- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20399 üzenetére
Ha nem tölti az akkut, akkor az is egy lehetőség. Például pont a napokban volt nálam egy nem töltődő toshiba, amire másik tápot dugtam és simán működött, pedig már ők is szervizbe akarták vinni.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
NTonee #20398 üzenetére
Sajnos hasonlóm nincs, így nem tudtam kipróbálni. Akit kérdeztem azok meg azt mondták szintén nincs nekik. De szerintem nem az a ludas, mert úgy gondolom annak a kis doboznak pont mindegy, hogy a gép most megy, vagy alszik, vagy ki van kapcsolva. az csak alakítgatja az áramot, amit vagy felvesznek, vagy nem. Szerintem
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20397 üzenetére
Erről a cseréről nem tudok semmit.
Amúgy biztos beszéltünk, csak nem emlékszem rá... nem a tápod halt meg véletlenül? Másik hasonlóval próbáltad? -
Titmouse09
aktív tag
válasz
NTonee #20396 üzenetére
Az a vicces, hogy a töltő kábelt szerintem ki sem szedték, mert pont úgy volt feltekerve mikor megérkezett, mint ahogy becsomagoltam.
Ezeknél szerintem csak óvatosabban lehet dolgozni. Amúgy is úgy vigyázok mindenemre, mint a hímes tojásra, erre ezek elcseszik. (nem az a célom, hogy egész mindenséget leírjam, lehet csak egy lesajnálom stílusú munkatársat fogtam ki)
Amúgy hogy van ez a 3 főalkatrész csere után gépcsere dolog?
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20395 üzenetére
Le kell írni nekik, hogy az új kijelző sokkal rosszabb (hibás), mint az előző volt. Lilás árnyalatú + betekintési szög katasztrófa. Ez nem normális, javítsák. Nem igaz, hogy nem látta a szerencsétlen, hogy nem jó. A memória bővítést meg otthon is meg tudod oldani, ha óvatosan csinálod.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
NTonee #20386 üzenetére
A kijelző javítását (nem rontását) én kértem, mert hangyás volt a kép.
Ma miután hazajöttem telefonált nekik édesanyám (az én hangomat kiröhögték volna) és közöltük velük, hogy mi van. Azt mondták, hogy Samsung panelt raktak bele, de ők ezt az ASUS-tól kapták és egyenértékű az előzővel. Mondtuk, hogy a töltéshiba sem múlt el, arról nem szólt semmit a csávó. Küldjük vissza, írjuk fel azt is, hogy a szervizelés során megsérült a burkolat. De azt nem mondta, hogy a kijelzőt kicserélik valami jobbra, hanem a nyaggatás hatására inkább ideadta az ASUS telefonszámát.
Ott mondták, hogy azt a típusú kijelzőt már nem gyártják, helyette 3 másik gyár csinálja őket, és ha szerencsénk van más típusút kapunk. És küldjük vissza a szervizbe.
Őszintén ilyen helyen nem is tudom merjem-e bővíttetni a memóriát, meg ha megint sz@r lesz az egész, akkor nem is költöm inkább rá a pénzt.
-
dmc
aktív tag
Valaki erre tud valamit mondani?
Probléma -
Imco
őstag
Sziasztok!
Igazából nem tudom mire keressek.Garis X551c power on után egyből belép a biosba.
Load default nem használ. Másról nem bootol mert el sem jut addig.
Fast boot disabledre is ugyan az van.
Levenném az akksit, de bele van applikálva!
Elvileg tegnapig W8 működött róla. Reggel már nem kapcsolt be.
Hardver hibára gyanakszom. De így még vizsgálni sem tudom.
A biosba látszik a HDD, DVD, 4 GB ram.
Igazából lövésem sincs a továbbiról.Mindennek tudok örülni!
Köszi!
-
NTonee
veterán
mindenképp jobb, persze.
A g550 850m-je mellett ráadásul ddr3 memória van, a 860m esetében meg gddr5. Hogy nem kicsi a különbség, az már a puszta spec alapján is borítékolható.
Viszont hátránya is van a dolognak, sokkal jobban is melegszik a 860m. Egy 15,6-os gépnél (is) különösen fontos szempont a megfelelő ház és hűtés. Az N551-nél már sajnos lehet találni külföldi feltöltött képeket, amik szerint a core i7 is alaposan befűti a gépet a teszt alatt, 91-92 fok. -
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20385 üzenetére
Ezek után nem lepődnék meg, ha szimplán megkavarták volna a munkalapokat. Miért cseréltek volna kijelzőt például, hacsak nem valami baleset történt náluk. Mindenképp telefonálj rájuk holnap, és borítsd a bilit. Nehogy már rosszabb gépet adjanak vissza, mint amit beküldtél. És szólj nekik az elfelejtett memóriáról is. Őszintén szólva én személyesen mennék asztalt borítani.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Titmouse09 #20384 üzenetére
és most már visszajött a töltéshiba is
én lassan kitérek a hitemből -
Titmouse09
aktív tag
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20382 üzenetére
felhívni őket, megharapni őket, visszaküldeni a gépet, hogy kenjék a hajukra.
-
Titmouse09
aktív tag
Na emberek, megjött a gépem, de jobban tették volna, ha így vissza sem küldik. A szállítólevélen szerepel, hogy LCD panel és LCD kábel csere. Mikor megláttam örültem, de mikor bekapcsoltam feltűnt, hogy ha szemből nézem minden lilás, mikor aztán felülről néztem elborzadtam, hogy ez mi a magasságos nyila akar lenni!? Felülről nézve kb egy sárga folt az egész kijelző
FÚ de felb@c
-
ldave
félisten
G550-es notebook-ot hol érdemes venni? Tényleg csak egy helyen lehet kapni? Legalábbis az Árukereső csak egyet mutat.
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus X55U laptopom kiesett az egyik billentyű ( H ) és miután visszaraktam nem működik az ( J N M ) billentyűk sem mi lehet a gond? A többi az szépen működik.
Köszönöm előre is -
NTonee
veterán
válasz
Lalikiraly #20377 üzenetére
Tudtommal igen, de hátha még valaki megerősíti. Amúgy egy kész rendszerről csinálhatsz magadnak is mentést, amit vissza tudsz állítani. Pl Macrium Reflect-el. Akkor biztosan nem kell végigmenni újra az egészen, de ha jól tudom, ilyet a windows is tud.
-
-
ZTE_luky
aktív tag
Bocsi, csak meg ma ejfelig el kellett dontenem mert ismerosom veszi meg az ssd-vel egyutt es kellett neki az info
-
Sziasztok!
Régóta nem követem a topikot, pedig van pár Asus a családban. Most is azért jövök, mert kéne valami tipp, hogy Asus-ok közül melyik szériát érdemes most nézegetni? Mondjuk úgy 150k körül.
Előre is köszi minden tippet.
-
krisi08
tag
válasz
Titmouse09 #20372 üzenetére
Köszi!
-
krisi08
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e de adott haveromnak egy asus f550dp laptop amire szeretnénk a win 8.1 helyett win 7et tenni de az asus oldalán csak win 8/8.1 driverek vannak. Valahogy fel lehet ezeket varázsolni a gépre?
Köszönöm előre is!
-
ZTE_luky
aktív tag
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
NTonee #20362 üzenetére
na 5 perce kaptam mailt az asustól, még csak nem is a szerviztől, hogy lezárult a javítás
csak, hogy nehogy követni tudjam a csomagot a száma kimaradt az üzenetből, pedig annyit kiírtak, hogy "csomagszáma:", de ilyen apróságokon már fenn sem akadokamúgy én is kértem SMS visszajelzést, de azt egy darabot sem kaptam, pedig 2 számot is megadtam
-
NTonee
veterán
válasz
vagabor #20363 üzenetére
ha tudod, hogy ez nem beárazós topik, akkor miért nem ott teszed fel a kérdést?
NOTEBOOK beárazás
Naprakészebb, pontosabb infót kaphatsz az ilyesmiben jártas emberektől. -
vagabor
aktív tag
Tárgytalan.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20361 üzenetére
amikor az enyém volt bent, arról jött email. A munka felvételéről is és a munka végéről is. Lehet, hogy kapsz emailt te is... holnap.
Pozitívan tessék hozzáállni, legalább felvették a telefont!A memóriáról mindenképp egyeztettek volna veled, ha megcsinálják, hiszen ára van a mókának.
szerk: nekem meg volt adva a telefonszámom is és mintha nem email lett volna amúgy, hanem sms, de nem emlékszem már pontosan. Valamit kaptam, az biztos.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
NTonee #20314 üzenetére
Ma tetőzött a türelmetlenségem és időben hazaértem ahhoz, hogy felhívjam kedvenc szervizemet.
Kedves női hang elkérte tőlem a munkalapszámot (csak gondoltam, hogy ez az RMA-t jelenti, jól gondoltam) és közölte, hogy ma átadták a futárnak, holnap hozza. Aha.. erről egy levelet dobni luxus lett volna? Esetemben még lesz is, aki átvegye, de nem tartom a legjobb megoldásnak az ilyet.Ha megjött megírom mi lett vele (ha érdekel valakit, ha nem
), mert kértem bele RAM-bővítést, de nem adtak róla árajánlatot, szóval gondolom azt elfelejtették.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, elvileg 12,7mm-eres caddy jó Asus G56JR-be de szeretnék biztosra menni, esetleg akinek ilyen gépe van vagy szimplán ért hozzá segítene hogy pl ez a caddy jó lesz bele?
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20357 üzenetére
amúgy találkoztál a géphez kapott "irodalommal"? Csak azért kérdem, mert benne van.
User's Manual, 64.oldal.
-
NTonee
veterán
válasz
Lalikiraly #20353 üzenetére
Nem. Elvileg csak a gyárival teljesen azonos verzióval lehet újrahúzni, különben nem fog aktíválódni.
-
-
Sziasztok!
Van egy X551CA gépem gyárilag Win8 al amit újra akarok telepíteni. Ha egy stock win8.1 update 1 MSDN el újrarakom, akkor tud aktiválódni magától? Vagy csak a helyreállítási partícióval rakhatom újra?
-
bluuzia
senior tag
válasz
bobalazs #20351 üzenetére
Köszi - eddig Rufus-szal próbáltam - de most lecsekkolom ezzel is.
Mondjuk leginkább arra gondoltam, nem lehet-e, hogy csak WIN 8.1-hez van drivere és ezért nem akarja feltenni.
Gondolom emiatt nem megy (de USB 2.0-ban sem!?). Szerintetek?
Hivatalos oldalon ezt írja az illesztőprogram letöltésnél: -
bobalazs
nagyúr
válasz
ZTE_luky #20345 üzenetére
Nem ismerem a laptopot konkrétan, de nekiállsz csillagfejű csavarhúzóval a nagyobb fedlapokat leszeded az alján, egyből rájössz hol a vinyó és hova kell beraknod az ssd-t. Öt perces meló.
(#20350) bluuzia
Használj Universal-USB-Installert, korrektül felrakja az ISO-t pendrive-ra és nem fog szarakodni.
Jópár ilyen progit kipróbáltam mire ennél leragadtam. linux,Win7-8-at evvel ajánlatos pendrivera rakni.
Ha meg még mindig nem jó a telepítésed akkor ISOképfájl/pendrive/usb foglalat szar. -
bluuzia
senior tag
Sziasztok!
ASUS K551LN-re szeretnék Win 7-et tenni pendriveról.
El is ekzdi a telepítést, majd kiírja, hogy hiányzik egy illesztőprogram. Gondolom az USB-vel lehet gond.
Tudna valaki segíteni, hogy tudom életre kelteni, mert win 7-hez nem találtam illesztőprogramot?
Előre is köszi! -
veréb
tag
sziasztok!
Asus k52je ha felteszem a vga drivert már a 11-nél járok kék halállal lefagy ha nem akkor a filmnézés közben és csak ha a notiról nézem akkor lefagy 10-40 másodpercre ha online nézek akkor nem fagy le! HA NINCS FENN A VGA DRIVER AZ ÉG VILÁGON SEMMI BAJA!
már ott járok hogy kivágom az ablakon!
Valakinek tanács öttlet?! -
törölt tag
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok Asus G56JR laptopba milyennehéz belerakni az SSD-t? Kezdő vagyok, nem sokat értek hozzá, ki tudom cserélni, mi a folyamat mit szedjek le először a gépről, hogy szerelhető szét?
-
törölt tag
válasz
NTonee #20341 üzenetére
Köszi, nem volt felrakva, de letöltöttem és így sikerült orvosolni ezt a hibát.
Azt viszont nem lehet valahogy beállítani, hogy amikor kihúzom a töltőt, akkor ne váltson át power saving módra? Mert most az van, hogy ha kihúzom, akkor átvált, visszaváltom performancra, de ha újra csatlakoztatom a töltőt majd kihúzom, akkor megint visszaáll. -
NTonee
veterán
válasz
#16514048 #20340 üzenetére
a power4gear fel van rakva gondolom, abban ellenőrizd le a profil beállításokat.
Simi37: simán, nálam le tud esni 7xx MHz-re, viszont ennyire csak akkor szokott, ha nincs töltőn.
ZTE_luky: Az egyik másik topikban (talán a gamer noti téma volt), linkeltek neked egy képet. Van egy alsó kisebb panel, amit le tudsz szedni, csavarok tartják, az alatt van az 1db sata csatlakozó, amiben egy kerettel van befogva a hdd.
-
törölt tag
válasz
Simi37 #20339 üzenetére
Igen, igénybevételtől függően persze feljebb emeli automatikusan. töltéskor viszont maxon van végig.
Tényleg csak azért furcsa, mert az energiagazdálkodási lehetőségeknél ugyanazokat a beállításokat használom. Egyébként kipróbáltam a gyári sémákat is, egyedül az energiatakarékosnál veszi lejjebb töltéskor a sebességet, viszont ilyenkor érezhetően lassb a gép, akkor is ha kézileg változtatok a séma beállításain.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok Asus G56JR laptopba milyennehéz belerakni az SSD-t? Kezdő vagyok, nem sokat értek hozzá, ki tudom cserélni, mi a folyamat mit szedjek le először a gépről, hogy szerelhető szét?
-
törölt tag
N550JK-nál most vettem észre, hogy töltéskor maximális sebességen pörgeti a procit, ez mennyire nagy baj? Azért nem vettem eddig észre, mert nem hangosabb ilyenkor sem és nem is melegszik, csak kíváncsiságból megnéztem a feladatkezelőben és stabil 3,19 GHz-t ír töltéskor, ha kihúzom egyból lemegy 0,7 körülre. Ebben csak az a furcsa, hogy egyéni energiagazdálkodási sémát használok, és telepről valamint töltéskor történő működésre is ugyanazokat a beállításokat adtam meg mindenhol.
Szerintetek kéne ezzel kezdenem valamit? Mennyire tesz ez rosszat a gépnek? -
HoaryFox
őstag
válasz
ZTE_luky #20335 üzenetére
Sziasztok!
G56JR laposom most kezdett el olyat csinálni, hogy napi első indulásnál nem indítja el a proci hűtő ventit és megy a gép, csak CPU throttling miatt leveszi a procit 200(!) MHz-re. Ha kikapcsolom és újra, akkor megy.
Ezt most vettem csak észre pár napja, eddig nem csinált ilyet.FixDirekt Kft.?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok Asus G56JR CN145D típusú laptopba szeretnék SSD-t venni, érdeklődnék hogy milyeneket javasoltok bele, milyet érdemes, és hogy hogyan megy ennek a rendje, DVD meghajtó helyére megy, vagy van benne MSata? Előre is kösz szépen a segítségeket
-
Simi37
őstag
válasz
Interceptor #20330 üzenetére
Szerintem ez vmi összevont dolog ugyanis..:
Valószínű azért nem találtál sehol, mert (csak itt) 168 féle X550 típusú noti van. -
Simi37
őstag
válasz
Interceptor #20328 üzenetére
És neked mi a bajod a d(=dedikált, legtöbb Asusban nvidia)vga-val?
Intel HD 4xyz mindenbe van. + a DVGA -
Interceptor
addikt
Hello,
Egy ilyen vásárlásán töröm a fejem, [link] Nem írják ennek mi a pontos típusa, a legtöbbe van valami dvga is, itt csak az igp játszik, sehol máshol nem találtam X550-est dvga nélkül. Vélemények erről a szerkezetről, esetleg jobb alternatíva ebben az árkategóriában?(150K). Köszi.
-
NTonee
veterán
Érzetre? Azért nem árt, ha valami hőmérséklet monitorozó progit feldobsz. A vga lehetőleg ne menjen 90fok fölé. Az is sok amúgy, de ezekből a vékony gépekből jobb nem jön ki.
ZTE_luky: miért, milyen legyen? Te írtad a 87fokot, az már nem hűteni fogja a kezed. Azt értsd meg, hogy a gamer gépek többsége ehhez hasonló hőmérsékleten üzemel. Ez egy laptop, nem asztali pc, ahol ököl méretű ventik, meg féltégla bordák elférnek. A g56 egy kicsi laptop, amiben az ilyen hardver igenis fűteni fog, tökmindegy, hogy mit csinálsz vele.
-
fuze
őstag
válasz
ZTE_luky #20323 üzenetére
Szerintem az a legfontosabb hogy erzetre mennyire meleg a gép. És ezeknek veszettul jó a hutese szóval nem kell aggódni. Én szerintem az a nem normalis amikor uvolt a ventillator és leeg az ujjlenyomatod...
Ez a masina nagyon csendes és hűvös, nekem néha a venti is megáll vagy hallhatatlanul forog. Net közben fordult elő párszor. -
fuze
őstag
válasz
NTonee #20321 üzenetére
Akkor már értem miért lehet vizet forralni a HP-kon
Amúgy nekem is mocorog a HDMI ha be van dugva. Eddig észre sem vettem, pedig én az ilyet észre szoktam
De jól tartja a csatlakozót, nincs vele semmi gond. Jobban megvizsgálva a csatlakozó maga fix, csak kicsit tágabbra csinálták és azért ilyen. Az usb meg már bekopott nekem egy ideje, szóval az sem olyan szoros
-
NTonee
veterán
mondjuk ettől függetlenül az ágyban alulról melegíted, tehát még így sem feltétlenül jó ötlet. Amúgy igen, felülről szívja a levegőt. A kijelző alja által takarásban vannak nyílások, valamint a billentyűzeten keresztül is áramlik be valamennyi levegő. Az asus találta ki, kizárólag ők használják, le van védve a móka. Itt volt szó róla, de hogy valójában a G56-ban ez hogy néz ki, azt nem tudom, ennyire közelről még nem néztem meg G56-ot.
-
bobalazs
nagyúr
Meglepődve tapasztaltam hogy ASUS X51R lapimra felszaladt a win8 minden különösebb hepciázás nélkül.
-
ZTE_luky
aktív tag
értem oké, akkor ott majd érdeklődök..
Mennyi a normál hőérték? alapjáraton olyan 50-55 fok, de ha fél órát játszok már 87re felugrott, mit csináljka, nem tusok alá venni hűtőpadot mert billentyűzethűtéses
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20313 üzenetére
akkor maximum személyesen lehetne még érdeklődni, ha bp-i, vagy környékbeli vagy. De előbb-utóbb biztosan történik valami.
-
NTonee
veterán
válasz
Titmouse09 #20311 üzenetére
az asusnak írtál, vagy a fixdirectnek?
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
NTonee #20310 üzenetére
Kitartás, az bizony kell.
Nem vagyok az a türelmesebb fajta, szóval írtam a szerviznek mi van hát a gépemmel. Mert a nyomon követés nem dob találatot az oldalukon. Na meg amúgy is..Elolvastam azt a(z egy) tájékoztatót, amit a megérkezésekor küldtek és azt írták, hogy emailre 24 órán belül válaszolnak. Átváltottam troll üzemmódba, és kifundáltam, hogy, ha zárás után írok, akkor a 24 órán belül csak egy nap van (tehát egy folyamatos nyitva tartás) és elkönyveltem, hogy ma bizony választ kapok.
Ez sajnos nem így töténtTudom 19 munkanap, meg minden, de csak idegesít a dolog, pont azért vettem, mert már olyan dolgokat kell csinálnom, amit semmi más itthon fellelhető gépen nem tudok. Remélem azért őszi szünetre visszakapom.
*vagy ezt a 24 órát is munkaórában kell számolni, mint a napokat?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
ZTE_luky #20306 üzenetére
Sziasztok Asus G56JR laptopom nagyon jól működik viszont! A portjai nem igazán tetszenek.. Az usb-ket úgy kel bele kalapálni szinte.. és úgy kell ki tépni szó szerint a gépből olyan szoros...
Ez még csak hagyján, mert ezek idővel talán ki fognak kopni, de a HDMI port olyan laza és úgy lötyög hogyha bedugom a kábelt és tényleg csak hozzáérek, megérintem a kábel dugaszát, egyből elmegy a kép.. Ez normális vagy lehet hogy csak ennek a laptopnak a portját rontották el, és vissza kéne küldeni?
Későbbiekben nem lehet vele probléma mert még műsödik úgy hogy nem érek hozzá de egy hónapos nincs alaptop és most először használtam aHDMI portját szóval aggódok hogy mi lesz a későbbiekben..
-
-
ldave
félisten
Lassan jön az új WoW kiegészítő így újra érdekelni kezdett a PC gaming. A jelenlegi laptopomon (Dell XPS 14, 630M van benne) natív felbontásban good beállítások mellett 30 fps sebességgel fut a WoW. Egy G550-es gépen fullHD natív felbontásban mondjuk good+/high beállítások mellett szerintetek menne stabilan 30 fps-sel a WoW?
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #20301 üzenetére
a működéséhez 2 dolog kell, ASUS Smart Gesture és ATK Package. Ha mindkettő fent van, akkor Smart Gesture progit újra kellene telepíteni. Ha azzal nem oldódik meg, akkor az ATK-t. Esetleg meg kéne nézni, hogy a windows nem frissített e véletlenül valami vackot, mert mostanában többször olvasni win update utáni furcsaságokról.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, Asus G56JR laptopom most egy hónapos, akkoriban mindent drivert feltelepítettem win8.1-re minden működött, azonban a napokban azt vetem észre hogy a tapipad különleges funkciói nem működnek pl a két ujjal nyomás, két ujjal le a görgetés stb... mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest