- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
nussa5 #22148 üzenetére
de, az negyed óra, de mint említettem pont munka közepette vagy internetezés közben, játék közben szokott kikapcsolni.
még hőfokra gyanakodtam hogy túlmelegszik de ilyen 60foknál is szokta szóval nem hinném..
Tényleg az aksinak lehet baja? Alig fordul elő, hogy panaszoljam meg? vagy hadjam csak, még van 1,5 év gari, ha majd idegesít akkor írjak nekik? -
-
pakfong
tag
válasz
nussa5 #19824 üzenetére
Ez a driver is települ szépen, eszközkezelő is rendben, de mégsem akarja felismerni a külső winyokat. Pendrive-t látja egyből, csak abból nincs usb 3.0 nálam.
Márciusi telepítés a win, gondoltam már rá, h esetleg vmelyik frissítés variál be, csak eddig nem volt kedvem a win telepítéshez. -
dBLOOD
tag
válasz
nussa5 #17631 üzenetére
Köszi, de ezúttal szeretném "boltból" beszerezni, ezt az X502-t is boltban vettem, legális windows-zal. Szeretnék leszokni az ilyen sufniból, pult alól, féláfával, haveri alapon, okosba etc. történő beszerzésről.
Amúgy tényleg dícsérték mindenhol ezt a típust. Főleg az tetszett, hogy nagyon nem melegszik.
-
dBLOOD
tag
válasz
nussa5 #17621 üzenetére
Köszi, legközelebb komolyabban utána kell néznem mielőtt laptopot veszek. Vettem hozzá Win7-et, és amikor hazahoztam akkor derült ki, hognem volt benne optikai meghajtó!
Volt ám pánik...
Tulajdonképpen nincs szükség a bluetooth-ra sem, amire vettem arra így (bluetooth és optikai meghajtó nélkül) is tökletes, se hangot, se meleget nem ad le, csak reménykedtem azért, hátha csak valami driver-gond.
Mellesleg nem tudtok valami tippet, hol vehetnék Asus N550JV-DB71 laptopot boltból, kereskedőtől? Az xoticpc-n kívül mindenhol máshol csak kéz alól látom. -
barbaron99
tag
válasz
nussa5 #16985 üzenetére
sziasztok,
Ugyanez a bajom, X550CC és freedos, szívok. Nem tudom letiltani sehogy a secure bootot és eszem ágában sincs w8 vagy w8.1-re átállni ezért. Minden segítő javaslatot előre is köszönök. Legújabb 216-os bios van fent, hűlt helye az UEFI / Secure Boot tiltás opciónak.. Meg tudnád mondani, hogy oldottad meg? Így Win 7 két boot partíciót készített és tudtommal ezt egyetlen aktivátor sem hajlandó kezelni így. Bootnál Launch CSM egyáltalán nnics, csak Launch PXE OpROM, de az meg mind1, hogy enabled, vagy disabled, nem lesz tőle legacy bootom, csak a windows boot managert erőlteti .
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
nussa5 #17205 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, leköteleztél!
Még 1 kérdés: kicsit magas miért kell 2 külön kábel csak azért mert nagyobb felbontású a kijelző? csak mert úgy gondolom mint egy normál monitort, aminél dsub, vagy dvi csati van, tehát minden videókarival jó. Persze itt magát a tápot is a szalagkábel viszi, de akkor is magas. Fordítva se működne? Tehát ha full HD kábelre a sima wxga kijelzőt kötném (persze ha a csatlakozó engedi)
Persze minden esetre rendelek kábelt is, nem kötözködni akarok. -
cAby
tag
-
cAby
tag
válasz
nussa5 #17044 üzenetére
BIOS-ban nem állítottam ehhez kapcsolódó dolgot, de azért ránézek majd, Köszi.
Neten most találtam egy olyan javaslatot, hogy kapcsoljam ki par percre a gepet es utana néztem meg, mert lehet, hogy energiatakarekossag miatt lett letiltva a kartya.
Nemsokára kiderül, meg par perc,es,kapcsolom a gepet.
Szerk. Igen, az ATKACPI driver volt a masodik, amit feltettem.
-
Gaben06
tag
válasz
nussa5 #16429 üzenetére
Előtelepitett win 8 volt. De azt nem akartam átvinni az ssd-re. Így egy új friss telepítés ment az ssd-re. Amikor beraktam a hdd- az ssd mellé és bekapcsoltam a hdd-n lévő win 8 bootolt be. Majd beléptem a Biosba, hogy átállítsam, hogy az ssd ről Bootoljon. Meg is tettem kiléptem a bios-ból és itt meg is feküdt a rendszer.
-
Gaben06
tag
válasz
nussa5 #16427 üzenetére
Szia.
Köszi a segítséget.
Sajnos holnap szervizbe kell vinnem.
Egyszerűen nem tudom mi van vele. Most már be sem tudom kapcsolni. BIOS el sem indul nem lehet belépni. Bekapcsolás után felvillannak az állapotjelző ledek, majd elalszanak. Megy a gép hallom a hdd, venti zúgását de sekép se hang. Annyit tudni kell hogy ssd tettem bele az üres helyre. Minden ok volt, telepítés után visszaraktam az ssd mellé a hdd-t. Majd bekapcsoltam és el sem indul. Van ötleted mi lett vele? Kinyírtam a gépet??Köszi.
-
zsolt361
tag
válasz
nussa5 #16336 üzenetére
Átment a teszten, sértetlen az integrítás.
Egyébként ma valamiért megjavult. Felraktam egy intel boost monitort, de gondolom nem emiatt, hanem mert újraraktam rajt egy frissebb Intel Management Engine Interface-t, lehet ez lehetett a ludas. Ezek után restart és már sikított is hogy frissítsek.
Remélem az is marad, nem mint a tapipadom... Most azon is próbálok egy driver frissítést hátha.
-
zsolt361
tag
válasz
nussa5 #16297 üzenetére
Na ez jól hangzik, nagyon is. Egyébként ez kipróbált megoldás már ? Mert ahogy néztem a videochip eltérő a két modellben. Viszont ha ez tényleg járható út akkor azt hiszem meglesz a győztesem.
A manuális telepítés nem zavarna, szinte sose csinálok semmilyen automatikus telepítést, szeretem tudni mi települ a gépemre, és kigyomlálni a felesleges dolgokat.
-
gabber01
addikt
válasz
nussa5 #16259 üzenetére
Első hsz-emben írtam: "Terhelés alatt nekem 98-100 fokra is felmegy." Ez a CPU. GPU 85-88fok környékén tanyázik. Új korában is kb. ennyi volt. Igaz, akkor hűtőpad nélkül.
kali: Tudom
. De azért nem pörgeti maxon egy olyan oldal sem.
Mondjuk régebben sokkal erősebben fújta ki a levegőt oldalt. Asszem muszáj lesz megtisztítanom. De ahogy nézem, nem lesz egyszerű mutatvány szétszedni. :S
-
privacy99
senior tag
válasz
nussa5 #16241 üzenetére
Köszönöm, és sombrio-nak is!
A programok szerint Samsung memória van benne, tegnap leszereltem a burkolatot még este, 1db modul van benne. Azt meg tudjuk(mostmár a progik miatt is) hogy 4GB, 1600Mhz-es. Ez azt jelenti hogy mindenképpen Samsung memóriát érdemes venni bele, vagy az a Kingston is jó lehet? Ha jól értem, nekem csak annyit kell néznem, hogy ddr3 1600mhz 4gb. A SO-DIMM és SDRAM jelemzőkkel nem kell foglalkoznom, ez így van? Vagy nem az összes újabb notebooknak ilyen a csatlakozása?
A válaszokat előre is köszi!
-
xundyingx
tag
-
sombrio
tag
-
Sanya
nagyúr
válasz
nussa5 #16057 üzenetére
én a hdd-tz meghagynám az eredeti helyén, főleg ha "fémre van csavarozva" a jobb hűtés miatt. A optibay keretben szerintem a hdd jobban melegedne. az ssd úgy sem fogyaszt annyit, ergó nem is melegszik annyira, az optibay keretben tökéletesen megfér.
Legalábbis nálam így van
-
humax
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest