- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béci.
csendes tag
válasz
Permet Elek #22585 üzenetére
Szerintem az zavaró, hogy a G56 és G551 is megkapta a "rog" jelzőt, holott igazából csak a megfelelő N-es széria átfestve
(bár én nem bánom, sokkal elviselhetőbb így visszafogottan)
Én azt szeretném kérdezni a többi G56 tulajtól és/vagy SSD+HDD kombós embertől, hogy másnak nem problémás a HDD le és felpörgetése? pl.:
Nekem a játékok kiszorultak a HDDre, amit viszont ha nem használok a rendszer szeret lepörgetni, akkor is ha übermaxi teljesítmény centrikusra van állítva mindenhol (és tápról megy) így még olyan egyszerű játékok közben is, mint a Pillars of Eternity, 5-10 percenként egy pár másodpercre megakad.
Mindig amikor vlmi "új" dolog kéne, pl hozzászólok egy karakterhez akivel addig nem beszéltem mióta elindítottam a játékot, stb. Ilyenkor mindig hallom, ahogy felpörög a HDD a caddyban, és továbblódul minden szép folyamatosan. Már itt is zavaró azért, de főleg ha pl multizok valamivel, még rosszabb
Mindezt úgy hogy a 8gb ramból 3-4 foglalt, és kb mindennél ami a HDDn van, még filmeknél is (VLC).
Ismerős valakinek ez a jelenség? van rá megoldás?
(term. win 8.1, rendes gyári driverek, stb.) -
NTonee
veterán
válasz
Permet Elek #22585 üzenetére
Tényleg, a g56hoz volt. De a többihez nem jár. Az alaplap amúgy ugyanaz, ez a csatlakozó nincs rajta, talán még egy-két apróság, ami nem befolyásol semmit. Az asus képes legyártatni egy ilyen kis különbség miatt is egy másik lapot, mert spórol 20forintot. A G53 alaplapjából is kettő volt. Nekem i5 volt, hiába raktam bele a 4magos i7est (amivel szintén árulták a gépet), nem működött rendesen a vrm-ek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- hp omen 15
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest