- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR #22196 üzenetére
Nem tudok neked ezekre válaszolni. Nekem az asztalra bootol. Ezt be lehet állítani. Bal alul, start menü helyett a win jel van. Az a csempékhez dob. Használtam win 8-at. Neteset. Aktiválatlant. Szenvedtem vele én is. Ott sok játék nem indult. A laptopon eredeti van. Megy minden. Csak kraft nincs. A GTX 760M behatárol. Wan win 8/8.1 topik. ott kérdezhetsz korlátlanul ilyesmiket. De én megbarátkoztam a 8-al. Mikor csak kipróbáltam, azt mondtam nem kéne. Ettől eltekintve ha visszaváltok asztalira. Lehet megint 7-lesz a gépen. Régi programok, játékok se hisztiznek. PL acdsee 6.0-át használok a mai napig. És megy. De régebbi játékok se problémáztak.
-
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR #22197 üzenetére
Többnyire igen.
Van több alkalmazás is, amivel klasszikus start menüt csinálhatsz, valamint beállítható, hogy soha ne is lásd a metro (vagy mi fene) felületet. Szinte totál win7re szabható a win8.1 felülete. A programok és játékok is valószínűleg mind menni fognak rendesen. -
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR #22193 üzenetére
Van persze. Beveszel egy xanaxot, jelentkezel egy modinál virtuális fenekelésért, aztán emberi nyelven folytatható a fórumozás.
Egyébként pedig nekiesel a zinternetnek és ha már olyan gépet vásároltál, aminél nincs kőkori oprendszerhez támogatás, akkor hardverazonosító alapján keresel magadnak egyet google barátoddal.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR #22193 üzenetére
Először elolvasod újra az oldal szabályzatát. Elhisszük, hogy ideges vagy, na de na.
Legközelebb pedig odafigyelsz, hogy mit is veszel. Mivel ez nem egy asztali gép, még az sincs, hogy dobsz bele egy másik wifi kártyát, mert a bios letiltja. [link] Olyat keress, amihez van win7 driver. Vagy marad a win 8, esetleg egy másik gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- Drón topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest