Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
válasz
Pocok256 #24647 üzenetére
Feltettem egy win 8.1 et és miútán bármilyen játékot elindítok bent vagyok a menűbe majd elkezd egyszercsak akadni a menü elsötétül a kép hang az van majd a képen kis zöld pixelek jelennek meg szerintem annyi a videókártyának. csináltam mindenféle memória és processzortesztet(superPI,Prime95,memtest,videomemory stresz teszt) de semmi. Egyedül a videó tesztnél jön elő a már korábban írt hibám mi lehet a gond?
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy Asus N551JM notebookom (Intel i7 2,5Ghz,860M,8GB RAM,120GB HyperX SSD,1TB HDD, Win 7 x64) és amikor elindítok egy játékot a gépen akkor a kép vagy befagy és az egeret sem tudom mozgatni vagy elindul a játék de a menüben a kép néha villan egyet meg akad meg kihagy kb újnyi helyeket ilyen feketén aztán villan és bejön stb..ilyesmi és utána ha nem lépek ki hanem elindítom a játékot szintén nagy feketeség vagy a kép fagy be ez előtt meg volt 2 kék halálom miután a játék menüjébe beléptem. Korábban nem volt semmi gond de most nemrég jött egy win7 frissítés meg volt egy Nvidia Geforce driver update is és azóta ez van gondoltam hogy videokártya hiba(illesztő vagy valami) lefuttattam egy Video Memory Stress Testet és a cuda magoknál kaptam egy ilyet hogy:
Preparing CUDA...Module load error: 200
az integrált intelnél nem volt hiba csak ha a 860M et teszteltem. Ha full HD filmet nézek laptopon és előtte beállítom hogy a 860M et használja(NVIDIA vezérlőpult-->nagy teljesítményű Nvidia processzor) megjelenítésre semmi gond nincsen csak játéknál áll meg a kép és semmire nem reagál ez mitől lehet?
Próbáltam letörölni a driver-t és újratenni nem segített! Amúgy v358.50 van fent jelenleg.
Valakinek valami ötlete? -
+Techno+
tag
Amúgy van erre korlátozás hogy egy ilyen típusú asus laptop (n551jm) meddig bírja vagy mennyi az amit bír napi mit tudom én mennyi használat alatt? szóval átlagos napi ... hány óra?
-
+Techno+
tag
válasz
Gergosz2 #22527 üzenetére
Hát én dell-be már cseréltem anno de asusba nem és ezért kérdem :S na mind1 egy ideig kihúzom most ezzel akkor azt majd pár hónap múlva rakok bele ips-t de azt nem értem hogy mindenhol ips-t emlettek és közbe meg tn panel. Még a marketing szövegek is IPS-t emlegetnek én meg megszívtam egy TN paneles modellel. Kösz a segítséget még1x
-
+Techno+
tag
válasz
Gergosz2 #22524 üzenetére
Na hát erre akkor jól ráfáztam -.- viszont akkor még lenne egy kérdésem hogy ha az enyém tn mint kiderült akkor melyik az a modell amelyik IPS és ebbe a laptopba való mert ezt már nem hiszem hogy vissza vennének viszont akkor vennék egy másik panelt és beszereltetném szervizbe ips esre
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Azt megtudja mondani valaki, hogy az általam vásárolt laptop ASUS N551JM-DM194D IPS panel-el szerelt e? mert hallottam már mindkét verzióról de nem tudom hogy melyik igaz tudtok linkelni valami konkrétumot?
-
+Techno+
tag
válasz
Gergosz2 #22468 üzenetére
Inkább amolyan hegesztés ez de amúgy stabil! Szóval nincsenek kék halálok pedig már procit is húztam meg a videókarit is és nincs gond mert maga a driver kompatibilis szerencsére csak nem értem miért van akkor a telepítőlemezen hogy "only for windows 8" ha nem nézek bele a lemezbe akkor még mindig a drivereket keresgélném kitudja milyen sikerrel-.- Ez számomra azért kicsit idegesítő mennyibe telt volna hogy raknak egy win7 es driver lemezt is a csomagba 400ft ? Nekem a win8 az olyan szinten nem adja hogy nem igaz, talán majd most a WIN10-re vetek egy pillantást
-
+Techno+
tag
válasz
NTonee #22469 üzenetére
Igen pontosan!
Ezért nem is értem miért dobta azt az üzenetet amikor a pendrive-ról inditottam a setupot hogy nem kompatibilis de ugyanakkor meg mégis az csak az autorun.exe b*szakodot. Meg Win7-el adják azt lehet az is így van megerőszakolva amúgy stabil a rendszer mert az összes driver kompatibilis szóval nem lesz kék halál és semmi más sem ami instabillá tenné a rendszert! pedig már turkáltam a registrybe is!
-
+Techno+
tag
válasz
NTonee #22466 üzenetére
Azzal hogy win 7 el árulják a gépet(mint kiderült mégse mert elírás) meg hát fut is rajta de el rejtve egy win8 as instalemezen minden szükséges driver ami azt teszi lehetővé hogy használatba vegyem a notebookot!
De most már jó minden és rendesen fut rajta a win7 szóval nem értem miért nem támogatott alapjáraton! -
+Techno+
tag
válasz
Gergosz2 #22464 üzenetére
Laptop.hu de amugy most sikerült megoldanom! A laptophoz járt egy dvd lemez is de rávolt irva only win8!
Erre mondom se baj megpróbálom lemásoltam a tartalmát egy pendrivera és bedugtam usb be és persze amikor inditani akartam kiirta nem kompatibilis a rendszerrel na mondom most mit csináljak végül találtam egy
mappát D:\Software\WLAN és itt két mappát Atheros és Ralink és ebben megkerestem egy exet és ez már elindult az atheros os exe nem csinált semmit!!csak feltelepült viszont a másik a ralink az feltelepítés után egyből segitett és megjelent a kis antena jel a tálcán és minden oké sikerült a wifi drivert felraknom csak azt nem értem miért kell így félrevezetni az embert és így megszívatni!!! Mindenesetre azért írtam le hátha valakinek lenne ilyen próblémája mint nekem akkor megtudja oldani szóval ezt kell elindítani még egyszer!D:\Software\WLAN\Ralink\Ralink_WLAN_driver_(RT2860_RT3290_MT7630)\XP64_Win81_64_5.0.47.0\setup.exe
Persze a D az elején mindenkinek más betű
De most ez kiégetett!!! -
+Techno+
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Asus N551JM Notebook-ot! és(free dos al) USB ről felraktam rá egy win7 et. És nincs lent a tálcán az a kis antenna jel és nem tudom milyen drivert tegyek fel hogy jó legyen nem tudok semmit rátenni mert minden driver win8 ra van! Ugyanakkor nem értem mert ez a notbook win7 el is kapható.
Azt valaki eltudja mondani hogyan tudom megoldani ezt a wifi problémát? Amikor ráduktam a LAN kábelt akkor sem volt net. Gondolom az ethernet vezérlőt kéne felrakni rá! de próbáltam és nem engedi!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest