- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béci.
csendes tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Szerintem az zavaró, hogy a G56 és G551 is megkapta a "rog" jelzőt, holott igazából csak a megfelelő N-es széria átfestve
(bár én nem bánom, sokkal elviselhetőbb így visszafogottan)Én azt szeretném kérdezni a többi G56 tulajtól és/vagy SSD+HDD kombós embertől, hogy másnak nem problémás a HDD le és felpörgetése? pl.:
Nekem a játékok kiszorultak a HDDre, amit viszont ha nem használok a rendszer szeret lepörgetni, akkor is ha übermaxi teljesítmény centrikusra van állítva mindenhol (és tápról megy) így még olyan egyszerű játékok közben is, mint a Pillars of Eternity, 5-10 percenként egy pár másodpercre megakad.
Mindig amikor vlmi "új" dolog kéne, pl hozzászólok egy karakterhez akivel addig nem beszéltem mióta elindítottam a játékot, stb. Ilyenkor mindig hallom, ahogy felpörög a HDD a caddyban, és továbblódul minden szép folyamatosan. Már itt is zavaró azért, de főleg ha pl multizok valamivel, még rosszabb
Mindezt úgy hogy a 8gb ramból 3-4 foglalt, és kb mindennél ami a HDDn van, még filmeknél is (VLC).
Ismerős valakinek ez a jelenség? van rá megoldás?
(term. win 8.1, rendes gyári driverek, stb.) -
NTonee
veterán
válasz
Permet Elek
üzenetére
Tényleg, a g56hoz volt. De a többihez nem jár. Az alaplap amúgy ugyanaz, ez a csatlakozó nincs rajta, talán még egy-két apróság, ami nem befolyásol semmit. Az asus képes legyártatni egy ilyen kis különbség miatt is egy másik lapot, mert spórol 20forintot. A G53 alaplapjából is kettő volt. Nekem i5 volt, hiába raktam bele a 4magos i7est (amivel szintén árulták a gépet), nem működött rendesen a vrm-ek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egér probléma
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(bár én nem bánom, sokkal elviselhetőbb így visszafogottan)
Pyttawrx