- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR #22196 üzenetére
Nem tudok neked ezekre válaszolni. Nekem az asztalra bootol. Ezt be lehet állítani. Bal alul, start menü helyett a win jel van. Az a csempékhez dob. Használtam win 8-at. Neteset. Aktiválatlant. Szenvedtem vele én is. Ott sok játék nem indult. A laptopon eredeti van. Megy minden. Csak kraft nincs. A GTX 760M behatárol. Wan win 8/8.1 topik. ott kérdezhetsz korlátlanul ilyesmiket. De én megbarátkoztam a 8-al. Mikor csak kipróbáltam, azt mondtam nem kéne. Ettől eltekintve ha visszaváltok asztalira. Lehet megint 7-lesz a gépen. Régi programok, játékok se hisztiznek. PL acdsee 6.0-át használok a mai napig. És megy. De régebbi játékok se problémáztak.
-
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR #22197 üzenetére
Többnyire igen.
Van több alkalmazás is, amivel klasszikus start menüt csinálhatsz, valamint beállítható, hogy soha ne is lásd a metro (vagy mi fene) felületet. Szinte totál win7re szabható a win8.1 felülete. A programok és játékok is valószínűleg mind menni fognak rendesen. -
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR #22193 üzenetére
Van persze. Beveszel egy xanaxot, jelentkezel egy modinál virtuális fenekelésért, aztán emberi nyelven folytatható a fórumozás.
Egyébként pedig nekiesel a zinternetnek és ha már olyan gépet vásároltál, aminél nincs kőkori oprendszerhez támogatás, akkor hardverazonosító alapján keresel magadnak egyet google barátoddal.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR #22193 üzenetére
Először elolvasod újra az oldal szabályzatát. Elhisszük, hogy ideges vagy, na de na.
Legközelebb pedig odafigyelsz, hogy mit is veszel. Mivel ez nem egy asztali gép, még az sincs, hogy dobsz bele egy másik wifi kártyát, mert a bios letiltja. [link] Olyat keress, amihez van win7 driver. Vagy marad a win 8, esetleg egy másik gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest