energiagazdálkodási beállításokat, ahogy nussa5 írta.
Mondjuk az furcsa, hogy videónézés közben is hibernál, egyszer volt nekem is valami ilyesmi gondom, de nem emlékszem már, hogy mi volt pontosan.
szerk: tiltsd le a hibernációt és nézd meg, hogy mi történik akkor. -
Permet Elek
senior tag
válasz
ZTE_luky #22128 üzenetére
Ugyanazokat az értékeket produkálja mint az enyém. Ami érthető is. Ugyanaz a hűtés, stb. Egyedül a leterhelt állapotnál lesz különbség a 2 gép közt, hisz akkor jön meg a proc +ereje. De ha neked ez sok. Add nekem a gépet ajándékba. Szívesen elfogadom.
Rambi: Ha 1 napos. Kérheted a pénzed, vagy egy másikat. De én a helyedbe a pénzt kérném. Nem te vagy az első aki panaszkodik. Más a csatlakozó miatt küldte már 3x vissza. És elég sokáig ültek rajta az elmondása szerint, alkatrészre várunk címszó alatt. Vagy egybe gépet nézz. Vagy tabletet. Esetleg ezt: [link]
-
fuze
őstag
válasz
ZTE_luky #20700 üzenetére
Hű az mondjuk gyanús...
Nem tudom mit lehetne vele kezdeni így házilag. Egyébként lehet van ott valami ragasztás, mert ha odanyomom akkor cuppan egyet mintha kicsit ragadna ott valami. Például a régi laptopom szétszedtem egyszer és a billentyűzet be volt csavarozva és ragasztva is. Szóval lehet nem hülyeség...
-
fuze
őstag
válasz
ZTE_luky #20698 üzenetére
Igen nekem az a szerencsém, hogy direkt bluetooth egeret vettem, hogy ne kelljen nano usb.
A kijelző tényleg durvának tűnik, be nem fog folyni semmi, mert ha valami rámenne a képernyőre akkor szerintem az akkor is befolyhat oda ha nem hullámos. Ez tényleg annyi, hogy eldeformálódott a műanyag, vagy valami jobban feszíti és behullámosodik.
Feketén a fekete csalóka lehet, de nálam ennyire látszik:
A kijelzőt meg azért csukd le szerintem mert a por rászáll.
-
nussa5
aktív tag
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20542 üzenetére
szerintem itt tedd fel a kérdést inkább, hátha valaki ismeri ezt a widi dolgot. Nem asus specifikus a dolog, így talán már valaki foglalkozott ezzel.
vagabor: az asusnál is van msata, csak nem ebben a gépben és nem ebben az árkategóriában. Viszont eddig tudtommal csak abban volt ilyen, amit gyárilag is msata ssd-vel szereltek. Ha nem msata ssd-s a konfig, akkor a csatlakozó sem volt benne (de ez nem biztos). A legújabb gépben meg már ngff lesz (G751).
A caddy egyáltalán nem lehet bent úgy, hogy a garancia miatt ne hisztizzen a márkaszerviz. Az optikai meghajtót többnyire egyetlen csavar tartja a gépen belül, amihez az alsó burkolatot kell levenni. -
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20357 üzenetére
amúgy találkoztál a géphez kapott "irodalommal"? Csak azért kérdem, mert benne van.
User's Manual, 64.oldal.
-
válasz
ZTE_luky #20345 üzenetére
Nem ismerem a laptopot konkrétan, de nekiállsz csillagfejű csavarhúzóval a nagyobb fedlapokat leszeded az alján, egyből rájössz hol a vinyó és hova kell beraknod az ssd-t. Öt perces meló.
(#20350) bluuzia
Használj Universal-USB-Installert, korrektül felrakja az ISO-t pendrive-ra és nem fog szarakodni.
Jópár ilyen progit kipróbáltam mire ennél leragadtam. linux,Win7-8-at evvel ajánlatos pendrivera rakni.
Ha meg még mindig nem jó a telepítésed akkor ISOképfájl/pendrive/usb foglalat szar. -
HoaryFox
őstag
válasz
ZTE_luky #20335 üzenetére
Sziasztok!
G56JR laposom most kezdett el olyat csinálni, hogy napi első indulásnál nem indítja el a proci hűtő ventit és megy a gép, csak CPU throttling miatt leveszi a procit 200(!) MHz-re. Ha kikapcsolom és újra, akkor megy.
Ezt most vettem csak észre pár napja, eddig nem csinált ilyet.FixDirekt Kft.?
-
fuze
őstag
válasz
ZTE_luky #20323 üzenetére
Szerintem az a legfontosabb hogy erzetre mennyire meleg a gép. És ezeknek veszettul jó a hutese szóval nem kell aggódni. Én szerintem az a nem normalis amikor uvolt a ventillator és leeg az ujjlenyomatod...
Ez a masina nagyon csendes és hűvös, nekem néha a venti is megáll vagy hallhatatlanul forog. Net közben fordult elő párszor. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
ZTE_luky #20306 üzenetére
Sziasztok Asus G56JR laptopom nagyon jól működik viszont! A portjai nem igazán tetszenek.. Az usb-ket úgy kel bele kalapálni szinte.. és úgy kell ki tépni szó szerint a gépből olyan szoros...
Ez még csak hagyján, mert ezek idővel talán ki fognak kopni, de a HDMI port olyan laza és úgy lötyög hogyha bedugom a kábelt és tényleg csak hozzáérek, megérintem a kábel dugaszát, egyből elmegy a kép.. Ez normális vagy lehet hogy csak ennek a laptopnak a portját rontották el, és vissza kéne küldeni?
Későbbiekben nem lehet vele probléma mert még műsödik úgy hogy nem érek hozzá de egy hónapos nincs alaptop és most először használtam aHDMI portját szóval aggódok hogy mi lesz a későbbiekben..
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20301 üzenetére
a működéséhez 2 dolog kell, ASUS Smart Gesture és ATK Package. Ha mindkettő fent van, akkor Smart Gesture progit újra kellene telepíteni. Ha azzal nem oldódik meg, akkor az ATK-t. Esetleg meg kéne nézni, hogy a windows nem frissített e véletlenül valami vackot, mert mostanában többször olvasni win update utáni furcsaságokról.
-
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20166 üzenetére
igen, mindent tölts le és mindent telepíts fel. Az atkacpi telepítés után mennie kell a billzet világításnak, ha nem, akkor valamit rosszul csináltál.
Telepítési sorrendet privátban átküldöm, nem akarok ide kisregényt írni. De ha már telepítgettél, akkor lehet, hogy sikerült megkutyulni a dolgokat.
A felbontást ne piszkáld, torzulni fog a kép. Használd fhd-ban, a windowson belül lehet állítani a méretezéseket valahol. -
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20162 üzenetére
itt leírtam ezeket. A drivereket és alkalmazásokat innen töltsd le, ez a support oldal. Mindent tölts le.
Az a másik gomb egy konfigurálható "gyorsgomb" elvileg, ahhoz is ott van a program a support oldalon. -
Titmouse09
aktív tag
válasz
ZTE_luky #20162 üzenetére
Használatit nézted már? 47.oldal
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
ZTE_luky #20159 üzenetére
a többi fn-es kombinációk működnek? mert ahhoz kell az ATKACPI (direkt link 8.1-es rendszerhez)
ugye G56JR? csak a driver miatt kérdezem
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20129 üzenetére
Na ja, ilyen egy ROG gép!
A billzet világításhoz majd kell az oprendszer, bekapcsoláskor csak felvillan. Az ATKACPI driver and hotkey-related utilities telepítése után fog majd folyamatosan világítani és elvileg (legalábbis nálam így van) a Keyboard Device Filter Utility után pedig Fn+F3/F4-el lehet csökkenteni/növelni a billzet fényerejét. Az Fn+Space mást csinál, a Power4Gear telepítés után a teljesítményprofilokat váltogatja.Kali4: az aquanál még látok készletet, itt is kérdezősködnék, meg itt is esélyes. Hardveraprón meg west fórumtárssal érdemes beszélni például.
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20112 üzenetére
a doboz oldalán mindig fel vannak tüntetve a főbb specifikációk, szóval rögtön látni fogod.
Hogy most át kell e venni és garifutárral másnap visszaküldöd, aztán majd visszaadják a pénzt, vagy már az átvételt is elutasíthatod, azt neked kell lebeszélni velük, meg leverekedni a futárral.Titmouse09: Ők nem hivatalos szerviz. Az asus notebookok hivatalos márkaszevize a FixDirect kft. Ha garanciális hiba, akkor az asus futár ingyen viszi-hozza a márkaszervizbe Bp-re rma kitöltése után. A garanciakiterjesztés intézése a vásárlástól számított 1 éven belül lehetséges.
-
NTonee
veterán
-
-
Kali4
tag
válasz
ZTE_luky #20097 üzenetére
A gyorsaságon én is meglepődtem. Még este 8-kor is gyorsan válaszoltak. Viszont mikor a pixelgaranciára kérdeztemrá, hogy hogyan lehetne biztosítani a hibára a laptopot vagy van-e bármiféle megoldás erreannyit írtak, hogy az asus nem ad rá pixelgaranciát..
Én is kérdeztem, hogy hogy áll a araktárkészlet, de a válasz annyi volt, hogy megrendelésredolgozna, ha kint van a webshopban akkor van ha pedig nincs akor nincs.. Egy szóval nem írták hogy két darab van. Akor vittem volna a másikat... -
Kali4
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netfone
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged