- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Asus X501A laptopom van, amin windows 7 Prof x64 rendszer. Telepítem a P4G-t de nem indul el.
Mi lehet a gond?
-
HoaryFox
őstag
válasz
Buster17 #21995 üzenetére
Háááát, sajna neked szvsz nem fog összejönni garivesztés nélkül
Nekem (G56JR) alul elől van egy takarólemez, ami alatt van a HDD, RAM, stb. és az csak 1 csavar. És mielőtt nekiálltam volna, felhívtam az ASUS ügyfélszolgálatot, hogy ezzel elmegy-e a garancia és azt mondták, hogy nem.De a te gépeden nincs ilyen szal ez szervizes dolog lenne =/ Vagy akkor mégis az ODD helyére megy az SSD, max. csak SATA-II sebességgel megy, de nincs nagy különbség.
-
zsenike23
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon megtetszett, az Asus X205Ta típus..
Ez egy kifutott Eeebook, viszont, pont olyan paraméterekkel rendelkezik, amire kellene.. 1kg alatt van, pici, jól hordozható..
Szerintetek még érdemes belevágni a megvételébe, vagy várjam meg az új szériát?!
Előre is köszönöm a választ.Ui: sorry,hogy ide csak az Eeebook topic kicsit halott
-
Buster17
addikt
N550 író helyére belehet rakni ssd-t?
-
Buster17
addikt
Az aksit, hogy lehet a legjobban kímélni? Kivenni sajnos nem lehet...
Menjen folyamatosan hálózatról vagy hagyjam folyamatosan lemerülni és 10%nál rárakom töltőre és 100% nál le és így tovább?
-
törölt tag
Én leszedtem a legújabb meghajtókat az asus honapról kb 5 perc alatt az összeset amire szükségem van, és azokat telepítem, ha új a win. Gyors, pontos, megbízható...
-
Buster17
addikt
Fú de lassan másolja fel a gyári lemez adatait... Legalább már egy órája csinálja és még mindig van 15% hátra.
-
Buster17
addikt
Hali!
Vettem egy asus n550 gépet és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom elővarázsolni a billentyűzet háttérvilágítását? Nyomkodom én a fn+f3 -at, de nem reagál semmit se.
DVD-n lévő Software mappából mindent feltettem már.Szerk.
Most látom, hogy az Atk pakkot kell feltenni, de melyik az? Sehol se találom. -
NTonee
veterán
válasz
burGeaRsaN #21980 üzenetére
Semennyire. Ráadásul az a bolt, ahol azt láttad, nagyon nem ajánlott, átverős banda.
-
-
Simi37
őstag
válasz
sketchifun #21976 üzenetére
Juhúú ott van a hsz em
xD
-
sketchifun
senior tag
Kis szépség.
ASUS X552L
-
Drever
csendes tag
válasz
Permet Elek #21973 üzenetére
Hát de ez a 30 nap egyre vonatkozik vagy többre ? Mert tényleg teljesen ugy az a hiba merült fel folyamatosan. igazából nekem már elegem van az ASUS-ból soha többé nem veszek tőlük semmit.
-
Permet Elek
senior tag
Elvileg 30 nap bárhol. Aztán ezt ők még megfejelhetik 30-nappal. Jogilag. Így a kártérítés is érdekes dolog. Amúgy ha ugyan azzal a problémával javíttattad többször is. Ha minden igaz, kérheted a készülék cseréjét is.
-
Drever
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy Problémában szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy Asus Transformer Trio gépem, amit nem képes megjavítani a szerviz.
Ez az egész ügy úgy kezdődött hogy miután megvettem a gépet tavaly júniusban 10 napra rá már a szervizben volt dokkoló hibával. Akkor utána 1 hónapig nem tudtam használni ugye. Ezek után amikor megjött megint ugyan olyan hibával kellett visszaküldenem kemény 3! nap után, szerintem nem is csináltak vele semmit. Na ez a 2. szervizelés szerencsére csak 2 hétig tartott és ki is cserélték a dokkoló részt. Ez a szervizelés augusztus végén volt. December végére megint tönkre ment a dokkoló. Most január 9.én feladtam a gépet a GLS-nek akik elvitték a gépet FixDirect-nek. 14-én kaptam egy emailt hogy elkezdték csinálni a gépet. Én az utóbbi hetekben folyamatosan kérdezgettem hogy mi van a géppel de nem adtak érdemi választ. Tegnap kipróbáltam a Chat szolgáltatását az Asus-nak hogy megtudjam mi van a géppel. Azt mondták hogy alkatrészre vár és hogy igényelhetek kártérítést amiről elvileg ma vagy holnap(03-04) e-mailt kapok . De ugye elvileg a javítás 2-19 napig tarthat és tegnap volt 19.nap ... És most nem tudom hogy mit tegyek. Ma is írtam a Chat-en nekik de most meg azt írták hogy vagy igényelhetek kártérítést ( már tegnap is mondtam hogy azt szeretnék) vagy megvárom a február 26-ot mert elvileg akkor talán visszakapom a gépet. Nekem már teljesen elegem van az Asusból így szeretnék kártérítést igényelni, de a kártérítéses email azóta se jött meg.. Esetleg ti tudtok ebben segíteni? Mármint úgy értem hogy nem tudjátok esetleg milyen jogszabályok vonatkoznak a szervizelésre ? Mert most már nagyon arra fele hajlok hogy felveszem a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel. -
NTonee
veterán
válasz
MiklosSaS #21962 üzenetére
én a helyedben klónoznám a teljes hdd-t a recovery partícióval együtt. Ha nem pontosan ugyanaz a win verzió kerül fel a gépre, akkor a kulcs sem fog működni. De most amúgy épp egy olyan gépem van, amire hiába rakom ugyanazt verziót, akkor sem működik valamiért.
(#21968) Simi37: ugyan már.
(#21954) Leleményes: ejnye, de gonosz.
-
Simi37
őstag
Ez nem kifejezetten ASUShoz kapcsolódó viszont notis cucc:
Van vkinek ilyenje?
Ha igen ha nem a kérdés:Ez szerintetek használ valamit? (Ami úgy szemmel láthatóbb mint 1-2 fok?)
-
Adammer
csendes tag
válasz
demeterf2 #21942 üzenetére
Nekem X750L van, decemberben vettem. különbség hogy 4010-es a proci és 750 giga hdd.
Nekem bevált, ár érték arányban szerintem nagyon jó.
egy nagy probléma van, ami többeknél is úgy olvastam előfordul, hogy gyengébb wifi jelnél eldobálja a netet, nagyon idegesítő tud lenni, hogy néha 4es erősség van és leakad, megoldás nincs, vagyis nem találtam.
Amugy rendben van a gép. -
adamsky92
csendes tag
Hello erről a gépről kinek mi a véleménye?[link]
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Leleményes #21954 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Titmouse09 #21961 üzenetére
Csak akkor siman hdd csere ssd-re, win fel es minden rendben van?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha ssd-re cserelem a zsir uj asus tp300l laposba a hdd-ot akkor ugrik a gari?
Visszont win licenszet nem ir sehol...tehat az us ugrik gondolom, ugye? -
Bnorbu
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS F5SL notim. A windows-t akartam telepíteni. Benne vagyok a boot után a partíciós lehetőségeknél, partíció választásnál. Bármit akartam csinálni valami hibaüzenet jött megnéztem a winyót és 4% kondíción találtam. Ezután az asztali PC-mre dugtam és nagy nehezen lecibáltam róla az adataimat. Vettem egy új winyót, betettem és itt sem enged formázni. Gondoltam túljárok az eszén leformáztam, lepartícionáltam a PC-n. Beteszem, látja a partíciókat de nem enged rájuk telepíteni a következő hibaüzenettel:
"Hiba: 0x80004005"
Utánanéztem a hibakódnak, de nem nagyon láttam ide illő "passzust". Tudnátok nekem segíteni, kivannak az idegeim már
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Az Asus k73b típusú laposomat szeretném usb ről újra rakni, de valamiért nem ismeri fel a pendriveomat... Nem az első gép amit így telepítenèk ùjra de ez egyszerűen nem akarja az igazat. Valakinek ötlet h mi lehet a baja?
-
Dapro
senior tag
Nekem x550jk van kb 5 hónapja és minden okés.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Vermilion69 #21950 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Vermilion69 #21950 üzenetére
Én olyat használok, teljesen elégedett vagyok vele.
-
grunker
tag
sziasztok
lenne egy problémám
van egy asus K50ID laptop, cseréltem benne az hdd-t ssd re.
azonban az eszközkezelőben társprocesszor hiba lép fel.
ez elméletileg a chipset driverrel kiküszöbölhető.
csakhogy ha felteszem az nvidia chipset drivert akkor az ssd trim parancs nem működik az ssd teljesítmény 80%-ra esik vissza.
(a win 7 telepítő által felkínált alap chipsettel tökéletesen megy az ssd)van megoldás?
érdemes ezzel foglalkozni?előre is köszi
üdv -
NTonee
veterán
válasz
Maxxi51 #21945 üzenetére
DDR3L 1600MHz 1,35V so-dimm memória kell bele.
Ssd meg kb mindegy. Sata3 kell. Én intel párti vagyok, de samsung 850 evo is ajánlott (elvileg ez talán a leggyorsabb). Ssd-nél a lehető leghosszabb garisat érdemes megvenni, intel és samu is 5év. Viszont odd helyére a hdd-t rakd és az ssd kerüljön a hdd helyére! -
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg valahogy így nézhet ki az alaplapom (X550DP). Úgy tűnik még egy ideig együtt leszünk, így vennék bele még 4GB RAM-ot. A laptopszalonra bíznám a beszerelést, mivel még garis és nem szeretnék elrontani semmit. Az a fekete cucc az aljzat felett egy, már sokat emlegetett "fólia" darab, vagy azok a kicsi fehérek?Valamint bizonyos dolgokat (legutóbb Kali és Ubuntu linux) nem tudok DVD-ről bootolni nem UEFI-s (legacy?) módban. (nem próbáltam UEFI-ben, inkább csináltam pendrive-on, ott ment UEFI nélkül)
Ez minek a hibája lehet? -
Maxxi51
újonc
Hello,
Van egy Asus N550JK-m, mivel csak 4GB ram van benne ezért szeretnék még egyet bele tenni, tudnátok ajánlani hogy milyet kell bele venni pontosan?
Ugyan ez a helyzet az SSD-vel is, a DVD meghajtó helyére szeretnék egy 128 Gigásat de annyi márka/fajta van hogy nem tudom melyik lenne a jo! AZ ára az olyan 25.000 lenne!Köszönöm
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Csatlakozom a klubba. Egy hete vagyok boldog tulajdonosa egy X552L gépnek.
Féltem tőle, hogy milyeb lesz, és pozitívan csalódtam. Persze ez elfogultság is lehet.
Spec:
I5-4210u
4gb ram
Gt820 vga
750 hdd.Bővülni fog, kap egy 120as ssd-t, a hdd usb3-mas házba költözik. Illetve ha van rá igény, még 4gb ramot.
A kijelző hibátlan, pixelhibának nyoma sincs. Viszont usb-ben gyenge a 2db.
Amit a közeljövőben beszerzek hozzá:
-7 portos kapcsolós usb hub
-Egér, bill asztali használathoz.
-Usb hangkártya, hogy legyen hova dugni a headsetet.
-usb lámpa, mert a kijelző nem világít eléggé. Nem látom a gombokat. -
Krycsko87
újonc
Sziasztok!
A mai napom vásároltam egy Asus g 771jm típusu notbookot. Elkezdtem rá feltelepíteni az eredeti 8.1 64 bites windowsomat. 15%ná dpc watchdog violation hibakódot dobja.Próbáltam win8al is meg win7 is ugyan az mindig. Frissítettem a biost a legfrissebb verzióra akkor is ugyan ezt csinálja. Felhívtam az Asust ott azt mondták hogy nézzem meg a boot beállításokat de az stimmlet. Valakinek van vmilyen ötlete hogy mi lehet a gond? Egyébként próbáltam usbről is telepíteni ott is ugyan az volt. Lövésem sincs!! Ha valaki tud légyszíves segítsen. A válaszokat előre is köszönöm. -
demeterf2
tag
Sziasztok!
Az alábbi két laptopról van valakinek véleménye, tapasztalata?
Asus K55LN-XX031D:
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/asus/ASUS_K551LN_XX031D_Intel_Core_i5_4200U_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Ezust_/_Grafitszurke_fedlap_ASNBK551LNXX031D_13265.htmlAsus X750LN-TY006D:
http://www.laptop.hu/termek/asus-x750ln-ty006d-grey-fd-1Melyiket lenne érdemesebb megvásárolni?
Előre is köszi a válaszokat -
Permet Elek
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Mindegy mi csinálok, semmi.
Esetleg hogy lehet letiltani az intelest? Utolsó próbaként.
-
kreten67
senior tag
válasz
Permet Elek #21938 üzenetére
Sajnos az optimus nem működik tökéletesen,szerencsére az én notimba az igp letiltható így engem nem szívat,mert csak az nvidia kártya működik az intelest meg elküldtem aludni.
-
NTonee
veterán
válasz
Permet Elek #21938 üzenetére
ha normálisan működik az optimus, akkor a nvidia vga csak akkor aktiválódik, ha vga igényes alkalmazást indítasz. Egyéb esetben lekapcsol és az intel felel a megjelenítésért. Ahhoz, hogy terhelés nélkül is beinduljon 760m, ahhoz kell mondjuk egy gpu-z, vagy hwinfo, ami felébreszti. Valószínűleg akkor fogod látni a többi beállítást is az nvidia vezérlőpultban.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
kreten67 #21937 üzenetére
Uninstaláltam, újraindítottam. Feltettem a legújabbat az nvidia oldaláról. De semmi. Ez az optimus dolog mi is pontosan? Tudom 2 videókártya, az inteles aktív. De a másikat, hogy lehet aktívvá tenni? Játékoknál jobb klikk, futtatás nvidia gpu-val. De gondolom nem ez kell. Nem rég óta van laptopom, úgyhogy új az egész. Azért kérdezek ennyit.
-
kreten67
senior tag
válasz
Permet Elek #21935 üzenetére
Hacsak nem optimuszos a géped és most épp az inteles az aktív,ezért nem enged az asztal beállításokhoz!
-
kreten67
senior tag
válasz
Permet Elek #21935 üzenetére
Akkor szarul van a drivered telepítve,töröld le és keress egy másikat,mondjuk az nvidia honlapján.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #21932 üzenetére
Bárhova bökhetek. Ennyi van összesen. A vissza gomb csak azért zöld, mert már nyomkodtam mindent. 3D beállításokon kívűl nekem más nincs bal oldalt.
-
kreten67
senior tag
válasz
-
titankahn
tag
válasz
oldalt bökj már rá a 3d beállitásokra
-
fbeni91
tag
Hali még mindig adott az ASUS A4000 Laptop!
Ugyan úgy nem kapcsol be modt már van hozzá töltőm! megfelelő ellátása van a lapnak. aksit nem tölti. töltő led nem világít!
de a vga venti picit remeg ütemesen!!
Ötlet valakinek h miért remeg? mit cseréljek benne?
Miért nem kapcsol még mindig be? aksit bánat-ért nem tölti? semmi szemmel látható sérülés nincs az alaplapon! sem púpos kondi!!!
Értelmes ötletek??
-
kreten67
senior tag
válasz
Permet Elek #21928 üzenetére
Ha a játékban nincs lehetőség a fényerő állítására,akkor az nvidia vezérlőpultban az asztal beállításánál adj rá fényerőt (ne a videó beállításnál) !
-
GeGexx
aktív tag
X502C-n biosban nem találom a bootolható opcióként az usb-t.. Mi lehet a gond?
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Eddig Ati videókártyákat használtam. A laptopba Nvidia van. Az lenne a problémám, hogy pár játék iszonyat sötét. Valamelyik jó. Hol tudnám ezt beállítani, hogy ami sötét, az látható legyen?
-
Adebayor
aktív tag
hali.
volt már olyanotok, hogy nem reagál semmire a laptop billentyüzete? nekem az volt az elöbb. "püföltem", de semmi. képernyő-billentyüzettel pötsögtem
ujrainditottam a gépet, és most meg jó.
oké hogy most jó lett, de ez mégse egészségesvagy asus velejárója?
-
Permet Elek
senior tag
Kicserélték a kijelzőm garanciába. Juhé. Kiderült, hogy 2 pixelhiba van egymás mellett, így az iso szerint kicselélték.
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
homeless09 #21918 üzenetére
Sajnos ennek a tipusnak ez a hatranya, a fem fedlap nagyban gyengiti a wifit, altalaban egy kulso usb-s wifi vevot szoktunk ra javasolni.
-
fbeni91
tag
Üdv Mindenkinek! szereztem egy laptop-ot! Probléma a követkeő! töltőm nincs. találtam a pincében egy 16V 4.5A töltőtt. de a laptopnak 19V 6.3A kell. lehetséges h ezért nem indúl be a laptop? 2 órát töltöttem vele. de semmi. töltés jelző lámpa nem viláagyt. viszont az alaplap az aksi környékén mintha sípolna kondi gyanús. a laptop nem kapcsolbe bekapcsoló gombra nem reagál. szerintem 1 éve nem használtál! Típus Asus A4000 vagy A4-esnek is ismered szerintem! ötlet h hogyan tudom be indítani?
laptop-ot darabokra szedtem. össze tettem de nem javúltHibás kondikat cseréltem ugyan akkora telyesítményűekre!
S.O.S !!!!
-
Adammer
csendes tag
válasz
vandor01 #21914 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet..
kipróbáltam több dolgot, utánaolvastam, kérdeztem, de semmi...
ahogy néztem nem feltétlenül a gép baja...
akiktől környezetmben ilyet halottam azzokkal a közös pont a win 8.1androidon van olyan hogy gyenge wifi esetén inkább mobilnetre vált.
elég elterjedt már az usb-s mobilnet.
lehet ugy gondolják hogy alap és ezért van így, vagy én már nem tom.
mással meg ugye nem annyira kompatibilis a gép... -
vandor01
senior tag
válasz
homeless09 #21894 üzenetére
ezek sajnos ilyenek
minnel kozelebb kell ulni az adohoznekem parhuzamosan volt Lenovo z460 om... kb 5 eves
meg egy zsir uj Acer-em is (most hogy asus oly mindegy)szoval akarhogy forgattam a ket laptopot a jobb vetel kedveert...
ugyanaz a WIN7 volt rajtuk....
sajna az uj cucc-on 2 rovatkaval kevesebb volt a jel mint az oreg vason....termeszetesen ha meg tavolabb mentem akkor az uj cucc sokkal hamarabb
eldobta a jelet mint a regi vas....baratkozz meg vele.... persze lehet probalkozni.... hatha???
de ugynezki ez nem szoftver/driver problema...
egyszeruen fizikailag szarabbak az osszetevok....
kevesebb kisebb a beepitett antena... kevesbe erzekeny... etc etc... -
NTonee
veterán
válasz
rvn_10 #21906 üzenetére
DDR3 1333MHz SO-DIMM
kingstont vennék bele, például ezt.
(jól felmentek az árak)
-
NTonee
veterán
válasz
GeGexx #21902 üzenetére
mondjuk ő töltőről írt, nem akkuról.
Ettől függetlenül érdemes gyárit nézni hozzá.Orionhilles: ebay link (delta feliratoktól nem kell megijedni, gyári), itthoni bolt link
(#21900) Butcher82: annak valószínűleg annyi.
Egy notebookszervizt talán még fel lehet keresni vele, de sok reményt nem fűznék hozzá. Ha valami beleömlik, azt teljesen kitakarítani nem lehet.
Írnék egy jó szakit hozzá, de úgy látom, hogy elég messze laksz Bp-től.
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Orionhilles #21903 üzenetére
Hivatalos Asus viszonteladóknál?
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Orionhilles #21901 üzenetére
Semennyire, nemrég írta valaki, hogy ebayről rendelt akksi nem passzolt a helyére.
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Asus x51rl töltője meghalt, elszakadt. Néztem ebayen ~2500 Ft körül van hozzá való. Kérdésem: ez mennyire megbízható? Érdemes lenne inkább mást/máshol néznem?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged